Σου τα ξεσήκωνε Χρήστο έτσι; Σε ρωτάω επειδή σκέφτομαι και εγώ για κοκεράκι είναι και μικρό ούτε σκυλόκουτο δεν θες, το βάζεις δίπλα στο κάθισμα και πας. Οκ άλλη φάση η φέρμα αλλά και το κοκεράκι είναι πολύ καλό.Με τον σκύλο Ορτύκι, Μπεκάτσα.
Σου τα ξεσήκωνε Χρήστο έτσι; Σε ρωτάω επειδή σκέφτομαι και εγώ για κοκεράκι είναι και μικρό ούτε σκυλόκουτο δεν θες, το βάζεις δίπλα στο κάθισμα και πας. Οκ άλλη φάση η φέρμα αλλά και το κοκεράκι είναι πολύ καλό.Με τον σκύλο Ορτύκι, Μπεκάτσα.
Έτσι ακριβώς Κώστα. Μόλις έπιανε μυρωδιά έβλεπες την ουρά του να τρελλαίνεται και μετά από λίγο το ξεσήκωνε... Πολύ κυνηγοί που συναντούσα με έβλεπαν με το κόκερ λίγο περιφρονητικά. Όταν όμως τον παρατηρούσαν πως κυνηγούσε, τότε παρατούσαν το κυνήγι τους και καθόταν να τον θαυμάσουν... Επίσης χωρίς υπερβολή στα 14 χρόνια, δεν έχασε ούτε ένα σκοτωμένο πουλίΣου τα ξεσήκωνε Χρήστο έτσι; Σε ρωτάω επειδή σκέφτομαι και εγώ για κοκεράκι είναι και μικρό ούτε σκυλόκουτο δεν θες, το βάζεις δίπλα στο κάθισμα και πας. Οκ άλλη φάση η φέρμα αλλά και το κοκεράκι είναι πολύ καλό.
Ελα ρε Χρηστο
Απο 2 μηνών μεχρι τα γεράματα του
14 χρονια , μια ολόκληρη ζωή.
Δένομαι και εγω με τα ζώα
Προς το παρόν απολαμβάνω και εγω την συντροφιά της κοκερίνας μου
Χρήστο, βλέπω στις φωτογραφίες πως ήταν σωστό και μορφολογικά, από τα λίγα Κόκερς, μήπως ξέρεις την καταγωγή του;
Ναι, ναι, μόνο που ο Μάκης είναι πιο compact.Κουκλος κουκλος,σαν το αφεντικο του
Κι εσυ κυριε Νικολακοπουλε,λιγη παραπανω κοιλιτσα εχει ο ανθρωπος,οι γυναικες το μεταφραζουν ως γοητεια αλλωστεΝαι, ναι, μόνο που ο Μάκης είναι πιο compact.
Και εγώ, τότε, είμαι γοητευτικός; Λίγη κοιλίτσα έχω.
Και εγώ, τότε, είμαι γοητευτικός; Λίγη κοιλίτσα έχω.
κουκλαρα να μη τη ματιασουμε μπραβοΑυτή είναι η Κελλυ τεσσάρων ετών.
Καλή στο ορτυκι και στο απορτ στις τσίχλες. Χωρίς αυτή δεν θα εβρισκα ουτε τις μισές.
url immagine