Cesar guerini summit sporting

καταρχην σας ευχαριστω για τισ απαντησεις σας... εχω στην κατοχη μου ενα browning β525 μετα απο ενα ατυχημα φετος σταθηκα τυχερος και ειμαι ζωντανος , για να μην βγαινω εκτος ομως εν συντομια καποιο ντουφεκισε πανω απ το κεφαλι μου και η ντουφεκια του επεσε πανω στισ καννες του 525 το οπλο το αγορασα πριν εναμιση χρονο και ημουν πολυ ευχαριστημενος .... μετα το συμβαν το πηγα και μου εκοψαν τισ κανες και εβαλαν αλλα τσοκ αλλα το οπλο δεν μ κανει πλεον. δεν εχει αυτο που ειχε... εκανα το λαθος και το εφτιαξα.... το μετανιωσα τωρα. απλα τωρα θελω να παρω κατι που στα λευτα του θα μου προσφερει οτι καλυτερο γινεται.... browning-beretta ok πολυ καλα οπλα αλλα πληρωνεις πολυ το ονομα ..... ελπιζω να μ δωσετε πολλες πληροφοριες για να σιγουρεψω την επιλογη μου.

καταρχην σας ευχαριστω για τισ απαντησεις σας... εχω στην κατοχη μου ενα browning β525 μετα απο ενα ατυχημα φετος σταθηκα τυχερος και ειμαι ζωντανος , για να μην βγαινω εκτος ομως εν συντομια καποιο ντουφεκισε πανω απ το κεφαλι μου και η ντουφεκια του επεσε πανω στισ καννες του 525 το οπλο το αγορασα πριν εναμιση χρονο και ημουν πολυ ευχαριστημενος .... μετα το συμβαν το πηγα και μου εκοψαν τισ κανες και εβαλαν αλλα τσοκ αλλα το οπλο δεν μ κανει πλεον. δεν εχει αυτο που ειχε... εκανα το λαθος και το εφτιαξα.... το μετανιωσα τωρα. απλα τωρα θελω να παρω κατι που στα λευτα του θα μου προσφερει οτι καλυτερο γινεται.... browning-beretta ok πολυ καλα οπλα αλλα πληρωνεις πολυ το ονομα ..... ελπιζω να μ δωσετε πολλες πληροφοριες για να σιγουρεψω την επιλογη μου.
Τι είπες τώρα ρε φίλε, πάγωσα όταν το διάβασα.... Να 'σαι καλά!!!! Όπλα υπάρχουν πολλά

Τι είπες τώρα ρε φίλε, πάγωσα όταν το διάβασα.... Να 'σαι καλά!!!! Όπλα υπάρχουν πολλά

να στε καλα και εγω αυτο σκεφτομαι.. εμεις να ειμαστε καλα και ολα γινονται απλα αμα δεν συμβει κατι να σε ταρακουνισει το λεμε για να το λεμε

Υπάρχει αυτη τη στιγμη ενα 525 spotter στα 2000 με 76 π. Απλα απο αλλο γαλαξια.εκει λοιπον θα παω στα κερατα.απλα αυτα τα κλειδια αντιγράφουν ολοι κι απο ζύγισμα αστο.επωμισα κι επαθα ζημια
Μου αρεσει και εμενα πολυ το συγκεκριμενο το εχω πιασει πολλες φορες! και σε πολυ καλη τιμη!

μέχρι εκεί μπορούσε να ήταν χειρότερα,τα σίδερα παίρνουν αντικατάσταση ;)
να στε καλα και εγω αυτο σκεφτομαι.. εμεις να ειμαστε καλα και ολα γινονται απλα αμα δεν συμβει κατι να σε ταρακουνισει το λεμε για να το λεμε
ακριβώς η καλύτερη λύση είναι να μην σου τύχει :)

Γιατί δεν παίρνεις ένα ζευγάρι κάννες καινούριες.για το 525?
γιατι οπου και να ρωτησα μου λεγανε κατι τιμες πανω απο 1000αρικο εκτος αυτου εκει που το πηγα για φτιαξιμο ολοι μου λεγαν οτι θα γινει μια χαρα και τετοια και το οπλο εγινε κ@λοσ εδωσα και ενα σορο λευτα..ηταν λαθος κινηση αλλα τωρα εγινε

Προσωπικά σ αυτη τη χρηματική κατηγορία θα πηγαινα σε δοκιμασμενα οπλα στο χρονο οπως browning και οχι σε κατι που δοκιμάζεται τωρα αλλα αυτο ειναι προσωπικο
Ευριπιδη καταλαβαινω το σκεφτικο σου,αλλα τα caesar guerini,κατα την γνωμη μου παντα,περα απο δοκιμασμενα οπλα καθως κυκλοφορουν χρονια ,δεν ειναι κατι νεο σε μηχανισμο καθως ακολουθουν την κλασσικη ιταλικη σχολη,σε κλειδια και συστημα σκανδαλης.επισης εχουν πολυ δυνατο αντιπροσωπο στην Ελλαδα! το guerini temper που ειχε διπλα απο το 525 sporter το ειδες καθολου? στα ιδια χρηματα με το 525 με 12 ποντους κωνο και 8 τσοκ..

Τα ματια μου αυθόρμητα πανε στο ελαφακι γιαννη.αλωστε ειπαμε οτι αυτο ειναι προσωπικο.σιγουρα δε μπορεί σε ολους ν αρεσουνε τα ιδια πραματα
Συμφωνω 100% γι αυτο υπαρχουν τοσες μαρκες!
Εσυ πηρες f16.να κατσεις ησυχος τωρα
.sarcastic.
χαχα ησυχος δεν καθομαι ποτε ειμαι ανησυχο πνευμα το ξερεις;)!! παντως αυτο το brow 525 sporter εχει κορυφαιο value for money!! δεν θα ειναι για πολυ στην βιτρινα !

Back