Φτου φτου γερά και καλότυχα.....
φτου φτου φιλε να τα χαρεις γερα να ειναι!
Καλότυχο...με αξέχαστες στιγμές και πολλά θηράματα εύχομαι!
<<βρήκες το ευαίσθητο σημείον μου>>που είναι η αγαπημένη μου φυλή κι μου έχει λείψει πάνω από 10 χρόνια η διαδικασία του ζευγαρώματος,ελπίζω σε 2 χρόνια να το ζήσω πάλι με την σκυλίτσα μου
Καλησπέρα κ. Μακη. Είναι εκπληκτική αυτή η φυλή, και τα μικρά κλέβουν καρδιές...<<βρήκες το ευαίσθητο σημείον μου>>που είναι η αγαπημένη μου φυλή κι μου έχει λείψει πάνω από 10 χρόνια η διαδικασία του ζευγαρώματος,ελπίζω σε 2 χρόνια να το ζήσω πάλι με την σκυλίτσα μου
καλότυχα να είναι![]()
Μάκη σκέτο ΔημήτρηΚαλησπέρα κ. Μακη. Είναι εκπληκτική αυτή η φυλή, και τα μικρά κλέβουν καρδιές...
Έτσι είναι Μάκη, μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να τα κρατήσουμε όλα. !!! Αλλά δεν γίνεται. Οπότε τα εμπιστευόμαστε σε άξιους κυνηγούς που μπορούν και θέλουν να βιώσουν το μεγαλείο της ψυχής και του μυαλού του Epagneul Breton.Μάκη σκέτο Δημήτρη
όσο για τα μικρά σε τρελλαίνουν μέχρι να δοθούν![]()
Γερά και καλοτυχα τα μικρα.
Καλότυχα. Καρδιές απίστευτες η αγαπημένη μου φυλη
Δημήτρη καλοτυχα να είναι και να πάνε σε ανθρώπους που θα τα αγαπήσουν.
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη, το ζητούμενο είναι αυτό...Δημήτρη καλοτυχα να είναι και να πάνε σε ανθρώπους που θα τα αγαπήσουν.
Να σας ζήσουν! Καλοτυχα!
Ευχαριστώ πολύ φίλε να είσαι καλά.Καλοτυχα Δημήτρη... Φτου φτου φτου
Γερά και καλότυχα ....
Να είναι όλα γερά και τυχερά!!!
Καλοτυχα και σε καλά σπιτικά.Έτσι είναι Μάκη, μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να τα κρατήσουμε όλα. !!! Αλλά δεν γίνεται. Οπότε τα εμπιστευόμαστε σε άξιους κυνηγούς που μπορούν και θέλουν να βιώσουν το μεγαλείο της ψυχής και του μυαλού του Epagneul Breton.
Μακάρι να είναι τυχερά και να βρεθούν άξιοι κυνηγοί να τα πάρουν...Εύχομαι να έχουν τύχη ώστε να είναι υγιή και να πάνε σε καλά σπιτικά!![]()