Καλημέρα Φίλιππε!
Πανέμορφη εικόνα , πανέμορφες στιγμές , να περνάτε καλά .
Mεγαλο προβλημα αυτό για πολλες περιοχες τις χώρας μας....και ακόμα πιο κοντά στην ακτή.......Δυστυχώς στα 150 μέτρα από την παραλια είχαν ρίξει δυχτια.
Δολώματα τι είχες φιλιππε;Σας ευχαριστώ όλους πολύ λεβεντιες. Δυστυχώς στα 150 μέτρα από την παραλια είχαν ρίξει δυχτια. Δεν πήραμε τίποτα. Μόνο έναν κακαρελο και μια δράκαινα. Λίγες καλές τσιμπίδες. Κατά τ'αλλα όλα τέλεια. Ραντεβού νωρίς το απογευματάκι πάλι. Καλά να περνάτε λεβεντιες.
Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό , όμως έχω τραβήξει έξω δίχτυ και το έχω αφήσει στην παραλία , για να το πάρει ξανά . Κα όχι από τα 150 μέτρα , μιλάμε για γιαλό . Δεν άντεξα , εκείνη την στιγμή το μόνο που σκέφτηκα ήταν το κακό , αν δηλαδή αντί για ψάρεμα , κατέβαινα για μπάνιο , η κάποια άλλη παρέα , τι θα γινόταν . Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο μαλακες , και επειδή το έχω δει το σκηνικό πολλές φορές , και κάποιες φορές την ώρα που τα ρίχνουν , πέρα ότι αρχίζω τα γαλλικά , τους ευχαριστώ και για τα ψάρια στο τέλος . Το ότι μου λένε ότι αν θα πάνε πιο βαθιά τα έξοδα είναι πολλά με τρελαίνει , δεν σου είπα ρε άνθρωπε να πας ένα μίλι μέσα , όμως όχι και γιαλό , για να βγάλεις εσύ μεροκάματο πρέπει να γαμίσεις εμένα , η στην χειρότερη να πνίξεις άνθρωπο . Αν είναι δυνατόν .Mεγαλο προβλημα αυτό για πολλες περιοχες τις χώρας μας....
Αντε να γυαλωσει ψάρι μετά...
Αλλά καλά κάνουν γιατί δεν έχουμε κ νόμους εδώ ρε φίλε,η μάλλον έχουμε αλλά δεν εφαρμόζονται...
Θυμάμαι παλαιοτερα ένα πρωινο αρχές Μαΐου ψαρευα με έναν Άγγλο, κ έρχεται ένας να σηκώσει τα δίχτυα του που είχε ρίξει αποβραδις, κ μου λέει αν τα έκανε αυτά στην Αγγλία θα τον επερναν σηκωτο μαζί με την βάρκα...
Εδώ είναι Ελλάδα του λέω, αυτή ειναι η διαφορά.......
Έχουμε καταντήσει μια αηδία κ μισή ως λαός,,,,την πάρτη μας μόνοΔεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό , όμως έχω τραβήξει έξω δίχτυ και το έχω αφήσει στην παραλία , για να το πάρει ξανά . Κα όχι από τα 150 μέτρα , μιλάμε για γιαλό . Δεν άντεξα , εκείνη την στιγμή το μόνο που σκέφτηκα ήταν το κακό , αν δηλαδή αντί για ψάρεμα , κατέβαινα για μπάνιο , η κάποια άλλη παρέα , τι θα γινόταν . Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο μαλακες , και επειδή το έχω δει το σκηνικό πολλές φορές , και κάποιες φορές την ώρα που τα ρίχνουν , πέρα ότι αρχίζω τα γαλλικά , τους ευχαριστώ και για τα ψάρια στο τέλος . Το ότι μου λένε ότι αν θα πάνε πιο βαθιά τα έξοδα είναι πολλά με τρελαίνει , δεν σου είπα ρε άνθρωπε να πας ένα μίλι μέσα , όμως όχι και γιαλό , για να βγάλεις εσύ μεροκάματο πρέπει να γαμίσεις εμένα , η στην χειρότερη να πνίξεις άνθρωπο . Αν είναι δυνατόν .
Έτσι ακριβώς Γιάννη , για αυτό φτάσαμε και εδώ που φτάσαμε .Έχουμε καταντήσει μια αηδία κ μισή ως λαός,,,,την πάρτη μας μόνο
Σιγά μην τον λυπηθούμε κιόλας......Το ότι μου λένε ότι αν θα πάνε πιο βαθιά τα έξοδα είναι πολλά με τρελαίνει
Δολώματα τι είχες φιλιππε;
Μάνες, Μανάκια, σαρδέλα και παστό Φαραώ. Δεν βρήκαμε τιποτ'αλλο.Δολώματα τι είχες φιλιππε;
...τώρα που φρεσκάρισε μπορεί να κάμετε δουλίτσα!Το καλό είναι ότι έχει σηκώσει κύματακι κι έχει λίγη αντάρα...
Αμ τον ψαροντουφεκα εκεινον που θα σηκώσει το κεφάλι του, θα σε δει, θα δει κ τις πετονιες σου κ θα περάσει από πανω τους, που τον βάζεις??Δυστυχώς παντού τα ίδια!
Δεκάδες φορές μου τυχαίνει τη σεζόν...όχι να τα βρω ριγμένα, αλλά να έρθουν να τα ρίξουν πάνω στα εργαλεία μου....!!!...που πας ρε μάστορα!!!κολώνα!!!!
Υ.Γ...αλλά τούτα είναι τα λιγότερα μπροστά σε πολλά αλλά που κάνουν...ειλικρινά!!!