Πωπω αυτή είναι αλανιαρα!
Ε οχι και καλη ρε Γιαννακο. Αυτη ειναι τροπαιο. Εαν δεν βαριεσαι πες μας με τι τροπο βγηκε, δολωμα και ποσο ζυγιζει.
...1,200 γρ. , casting, ολοθούριο (ψωλιάγκος)...με το συμπάθειο! ...Ε οχι και καλη ρε Γιαννακο. Αυτη ειναι τροπαιο. Εαν δεν βαριεσαι πες μας με τι τροπο βγηκε, δολωμα και ποσο ζυγιζει.
Αντε και στα ταιρια της.
...όσο αντέχω να κολυμπάω , μόνο αυτό!...με 10 - 15 κομμάτια κάνεις τη δουλειά σου...Φοβερος.
Φανταστικο δολωμα αλλα θελει πολυ προετοιμασια. Παλια το χρησιμοποιουσαμε σε παραγαδι με τους θειους μου (οσο αντεχαμε να φτιαξουμε).
Εαν ειχε ψαρια...... καναμε ζημια!!!!!!
Γεια σου κάπτεν και στα ταίρια τους ! ... ήρθε η ώρα να ρεφάρεις !!!Πρωινή ψαριά, καλά πήγε ... τρεις τα ξημερώματα με οχτώ το πρωί...
View attachment 54746
Υ.Γ...να βάλουμε κατι στο κάρβουνο...
Τι λες τώρα!...θα...απασφαλίσω!Γεια σου κάπτεν και στα ταίρια τους ! ... ήρθε η ώρα να ρεφάρεις !!!
Καλημέρα Κάπτεν μπράβο σου και στα ταίρια τους, πολύ προσεγμένη δουλειά βλέπω!Καλημέρα στους φίλους...
Από το σημερινό πρωινό ψάρεμα , το ολοθούριο όπως είναι έτοιμο, και δυο δολωσιές περασμένες στη βελόνα...
View attachment 55296
View attachment 55297
Καλημέρα φίλε!Καλημέρα Κάπτεν μπράβο σου και στα ταίρια τους, πολύ προσεγμένη δουλειά βλέπω!
Τους ψωλιάγκους τους "παραγουλίζεις" πριν τους δολώσεις; Το υγρό που τους έχεις είναι μόνο τα ζουμιά τους ; αν δεν ρωτάω "κρατικό μυστικό" από την ώρα που τους πιάνεις μέχρι να τους δολώσεις τι επεξεργασία τους κάνεις;
Ευχαριστώ Γιάννη, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά, για τις περιόδους που δεν έχει ενδιαφέρον το spinning να φτιάξω και δυο καλάμια casting και να αράζω στις παραλίες αντί να ανεβοκατεβαίνω νυχτιάτικα σε κατσάβραχαΚαλημέρα φίλε!
Σιγά τα κρατικά μυστικά και τα ....καλσόν! ...
Αφού τους καθαρίσεις ( την διαδικασία με το ταβλάκι και την πρόκα μπορείς να την βρεις στο διαδίκτυο ) τους βάζεις σ' ένα πλαστικό μπουκάλι και τους χτυπάς σαν ... φραπέ!
Όσο πιο πολύ ώρα τόσο καλυτέρα, να ασπρίσει το ζουμί...Συνήθως 15-20 λεπτά αρκούν ( με διαλείμματα , θα σου φύγει το χέρι, ε; , δυνατά οχι σαν τον μπάρμαν...)
Το υγρό είναι το ζουμί και είναι ΟΛΟ το μυστικό( μην τους στεγνώνεις ), μαζί με το ΚΑΛΟ παραγούλιασμα....
Ένα ολοθούριο , ένα δόλωμα , με 10-15 κομμάτια ξεμπέρδεψες!
Υ.Γ...οι άσπρες οριζόντιες νευρώσεις απ' έξω όταν δολώνεις με ελαστικό νήμα....Αυτά τα ολίγα....
...υπ' όψιν 4-5 μέρες κράτα στην συντήρηση άνετα!Ευχαριστώ Γιάννη, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά, για τις περιόδους που δεν έχει ενδιαφέρον το spinning να φτιάξω και δυο καλάμια casting και να αράζω στις παραλίες αντί να ανεβοκατεβαίνω νυχτιάτικα σε κατσάβραχα
Γιάννη μες το μπουκάλι, δεν βάζεις καθόλου θαλασσινό νερό?Καλημέρα φίλε!
Σιγά τα κρατικά μυστικά και τα ....καλσόν! ...
Αφού τους καθαρίσεις ( την διαδικασία με το ταβλάκι και την πρόκα μπορείς να την βρεις στο διαδίκτυο ) τους βάζεις σ' ένα πλαστικό μπουκάλι και τους χτυπάς σαν ... φραπέ!
Όσο πιο πολύ ώρα τόσο καλυτέρα, να ασπρίσει το ζουμί...Συνήθως 15-20 λεπτά αρκούν ( με διαλείμματα , θα σου φύγει το χέρι, ε; , δυνατά οχι σαν τον μπάρμαν...)
Το υγρό είναι το ζουμί και είναι ΟΛΟ το μυστικό( μην τους στεγνώνεις ), μαζί με το ΚΑΛΟ παραγούλιασμα....
Ένα ολοθούριο , ένα δόλωμα , με 10-15 κομμάτια ξεμπέρδεψες!
Υ.Γ...οι άσπρες οριζόντιες νευρώσεις απ' έξω όταν δολώνεις με ελαστικό νήμα....Αυτά τα ολίγα....
Καθόλου!Γιάννη μες το μπουκάλι, δεν βάζεις καθόλου θαλασσινό νερό?
Να το κάνεις Γιώργο...Ευχαριστώ Γιάννη, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά, για τις περιόδους που δεν έχει ενδιαφέρον το spinning να φτιάξω και δυο καλάμια casting και να αράζω στις παραλίες αντί να ανεβοκατεβαίνω νυχτιάτικα σε κατσάβραχα
16 έχωμισό στρέμμα παραλία έπιασα μια φορά κ τσακώθηκα με κάτι Δημήτρεςδεν είχα ιδέα ότι ήμουν αουτλοουΠάρτε και κανένα καρούλι να μαθαίνεται σιγά σιγά...