περιμενω με αγωνια..ευχαριστω πολυ με το καλο να γεννηθουν
και τα δικα σου.
περιμενω με αγωνια..ευχαριστω πολυ με το καλο να γεννηθουν
και τα δικα σου.
Μενιο με αρωστησες φίλε, από πιτσιρικάς έχω μεγάλη μανία με τα σκυλιά και ειδικά με τα κυνηγετικά, ποιντερ σεττερ συνήθως μιας και κυνηγω πιο πολύ περδικα . Αλλά πάντα είχα μέσα στο μυαλό μου να αποκτήσω ένα σκύλο ξεπεταγματος είτε κοκερ η σπρινγκερ για κυνήγι τσιχλας περπατητο και για το αγριοκουνελο, αν ήμουν κάτω θα αγόραζα ένα θηλυκό σαν τη μαμά που από ότι βλέπω είναι μια κούκλα.
Πολυ ομορφα και η μαμα και τα παιδια να σου ζήσουν καλοτυχα να ειναι
Σε ευχαριστώ Μενιο να σε καλα.σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας Κων/νε ισως καποτε
με το καλο γυρισεις στην πατριδα και αποκτησεις ενα να σε
συντροφευει στα κυνηγια σου.
Μου θύμησες έναν φίλο μου που διάβαζε για Πανελλαδικές και έλεγε την ιστορία στο καναρίνι του....΄...άσε που τον τελευταίο καιρό της λέω και τα προβλήματα μου
Χωρίς να είμαι ειδήμων, η γνώμη μου είναι πως τα Κόκερς είναι άριστοι σύντροφοι μέσα και έξω από το σπίτι. Σαφώς υπάρχουν και άλλες ράτσες καταλληλότερες για αυτό που περιέγραψες όπως τα ριτρίβερς, Γκόλντεν και Λαμπραντόρ ή το πιο ρωμαλέο από τα Ξεπετάγματος που είναι το Σπρίνγκερ. Σαφώς σε αυτές τις φυλές θα μπορέσεις να βρεις πιο αξιόλογα κυνηγόσκυλα παρά στα Κόκερ για τους λόγους που ανέφερε ο Γιώργος Τσαμπούκος. Αν καταλήξεις στο Κόκερ (μια που αρέσει και στη σύζυγο) ψάξε πολύ τα θέματα υγείας και προγόνων κυνηγών. Βέβαια, την τελική απόφαση θα την πάρεις μόνος σου ανάλογα με τις απαιτήσεις σου από ένα κυνηγόσκυλο.Θα ήθελα μια συμβουλή απο τους ειδημων του φορουμ ,αν το σκέφτομαι σωστα η οχι..
Πολύ ωραίο Νίκο αλλά θέλεις άλλο ένα άτομο σε τέτοιο μέρος πολύ πυκνουρα και δύσκολα το ελέγχεις.
Μία ωραια αλλα ακαρπη έρευνα για κουνέλι κυρίως.. σε πολύ σκληρό πυκνό σαν σιδεροβουρτσα είναι
Είδα νεκρό το τοπικ και είπα να το ανεβάσω. Για την ιστορία 3 βρήκα παρακάτω κανένα δεν τουφεκισα .