Τρικυμία εν κρανίω!Δεν πήγε με την βάρκα και δυχτια,τα καλύτερα ψαρέματα κάστινγκ με φεγγάρι τα έχω κάνει,με φοσφοριζε βαρίδια και ιριδίζον δολώματα.
Τρικυμία εν κρανίω!Δεν πήγε με την βάρκα και δυχτια,τα καλύτερα ψαρέματα κάστινγκ με φεγγάρι τα έχω κάνει,με φοσφοριζε βαρίδια και ιριδίζον δολώματα.
Σωστός!Δεν πήγε με την βάρκα και δυχτια,τα καλύτερα ψαρέματα κάστινγκ με φεγγάρι τα έχω κάνει,με φοσφοριζε βαρίδια και ιριδίζον δολώματα.
Αμα δεν μπορεις να παρεις αυτον που θες παρε ενα τετοιον και πας μετα σε αυτον που γιυσταρεις ρεΓια πείτε ρε παιδιά κάνα μηχανισμό του κάστινγκ 50-60 ευρώ. Έχω σταμπαρει τον prejio range 8000 , τον oceanic atom 10000 και τον toubertini ionic 9000. Τι προτείνετε;;
Υ.γ ναι ξέρω είναι χαμηλό το μπάτζετ και τα σχετικά,αυτά μπορώ να διαθέσω τώρα!
Μα δε θέλω χρυσανθε να πάρω κάτι ακριβότερο μετά,έχω ακριβότερα στα τρισπαστα καλάμια, αγόρασα πριν δύο μέρες ένα τηλεσκοπικό,το ολυμπους μάγκνουμ που κάθε φορά που έμπαινα στο μαγαζί μου έκλεινε το μάτι και το πήρα απόφαση να το αγοράσω και ψάχνω μηχανισμό αντίστοιχων χρημάτων για να το σεταρω.Αμα δεν μπορεις να παρεις αυτον που θες παρε ενα τετοιον και πας μετα σε αυτον που γιυσταρεις ρε
https://share.temu.com/6aJI0RIcNQA
Ποιος ο λογος να δωσεις τα διπλα ενω θες κατι αλλο
Α οκ λαθος καταλαβα τοτε φιλεΜα δε θέλω χρυσανθε να πάρω κάτι ακριβότερο μετά,έχω ακριβότερα στα τρισπαστα καλάμια, αγόρασα πριν δύο μέρες ένα τηλεσκοπικό,το ολυμπους μάγκνουμ που κάθε φορά που έμπαινα στο μαγαζί μου έκλεινε το μάτι και το πήρα απόφαση να το αγοράσω και ψάχνω μηχανισμό αντίστοιχων χρημάτων για να το σεταρω.
Η χειρότερη μου χρονιά χρυσανθε..δε μπορώ να πάω Σάββατο φέτος,μόνο Κυριακές και αυτές όχι όλες...ελάχιστες συναντήσεις,πολύ μακριά φεύγουν τα όποια πουλιά υπάρχουν..θέλω να ξεχάσω αυτή χρονιά όσο το δυνατόν νωρίτερα, το μόνο που λυπάμαι περισσότερο είναι η κουταβα που έχει δαγκώσει ελάχιστα και στα τελευταία 4 κυνήγια έχω φύγει βολα και να με κοιτά απορημένη,τι σκατα με τραβάς εδωνά πάνω..άσε σου λέω,προσπαθώ να το ξεχάσω πραγματικά! Λαγούς έχει,κάθε χρόνο έχει εδώ. Δύο έχω κάμει..Πως παει η περδικα;
Κανας λαγος;
Θα σου στειλω μυνημαΗ χειρότερη μου χρονιά χρυσανθε..δε μπορώ να πάω Σάββατο φέτος,μόνο Κυριακές και αυτές όχι όλες...ελάχιστες συναντήσεις,πολύ μακριά φεύγουν τα όποια πουλιά υπάρχουν..θέλω να ξεχάσω αυτή χρονιά όσο το δυνατόν νωρίτερα, το μόνο που λυπάμαι περισσότερο είναι η κουταβα που έχει δαγκώσει ελάχιστα και στα τελευταία 4 κυνήγια έχω φύγει βολα και να με κοιτά απορημένη,τι σκατα με τραβάς εδωνά πάνω..άσε σου λέω,προσπαθώ να το ξεχάσω πραγματικά! Λαγούς έχει,κάθε χρόνο έχει εδώ. Δύο έχω κάμει..