Cesar guerini summit sporting

Καλοριχτο Δημητρη!
Γραψε αν θες 2 λογια για το ζυγισμα του με τις 81 εκ καννες. Ποιο ηταν υο σκεπτικο σου να παρεις τοσο μακρυκαννο;
ρυθμιζομενη ριγα με 81 ποντους για το sporting και οχι μονο ειναι το τελειο συν οτι εχει αντιβαρα και το ζυγιζεις οπως γουσταρεις.απλα η τελεια σκοπευτικη γραμμη

http://imgur.com/Xn8wfEu
Το καινουριο μου αποκτημα!summit 81εκ!τι να πρωτοπω για αυτο το οπλο!!!!!ελπιζω να καταφερω να το ριξω σημερα και να σας πω εντυπωσεις!!!
Δημήτρη καλοντούφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς. Σίγουρα αξίζει περισσότερα απ'οτι πληρώνεις.
Πάντως και εδώ ένα φίλος από το σκοπευτήριο μας που το ήθελε Σπόρτινγκ σε 81εκ του είπαν από Σεπτέμβρη, οπότε θα το περιμένει μιας και το έχει καψούρα αυτό το όπλο.

Καλησπερα! επιστροφη απο σκοπευτηριο..εριξα μια πουλα με το caesar guerini του Μητσου..αλλο πραγμα σε σχεση με την λατερνα που ριχνω εγω..μου αρεσε παρα πολυ πραγματικα..ωραια σκανδαλη, πολυ καλο ζυγισμα,καλο swing ,τρομερα σπασιματα,ανακρουση ελαχιστη,ποιοτητα που ειναι εμφανης σε ολο το οπλο..Μητσο σε ευχαριστω που την πρωτη μερα που το εφερες μου το εδωσες..μου εβαλε φωτιες να παρω και εγω ενα αλλα σε 86cm..
ξεχασα να γραψω οτι ρυθμιζετε πολυ ευκολα ακομα και το βαρος της σκανδαλης..

ρυθμιζομενη ριγα με 81 ποντους για το sporting και οχι μονο ειναι το τελειο συν οτι εχει αντιβαρα και το ζυγιζεις οπως γουσταρεις.απλα η τελεια σκοπευτικη γραμμη
Δεν ειναι ρυθμιζομενη ευριπιδη!!ειναι το απλο!

Δημήτρη, σου εύχομαι κι από εδώ καλορίζικο και να το χαρείς, αν και τα είπαμε κι από κοντά !!! .well done.
Το είδα κι εγώ το όπλο σήμερα στο σκοπευτήριο, όπου πήρε για τα καλά το βάπτισμα του πυρός. Τα λόγια είναι περιττά, εξάλλου τα είπε όλα ο Γιάννης! Είναι καταπληκτικό !!!
Κι από ότι είδα, τόσο ο Δημήτρης όσο κι ο Γιάννης και ο αδερφός του, ρίξανε πολύ καλά, παρόλο που ήταν η πρώτη φορά.

Χιλια ευχαριστω σε ολους σας!!!θα πρωσπαθησω να κανω μια συντομη περιγραφη λογω παιδιων μου που μπουσουλανε στα πατωματα!!λοιπον βαλιτσα τελεια, τσοκ φανταστικα, ξυλα φοβερα,εφαρμογες απιστευτες, κλωτσημα μηδεν!ομορφια οτι πιο ωραιο εχω δει σε αυτην την τιμη αλλα και σε ακριβοτερα οπλα!ενισχυσεις στα μαγουλα,φοβερη σκανδαλη!η πιο τελεια ριγα που εχω δει,μεσαιο σκοπευτικο!21 και 22 πιατα σε δυο πουλες που εριξα!το 81 για μενα ειναι το απολυτο μηκος κανης για sporting!!!το οπλο ειναι απλα τελειο!!!μιδραλιο που λεμε και στη κρητη!!!υπαρχουν καλυτερα οπλα?χιλιαδες!!!!

http://imgur.com/Xn8wfEu
Το καινουριο μου αποκτημα!summit 81εκ!τι να πρωτοπω για αυτο το οπλο!!!!!ελπιζω να καταφερω να το ριξω σημερα και να σας πω εντυπωσεις!!!

Δημήτρη καλορίζικο! Να το ευχαριστηθείς με αμέτρητες και αξέχαστες τουφεκιές!

Δημήτρη, σου εύχομαι κι από εδώ καλορίζικο και να το χαρείς, αν και τα είπαμε κι από κοντά !!! .well done.
Το είδα κι εγώ το όπλο σήμερα στο σκοπευτήριο, όπου πήρε για τα καλά το βάπτισμα του πυρός. Τα λόγια είναι περιττά, εξάλλου τα είπε όλα ο Γιάννης! Είναι καταπληκτικό !!!
Κι από ότι είδα, τόσο ο Δημήτρης όσο κι ο Γιάννης και ο αδερφός του, ρίξανε πολύ καλά, παρόλο που ήταν η πρώτη φορά.
Ευχαριστω και παλι Στελιο!!!να ειμαστε καλα να σμιγουμε και να τα λεμε!!τα οπλα ερχονται και παρερχονται!!

Δημήτρη καλοντούφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς. Σίγουρα αξίζει περισσότερα απ'οτι πληρώνεις.
Πάντως και εδώ ένα φίλος από το σκοπευτήριο μας που το ήθελε Σπόρτινγκ σε 81εκ του είπαν από Σεπτέμβρη, οπότε θα το περιμένει μιας και το έχει καψούρα αυτό το όπλο.
Γιαννη τι να πω δεν ξερω!!ηταν ενα τελευταιο απο τι καταλαβα!!επεσα στη περιπτωση!!!ευχαριστω πολυ!!

Back