Για εκεί πάει η δουλειά.. από βδομάδα θα γίνει και η ανάλογη κίνηση λογικαΩχ....σε βλεπω με αντιαεροπορικο....
Για εκεί πάει η δουλειά.. από βδομάδα θα γίνει και η ανάλογη κίνηση λογικαΩχ....σε βλεπω με αντιαεροπορικο....
ε βλεπεις τωρα που σου ειπαμε καλοριζικο? κατι ξεραμεΓια εκεί πάει η δουλειά.. από βδομάδα θα γίνει και η ανάλογη κίνηση λογικα
Πολλά ξέρετε!ε βλεπεις τωρα που σου ειπαμε καλοριζικο? κατι ξεραμε
ha haaa
Αντε παμε σιγα σιγα ΗλιαΓια εκεί πάει η δουλειά.. από βδομάδα θα γίνει και η ανάλογη κίνηση λογικα
Ευχαριστώ για την ψυχολογική υποστήριξη!Αντε παμε σιγα σιγα Ηλια
Και για το sporting και για τα καρτερία...Για τους 81 πόντους το συζητούσαμε και απο κοντα Ηλία!! Με τα κυνήγια σου ειναι πολυ καλη επιλογή! Προχωρά!!
Το έχω δει σε 76αρι Διονύση αλλά το γκουερινι το γουστάρω περισσοτεροΗλία το 725 το είδες ? δεν σου άρεσε ?
Αφου αυτο σου εχει μπει στο μυαλο απο την αρχη να το παρεις φιλε. Το οπλο ειναι αστερι αλλωστε!Το έχω δει σε 76αρι Διονύση αλλά το γκουερινι το γουστάρω περισσοτερο
Δεν ξέρω αν είναι briley πάντως δίνει οχτώ τσοκακια και έλεγε ο μητσιαλης πως δεν χρειάζεται after market τσοκακια!Είναι ερωτευσιμα όπλα...και 5 τσοκ briley που σου δίνει δεν το λες άσχημα..
Θα το προσέξω φίλε Διονύση...Και ετοιμάσου μετά για καλές προπονήσειςΤα τσοκ να δεις επι τόπου όλα, πολλά έχουν ατέλειες στο εσωτερικό απλώς σκαλοπάτια κτλ. αν είναι να στα αλλάξει
Τώρα με τρόμαξες....,.. Αφού ξέρεις ότι δεν σταματάω, έτοιμος είμαι, και αυριο εκεί θα είμαι.Θα το προσέξω φίλε Διονύση...Και ετοιμάσου μετά για καλές προπονήσεις
Τί διαμέτρημα να είναι άραγε και πως τις πατσαβουριαζει έτσι τις φασσες .