Ρώτα λιμεναρχείο ... αν σε τσιμπήσουν θα πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου.στην πρεβεζα εκει μπροστα στον πεζοδρομο στα μαγαζια και στο λιμανι επιτρεπεται το ψαρεμα?εχει μια πινακιδα οτι απαγορευεται?ισχυει?
https://www.boatfishing.gr/tampela-...o-xwro-dipla-apo-tin-plateia-androytsou-pics/στην πρεβεζα εκει μπροστα στον πεζοδρομο στα μαγαζια και στο λιμανι επιτρεπεται το ψαρεμα?εχει μια πινακιδα οτι απαγορευεται?ισχυει?
το ειδα παλι πρωτοτυπησαμε!απο τον δημο ξεκινησαν ολα.
Περίμενε θα σου απάντηση ο ΑΡΙΣView attachment 86777για πείτε ρε παιδιά,έχει κανένας σας εμπειρία από αυτό το καλάμι;; Σκέφτομαι να το πάρω σε έναν ανηψιο μου ως πρώτο του καλάμι. Και με τι μηχανισμό να το σεταρω;;
Για πες ρε ΗλίαΠερίμενε θα σου απάντηση ο ΑΡΙΣ
Για μουρμουρια το θέλει? Η γενικά?View attachment 86777για πείτε ρε παιδιά,έχει κανένας σας εμπειρία από αυτό το καλάμι;; Σκέφτομαι να το πάρω σε έναν ανηψιο μου ως πρώτο του καλάμι. Και με τι μηχανισμό να το σεταρω;;
14 χρονώ πιτσιρικάς είναι ρε, κάτι να του βάλουμε το μικρόβιο θε η μάνα του να σταματήσει το playstation... Αξιζει ως καλάμι τα λεφτά του για ξεκίνημα ή να πάμε σε κάνα shimano alivio (ίδιων χρημάτων)που έχω δει δύο τρία στα σκουπίδια σπασμένα;;Για μουρμουρια το θέλει? Η γενικά?
Είναι πιο μικρά action αυτά, εντάξει για ξεκίνημα δεν χρειάζεται κάτι πολύ ακριβό μια χαρά μου φαίνεται και αυτό.14 χρονώ πιτσιρικάς είναι ρε, κάτι να του βάλουμε το μικρόβιο θε η μάνα του να σταματήσει το playstation... Αξιζει ως καλάμι τα λεφτά του για ξεκίνημα ή να πάμε σε κάνα shimano alivio (ίδιων χρημάτων)που έχω δει δύο τρία στα σκουπίδια σπασμένα;;
Πάρτο μια χαρά είναι αν εχεισ lidl κοντά σου βάζουν προσφορές καλάμια κάθε τέτοια εποχή14 χρονώ πιτσιρικάς είναι ρε, κάτι να του βάλουμε το μικρόβιο θε η μάνα του να σταματήσει το playstation... Αξιζει ως καλάμι τα λεφτά του για ξεκίνημα ή να πάμε σε κάνα shimano alivio (ίδιων χρημάτων)που έχω δει δύο τρία στα σκουπίδια σπασμένα;;
https://oceanicteam.gr/shop/rods-kalamia/casting-rods-kalamia/oceanic-team-lotus/View attachment 86777για πείτε ρε παιδιά,έχει κανένας σας εμπειρία από αυτό το καλάμι;; Σκέφτομαι να το πάρω σε έναν ανηψιο μου ως πρώτο του καλάμι. Και με τι μηχανισμό να το σεταρω;;
Πήρες τηποτα???
με φεγκαραδα δυσκωλα τα πραγματα φιλεμουυυ αντε τουλαχιστων ενα τσιπουρακι θα το πιηςςςς