Όχι εννοείτε..!!!!!! Πέτα το και πες μου που το πέταξες να πάω να το πάρω.!!
Ναι αλλά βγάλε το μαχαίρι πρώτα από πάνω.
Λες?Ναι αλλά βγάλε το μαχαίρι πρώτα από πάνω.
Μόνο σούσι ! Τη ΔΕΗ την ξέχασες;
Επειδη εισαι καλο φιλαρακι βαλε μπυρες να παγωνουν και ερχομαι να σου απαντησω επι των καρβουνων
Από την ΔΕΗ λες να έχουν ξεκινήσει οι Ιάπωνες και τα δαγκώνουν ζωντανά?Μόνο σούσι ! Τη ΔΕΗ την ξέχασες;
Όλα τα φρούτα τρώγονται Κοντεύω να φάω δύο κιλά γαύρο σήμερα χαχαχαχα
Είναι κλαμπ σάντουιτςΝαι αλλά βγάλε το μαχαίρι πρώτα από πάνω.
Τσιουμπαει στου κίτρινου τρεερρεεεεξξξειιιιιιΚαλησπέρα παλικάροι. 7 καλάμια μέσα και δύο φραπέδιες έτοιμες δίπλα στην γαλανη και όλα τέλεια. Παρέα με το ξαδερφάκι. Για να δούμε θα κουνηθεί κανένας ειδοποιήτης!!!!View attachment 54293View attachment 54294View attachment 54296View attachment 54297
Πήρες φαραώ?Καλησπέρα παλικάροι. 7 καλάμια μέσα και δύο φραπέδιες έτοιμες δίπλα στην γαλανη και όλα τέλεια. Παρέα με το ξαδερφάκι. Για να δούμε θα κουνηθεί κανένας ειδοποιήτης!!!!View attachment 54293View attachment 54294View attachment 54296View attachment 54297
Πήρε ΚλεοπάτραΠήρες φαραώ?
Αϊ ρε!!!Πήρε Κλεοπάτρα
Σόρρυ ρε φιλαράκι ,μ'επιάσε η χαζαμαραΑϊ ρε!!!
Λίγο παστό έχω. Μάνες , Μανάκια, μονοδολια και μια κορδέλα που έφερε το ξαδερφάκι. Πρώτη φορά ψαρεύω εδώ, μετά το Ξυλόκαστρο. Μουρμουτλρες μου έχουν πει ότι έχει και που και που κανένας χαρακωτοι. Πάντως μέχρι στιγμής μόνο μικρά τσιμπάνε.Πήρες φαραώ?
Τελικά τίποτα? Ούτε το πρωί?Τίποτα μάγκες, οι ειδοποιήτες δε λένε να κουνηθούν. Μόνο μικρά. Ευτυχώς έχουμε παρέα εκλεκτή..... Καλατζής - Βιολάρης - Μοσχολιού κ.α. ΜΕΓΑΛΟΙ.!!!!!!!!!
Καλά να περνάτε παλικάροι ότι κι αν κάνετε.View attachment 54308