Cesar guerini summit sporting

Με το καλο να σου ερθει Ηλια. Ευχομαι να ειναι το οπλο που ονειρευεσαι να ειναι, και να σου χαριζει ομορφες στιγμες παντα.

Αμα πω πως δε ζηλευω ψεμματα θα ναι ;);)
Σε ευχαριστώ Βίκτωρα...Ανέβα πάνω να το κάψουμε ή αν τύχει να κατέβω εγώ με τη δουλειά θα το φέρω κάτω!

Ηλια το μαυρο με την ψηλη ριγα το ειδες το επιασες καθολου?λογικα θα τα ειδες!
Τι εντυπωσεις σου αφησε?
Το συστημα κλειδωματος σου φανηκε καλο?
Το μαύρο έτυχε να το ρίξω κιόλας γιατί το έχει ένας φίλος στο σχιστό...Προσωπικά η υπερυψωμένη σε ένα δίσκο μου δημιούργησε σύγχυση κατά τα άλλα επειδή τα μέτρα του φίλου ήταν κοντά μου έριξα καλά!Φοβερή σκανδάλη...Το 76αρι μου φάνηκε λίγο ελαφρύ για τα γούστα μου,άνετα ρίχνεις και σκεετ με δαυτο.εφτασαν στα αυτιά μου κάτι για το κλείσιμο ότι κρεμάει το όπλο και κάτι διάφορα...Εγώ από το όπλο του φίλου έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος...Τώρα εάν κρεμάσει πιο γρήγορα από ένα beretta ή browning δεν μπορώ να το ξέρω αλλά οι πείροι είναι εναλλαξιμοι επομένως με λίγα χρήματα διορθώνεται...Έχεις δει και τίποτα άλλο.. με ενδιαφέρει να ακούω γνώμες...Ξέρω πως είναι καλοπροαίρετα.

Last edited by a moderator:
Με το καλο ηλια
Τα οπλα φιλε ειδικα τα ποιοτικα θελουν πολυ προσπαθεια κ χρηση να κρεμασουν
Να ρθει μ το καλοκνα το χαρεις στο επακρον γ πολλα χρονια
Ενα ονειρο σου κανεις γιαυτο να το χαρεις φιλαρακι κ οταν μετα απο ενα φορτηγο φυσιγγια κρεμασει αλλαζεις πυρους κ ξανα καινουργιο
Μη μασας μια χαρα θα ναι το οπλακι σου

Με το καλο ηλια
Τα οπλα φιλε ειδικα τα ποιοτικα θελουν πολυ προσπαθεια κ χρηση να κρεμασουν
Να ρθει μ το καλοκνα το χαρεις στο επακρον γ πολλα χρονια
Ενα ονειρο σου κανεις γιαυτο να το χαρεις φιλαρακι κ οταν μετα απο ενα φορτηγο φυσιγγια κρεμασει αλλαζεις πυρους κ ξανα καινουργιο
Μη μασας μια χαρα θα ναι το οπλακι σου
Έτσι το βλέπω και εγώ και σε συζήτηση με γνωστή του θέματος που δεν είχε κάτι να κερδίσει ανάμεσα σε guerini summit και b725 που ήταν οι δύο επιλογές μου με ώθησε προς το πρώτο χωρίς φυσικά να μου κατηγορεί το δεύτερο,απλά το guerini είναι πιο πολύ σκοπευτικό και έρχεται με καλύτερα τσοκακια και πιο μακρύς κωνουν συναρμογής. ..Το ζύγισμα μου αρέσει και από τα δύο...Αν έπαιρνα 76αρι το ζύγισμα του browning ήταν πιο πολύ στα γούστα μου...Στους 81 το guerini με κ.....Ε αααα θεωρεί επίσης πως έχει και καλύτερο κοντακι

Το μαύρο έτυχε να το ρίξω κιόλας γιατί το έχει ένας φίλος στο σχιστό...Προσωπικά η υπερυψωμένη σε ένα δίσκο μου δημιούργησε σύγχυση κατά τα άλλα επειδή τα μέτρα του φίλου ήταν κοντά μου έριξα καλά!Φοβερή σκανδάλη...Το 76αρι μου φάνηκε λίγο ελαφρύ για τα γούστα μου,άνετα ρίχνεις και σκεετ με δαυτο.εφτασαν στα αυτιά μου κάτι για το κλείσιμο ότι κρεμάει το όπλο και κάτι διάφορα...Εγώ από το όπλο του φίλου έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος...Τώρα εάν κρεμάσει πιο γρήγορα από ένα beretta ή browning δεν μπορώ να το ξέρω αλλά οι πείροι είναι εναλλαξιμοι επομένως με λίγα χρήματα διορθώνεται...Έχεις δει και τίποτα άλλο.. με ενδιαφέρει να ακούω γνώμες...Ξέρω πως είναι καλοπροαίρετα.
Ηλια δεν εχω ακουσει τιποτα μονο καποια σχολια απο διαφορα ξενα φορουμ!επειδη παω σκοπευτηριο θελω καποια στιγμη να παρω καποιο πιο σκοπευτικο που να εχει και ρυθμιζομενο ισως αλλα και ψηλη ριγα!μου αρεσει το μαυρο summit αλλα πολυ καλο λενε και το invictus!εσυ που το εριξες απο κλωτσημα πως ειναι?σε ομορφια λεει τιποτα το μαυρο η θα το χαρακτηριζες αχαρο?

