Betty Blue. Το νέο μέλος της οικογένειας Kalliston Hellas. Η πρώτη μέρα στην Ελλάδα.
Τελευταία μέρα στη Φινλανδία.
Last edited:
Κύριε Γιάννη καλότυχο να είναι .Αν και και κοντά σας είμαι σιγουρότατος γι αυτό.
Πάντως η έκφρασή του την πρώτη μέρα ,είναι σαν το παιδάκι που έχασε τους δικούς του.Βγάζει μια συγκίνηση.
Ο Ορφέας με έχει τρελάνει, από την περσινή έκθεση που πέρασε όλη τη μέρα στο περιπτερό σας ,πότε θα ξαναγίνει η έκθεση για να δει εσάς και τα σκυλιά.
Πες την αληθεια .....εισαι ερωτευμενοςΕνα βιντεακι αφιερωμενο στον φιλο Γιαννη,
απο το αστερι του με το ονομα λαϊδη.
Ο σκυλος σου φιλε μου απλα δεν υπαρχει.
Δεν θα σταθω στο κυνηγετικο κομματι του σκυλου, γιατι ο καθε ανθρωπος εκπαιδευει τον σκυλο του με τα δικα του θελω και δεν ειμαι εγω αυτος που μπορει να κρινει ισως καποια λαθη.
Αλλα μου εκανε τεραστια εντυπωση, ενω η λαϊδη με ειδε για πρωτη φορα, με εμαθε, με εμπιστευτηκε και συνεργαστηκε αριστα μαζι μου.
Κουκλακι ζωγραφιστο φτου φτου καλότυχη!
Betty Blue. Το νέο μέλος της οικογένειας Kalliston Hellas. Η πρώτη μέρα στην Ελλάδα.
Τελευταία μέρα στη Φινλανδία.
Η αληθεια ειναι, οτι οταν εγυρε στο ποδι μου διπλα ......κατι σπινθιρησε......Πες την αληθεια .....εισαι ερωτευμενος
Εδω βλεπω μεγαλο ερωτα να γινετεΕνα βιντεακι αφιερωμενο στον φιλο Γιαννη,
Δεν θα σταθω στο κυνηγετικο κομματι του σκυλου, γιατι ο καθε ανθρωπος εκπαιδευει τον σκυλο του με τα δικα του θελω και δεν ειμαι εγω αυτος που μπορει να κρινει ισως καποια λαθη.
Αλλα μου εκανε τεραστια εντυπωση, ενω η λαϊδη με ειδε για πρωτη φορα, με εμαθε, με εμπιστευτηκε και συνεργαστηκε αριστα μαζι μου.
Φιλιππα βλέπω ότι γουστάρεις πολύ φίλε, Χριστούγεννα έρχονται κάνε ένα δώρο στο εαυτό σου και δεν θα χάσεις πίστεψε με.Ενα βιντεακι αφιερωμενο στον φιλο Γιαννη,
Η αληθεια ειναι, οτι οταν εγυρε στο ποδι μου διπλα ......κατι σπινθιρησε......
Σημερα την εψαχνα ολη μερα στο βουνο......
Λες να τσιμπηθηκα;;;;;