Cesar guerini summit sporting

καλορίζικο Ηλία

ηλια αμα το γουσταρεις τ οπλο κι εχεις το μπικικινι τσιμπα το και μην ακους κανενα. ειναι καλα οπλα. αλωστε οπως ειπαμε κι αλλου ειναι να σου κανει κλικ. αυτο μονο εσυ το ξερεις. αντε βρε .καλοριζικο
ηλια αμα το γουσταρεις τ οπλο κι εχεις το μπικικινι τσιμπα το και μην ακους κανενα. ειναι καλα οπλα. αλωστε οπως ειπαμε κι αλλου ειναι να σου κανει κλικ. αυτο μονο εσυ το ξερεις. αντε βρε .καλοριζικο
ευχαριστώ πολύ παιδιά,να στε καλά και καλά κυνήγια σε όλους μας!

image hosting over 2mb
free photo upload
images hosting
images hosting

free screen capture
picture uploader
picture uploader

free jpeg images
pic host
[/QOTE]
Μακη ωραια παρουσιαση μας εκανες!!
Τη γνωμη σου θελω!!πιο σου αρεσε?το invictus ascent θα ελεγα εγω!!να σου πω την αληθεια αν συνεχισω το σκοπευτηριο σκεφτομαι την αγορα ενος πιο ειδικου οπλου οπως ειναι το ascent!το invictus ascent τι τιμη ειχε θυμασαι?ειναι λιγο ακριβο!το black ascent σου αρεσε απο κοντα?

H γνώμη μου λοιπόν προσωπική όπως πάντα :
Δεν τα έπιασα δεν τα επώμισα,τα χάιδεψα όμως,2 μέρες που πήγα έκθεση,πολλή ώρα
Τουφέκια ποιοτικότατα για την κατηγορία τους με άριστες λειάνσεις στα σημεία εφαρμογών μεταλλο με μέταλλο και μέταλλο με ξύλο,αυτό δείχνει ότι στις εφαρμογές μπήκε και λίγο χέρι και λίγο τρίψιμο και λίγο γυάλισμα για να βγεί αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι απλή συναρμολόγηση αυτών που έβγαλαν τα μηχανήματα
Κάποιοι τεχνίτες ασχολήθηκαν και φαίνεται ότι ξέρουν καλά αυτό που κάνουν
Υλικά κατασκευής άριστα και ξύλα πολύ καλά
Δείχνουν ακριβά αλλά αυτό που είδα το δικαιολογεί σίγουρα
Θα το έπαιρνα σίγουρα αν μπορούσα να το δοκιμάσω και θα άφηνα το 725 αν έβλεπα το ζύγισμα τους την κίνηση τους και την συμπεριφορά τους στην τουφεκιά
Πολλές φορές ένα όπλο που δεν το αγοράζεις σαν όνομα αλλά αφού το ψάξεις μπορεί να σ ανεβάσει ψηλότερα
Τυχαίο δεν είναι που σε μια δύσκολη αγορά όπως η Αγγλία χαίρουν εκτίμησης :)

Με χαλαει λιγο η υπερυψωμενη ριγα, δεν το χω επωμισει ομως και δε ξερω πως συμπεριφερεται στο τεραιν
Και εμένα με χαλάει η υπερηψωμενη.. το έχω ρίξει μία πουλά, εντωμεταξυ το 76αρι μοιάζει σαν παιχνίδι....Πολύ μανιτζεβελο!

Με χαλαει λιγο η υπερυψωμενη ριγα, δεν το χω επωμισει ομως και δε ξερω πως συμπεριφερεται στο τεραιν
στο σπόρτινγκ με λίγο συνήθεια πιστεύω ότι θα βοηθάει πάρα πολύ :)
Σε ομορφια το invictus καλυτερο απο το black Μακη?
ναι ναι ναι πολύ πιο όμορφο Δημήτρη κι αν προσέξεις με ποιοτικότερες μικροδιαφορές στην μπάσκουλα(βάση)του

Μακη ποσο ειχαν το invictus ascent?

3720-4370
αν ζουμάρεις στις φωτό κάτω από κάθε όπλο αριστερα γράφει τιμή
4370 - 2η φωτο το 1ο όπλο. Δημήτρη, μου πουλάς το 686, βάζεις κι άλλα 3 χιλιάρικα και το παίρνεις (... τι είναι για σένα 3 χιλιάρικα ...) .sarcastic. .yelling.

Back