Ηλια δεν εχω ακουσει τιποτα μονο καποια σχολια απο διαφορα ξενα φορουμ!επειδη παω σκοπευτηριο θελω καποια στιγμη να παρω καποιο πιο σκοπευτικο που να εχει και ρυθμιζομενο ισως αλλα και ψηλη ριγα!μου αρεσει το μαυρο summit αλλα πολυ καλο λενε και το invictus!εσυ που το εριξες απο κλωτσημα πως ειναι?σε ομορφια λεει τιποτα το μαυρο η θα το χαρακτηριζες αχαρο?
Δεν νιώθεις κλωστημα καθόλου...Όπως και με όλα τα σκοπευτικά άμα είναι στα μέτρα σου... Εμφανισιακά προτιμώ το ασήμι καθαρό υποκειμενικό θέμα...Μία χαρά είναι και το μαύρο διακριτικό...Απλά επειδή πλέον έμαθα να ρίχνω με όπλο 50-50 παλιά έριχνα σχεδόν βλέποντας όλη τηριγα δεν ήθελα υπερυψωμένη....Αν και συνηθίζεται σχετικά γρήγορα.. με το όπλο του φίλου που το πήρα μέσα στην πουλά πριν έριχνα με το δικό μου έριξα πολύ καλά.. θέλεις να αναφέρεις τι διάβασες στα φόρουμ; Ασχολήθηκα και εγώ αλλά δεν είδα κάτι τρελο

Αυτο που διαβασα Ηλια ειναι διαφορα σχολια!καποιοι τα σνομπαρουν και αλλοι τα επαινουν!ακρη δεν εβγαλα!αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειναι προσεγμενα οπλα!να προσεξεις τι γινεται με την εγγυηση!ποσα χρονια σου δινει ο τουρης για το guerini!γιατι στο εξωτερικο δινουν 10 χρονια!παντως προσωπικα μου αρεσουν και τα browning!οχι τοσο το 725 αλλα το ultra xs ptestige που για να το βρω 81 μονο παραγγελια και κοστιζει 4300 με ρυθμιζομενο.

Η παραγγελία έγινε,όπλο στην Ελλάδα δεν υπάρχει και θα έρθει με την επόμενη παραγγελία από Ιταλία,όπως είχα αναφέρει με την ασημί βάση 80 πόντους με τσοκακια!
Ηλια καλοριζικος ο εργαλος. Λιωστο στο σκοπευτηριο και στα κυνηγια

Παιδες ειστε ατα σκοπευτηρια πολυ καιρο
Βλεπετε οπλα συχνα
Ξερετε πανω απο τον μεσο κυνηγο τι θα πει ποιοτητα κ στιβαροτητα
Κατ εμενα αμα ενα οπλο μας κανει το κλικ και ειναι σοβαρο κ ποιοτικο παει τελειωσε
Μιλαω γ σκοπευτικα παντα
Πρεπει κ ν σου αρεσει τον οπλο για να μπορεις να το χαρεις
Γουστα τπαρχουν πολλα
Γιαυτο κ ακους καλα κ κακα
Σημασια εχει να τα φιλτραρετε
Πχ εμενα τα μπραουνιγκ δεν μαρεσαν ποτε ιδιαιτερα
Περαν απο καποια 725 κ ουλτρα εξ ες τα τπολοιπα σαν σχεδιο δεν τα παω
Γουστο καθαρα
Προτιμω αλλα
Ειναι ομως απο τα στιβαροτερα
Δεν μπορω να μην το αναγνωρισω γιατι δεν μου αρεσουν
Οποταν αμα ενα οπλο σας κανει κλικ κ ειναι ποιοτικο τελειωσε
Πχ στην κυπρο βγηκε η κουβεντα του καφενε οτι το μπετετα 682 δεν σκοτωνει
Αρχισαν ολοι να τα δινουν
Τωρα ομως τα γυρευουν
Με τις γνωσεις που εχετε νομιζω οτι το μονο που μενει ειναι η επιλογη στο γουστο σας

Αυτο που διαβασα Ηλια ειναι διαφορα σχολια!καποιοι τα σνομπαρουν και αλλοι τα επαινουν!ακρη δεν εβγαλα!αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειναι προσεγμενα οπλα!να προσεξεις τι γινεται με την εγγυηση!ποσα χρονια σου δινει ο τουρης για το guerini!γιατι στο εξωτερικο δινουν 10 χρονια!παντως προσωπικα μου αρεσουν και τα browning!οχι τοσο το 725 αλλα το ultra xs ptestige που για να το βρω 81 μονο παραγγελια και κοστιζει 4300 με ρυθμιζομενο.
Δημήτρη προσωπικά θεωρώ αρκετά χρήματα αυτά που αναφέρεις...Και perazzi μεταχειρισμένο βρίσκεις σε αυτά τα χρήματα...Ίσως και dt11 εκεί κοντά...Όπως επίσης και το invictus που ανήκει στην υψηλή κατηγορία....Αλλά όπως λέμε όλοι είναι και θέμα γούστου το όπλο...

Ηλια καλοριζικος ο εργαλος. Λιωστο στο σκοπευτηριο και στα κυνηγια
Ηλία με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου....well done.
Να τονίσω εδώ ότι στην μεγάλη αγορά της Αμερικής,τα Caesar Guerini κατέχουν τα πρωτεία στις πωλήσεις Super Poze αν δεν κάνω λάθος.
Ηλία με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου....well done.
Να τονίσω εδώ ότι στην μεγάλη αγορά της Αμερικής,τα Caesar Guerini κατέχουν τα πρωτεία στις πωλήσεις Super Poze αν δεν κάνω λάθος.
ευχαριστώ πολύ παιδιά!Άντε να έρθει.. όσο μου στέλνετε τόσο πιο πολύ δεν μπορώ να περιμένω

Back