Δημήτρη βγαίνει το χαρτί και θα κάνω την κίνηση μου....Έρωτας είναι!Το έχω δει το βιντεάκι.Guerini summit σε καρτερι φασσας!!!!!ωραιες τουφεκιες!!και μαλλον 81εκ!!
Ηλια το πηρες??
Δημήτρη βγαίνει το χαρτί και θα κάνω την κίνηση μου....Έρωτας είναι!Το έχω δει το βιντεάκι.Guerini summit σε καρτερι φασσας!!!!!ωραιες τουφεκιες!!και μαλλον 81εκ!!
Ηλια το πηρες??
Ηλια με το καλο να ερθει το οπλο σουΗ παραγγελία έγινε,όπλο στην Ελλάδα δεν υπάρχει και θα έρθει με την επόμενη παραγγελία από Ιταλία,όπως είχα αναφέρει με την ασημί βάση 80 πόντους με τσοκακια!
ηλια με το καλο. τα καλοριζικα με τη παρουσιασηΗ παραγγελία έγινε,όπλο στην Ελλάδα δεν υπάρχει και θα έρθει με την επόμενη παραγγελία από Ιταλία,όπως είχα αναφέρει με την ασημί βάση 80 πόντους με τσοκακια!
Δεν βλέπω την ώρα!ηλια με το καλο. τα καλοριζικα με τη παρουσιαση
γιατι ρε φιλε εχεις προβλημα ορασεως?? 10 παρα 5 ειναι.περαν της πλακας στη θεση σου το ιδιο θα ημουναΔεν βλέπω την ώρα!
Όταν έρθει με το καλό θα γίνει και η αντίστοιχη αλλαγή!Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε και το όνομα του θέματος σε clubdrive car
Να σαι καλά,γιατί ρωταγα και δεν μου έλεγε κανένας.....Με αυτά που βλέπω από τον Σπανούλη τυφλωθηκαγιατι ρε φιλε εχεις προβλημα ορασεως?? 10 παρα 5 ειναι.περαν της πλακας στη θεση σου το ιδιο θα ημουνα
ha haaa
Να σαι καλά,γιατί ρωταγα και δεν μου έλεγε κανένας.....Με αυτά που βλέπω από τον Σπανούλη τυφλωθηκα
Με το καλό Ηλία!Η παραγγελία έγινε,όπλο στην Ελλάδα δεν υπάρχει και θα έρθει με την επόμενη παραγγελία από Ιταλία,όπως είχα αναφέρει με την ασημί βάση 80 πόντους με τσοκακια!
Ηλία με το καλό!Η παραγγελία έγινε,όπλο στην Ελλάδα δεν υπάρχει και θα έρθει με την επόμενη παραγγελία από Ιταλία,όπως είχα αναφέρει με την ασημί βάση 80 πόντους με τσοκακια!
Μπραβο Ηλια με καλο φιλε στα χερια σου
Ευχαριστώ πολύ παρέα,μου δίνεται δύναμη για την προσμονή!Ηλία με το καλό!
άντε βρε με το καλόΗ παραγγελία έγινε,όπλο στην Ελλάδα δεν υπάρχει και θα έρθει με την επόμενη παραγγελία από Ιταλία,όπως είχα αναφέρει με την ασημί βάση 80 πόντους με τσοκακια!
Με το καλό Ηλία ωραία επιλογή.
άντε βρε με το καλό
Ε ε έρχεται!!! Καλώς να σου ερθει φιλε μου και μεσα ξερεις βουρ στο σκοπευτήριο, ή μαλλον στον κοντακα!
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!Με το καλό Ηλία ωραία επιλογή.
Με το καλο να ερθει ..Η παραγγελία έγινε,όπλο στην Ελλάδα δεν υπάρχει και θα έρθει με την επόμενη παραγγελία από Ιταλία,όπως είχα αναφέρει με την ασημί βάση 80 πόντους με τσοκακια!