Μάριε καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς .Μετα απο πολυ τρεξιμο και κοπο Ενα ivictus sporting 76cm ειναι στην συλογη μου
Μάριε καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς .Μετα απο πολυ τρεξιμο και κοπο Ενα ivictus sporting 76cm ειναι στην συλογη μου
Με γεια! Καλές τουφεκιές!!!Μετα απο πολυ τρεξιμο και κοπο Ενα ivictus sporting 76cm ειναι στην συλογη μου
Καλοριζικο,καλοτουφεκο Μαριε! Εξαιρετικη επιλογη κατα την γνωμη μου! Ποσο το πηρες;Μετα απο πολυ τρεξιμο και κοπο Ενα ivictus sporting 76cm ειναι στην συλογη μου
Το οπλο κατα την γνωμη μου ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.το εχει ο Μητσος (dimitrisliou) και κυνηγησαμε πολλες φορες φετος με αυτο.τρομερη τουφεκια,ποιοτικο οπλο,φοβερη σκανδαλη.για σκοπευτηριο και καρτερι τσιχλας δεν το συζηταμε ειναι στο στοιχειο του.για περπατητο τσιχλας αν δεν εχεις θεμα με το βαρος εγω θα σου πω ΟΚ και εκει.θα στο προτεινα 76cm κανες.ο Μητσος το εχει 81cm και ειναι λιγο εμπροστοβαρο,αλλα το εχει ζυγιασει ακριβως στον πειρο με προσθηκη βαρους στο κοντακι..το 76cm θα ζυγιζει τελεια πιστευω,χωρις προσθηκη βαρους στο κοντακι.οτι αλλο θες μην διστασεις να ρωτησεις .καλησπερα παλικαρια θελω τις γνωμες σας για το summit sporting για σκοπευτηριο αλλα πιο πολυ κυνηγι ..... κυνηγαω μονο τσιχλα.... απο τιμη πλεον το βρισκω στα 2800 και μεταχειρο πουθενα.
Α......θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε Ευριπίδη το όπλο τα σπάει στην κυριολεξία τα σκοτοματα και τα σπασίματα του είναι πέρα από κάθε φαντασία.Προσωπικά σ αυτη τη χρηματική κατηγορία θα πηγαινα σε δοκιμασμενα οπλα στο χρονο οπως browning και οχι σε κατι που δοκιμάζεται τωρα αλλα αυτο ειναι προσωπικο
Υπάρχει αυτη τη στιγμη ενα 525 sporter στα 2000 με 76 π. Απλα απο αλλο γαλαξια.εκει λοιπον θα παω στα κερατα.απλα αυτα τα κλειδια αντιγράφουν ολοι κι απο ζύγισμα αστο.επωμισα κι επαθα ζημιαΤο μπραουνινγκ έχει θεματακια .ξέρεις κέρατα και τετια.
Γκουερινη παντός δεν θα έχεις .pop.Υπάρχει αυτη τη στιγμη ενα 525 spotter στα 2000 με 76 π. Απλα απο αλλο γαλαξια.εκει λοιπον θα παω στα κερατα.απλα αυτα τα κλειδια αντιγράφουν ολοι κι απο ζύγισμα αστο.επωμισα κι επαθα ζημια