Epagneul Breton

βόλτα σήμερα με τον φίλο μου τα σκυλάκια σε εκπαιδευτικό
1η χαρά:η Πέλλα απορτάρισε 5 φορές στο πυκνό ορτύκι
2η χαρά:η Λίζα έκανε τις πρώτες <<εκπαιδευτικές>> φέρμες....χάρηκα γιατί δικαιώνομαι γι αυτό το επανιέλ που γεννήθηκε <<ταλέντο>> να τρέχει και να κυνηγά φέρμα και ήταν θεωρώ άδικο να το εγκλωβίσω σε στατικό κυνήγι
η Πέλλα άλλο επανιέλ πολύ πιο light πιστεύω θα μου κάνει αυτό που θέλω
4 φωτό από 3 διαφορετικές φέρμες η 1 καθιστή

2η χαρά:η Λίζα έκανε τις πρώτες <<εκπαιδευτικές>> φέρμες....χάρηκα γιατί δικαιώνομαι γι αυτό το επανιέλ που γεννήθηκε <<ταλέντο>> να τρέχει και να κυνηγά φέρμα και ήταν θεωρώ άδικο να το εγκλωβίσω σε στατικό κυνήγι

.well done. ;)

Πολύ ωραία πας.... .well done.
ΥΓ: Ορτύκι που βρήκες τετοια εποχή; Αγόρασες ιταλικό;

4η μέρα σήμερα βόλτα με την παρέα μου....έχει σηκώσει 3 πέρδικες(χωρίς φέρμα)στο εκπαιδευτήριο του συλλόγου με πουλιά απελευθέρωσης :)

Με την πρώτη φωτό που είδα τη στιγμή που το απέκτησες, το αγάπησα αυτό το σκυλί!!! .well done.

βόλτα σήμερα στο εκπαιδευτήριο του συλλόγου με την σκυλίτσα για πέρδικες όπου δεν σήκωσε τίποτα πέρα από κάποιο 5λεπτο που επέμενε σε κάποιες μυρωδιές

ανεβαίνοντας για εδώ αμόλησα ορτύκι εκτροφής

στην επιστροφή η μικρή κόλλησε στιγμιαία το σήκωσε το απορτάρησε κι επιστροφή στο κλουβί για άλλη μέρα :)

βόλτα σήμερα στο εκπαιδευτήριο του συλλόγου με την σκυλίτσα για πέρδικες όπου δεν σήκωσε τίποτα πέρα από κάποιο 5λεπτο που επέμενε σε κάποιες μυρωδιές

ανεβαίνοντας για εδώ αμόλησα ορτύκι εκτροφής

στην επιστροφή η μικρή κόλλησε στιγμιαία το σήκωσε το απορτάρησε κι επιστροφή στο κλουβί για άλλη μέρα :)
Μπράβο Μάκη, καλα παει η μικρή!
Οταν λες απορτάρησε τι εννοείς? Ζωντανό ήταν ή κατι άλλο?

Φιλε μου μακη καλησπερα,εχω μια απορεια το σκυλακι το θες μονο για θηραματοφορο για τσιχλες η το θες για κυνηγι φερμας;
Βίκτωρα μόνο επαναφοράς
το πήρα στα χέρια μου τέλος Φλεβάρη και ήταν 10+ μήνες σ ένα κλουβί
μαζί με φίλους που πάνε εκπαιδευτικό σε πέρδικα πάω και εγώ ξέχωρα απ αυτούς προσπαθώντας να του δώσω την επαφή με θήραμα και να κόψει το παιχνίδι :)

Βίκτωρα μόνο επαναφοράς
το πήρα στα χέρια μου τέλος Φλεβάρη και ήταν 10+ μήνες σ ένα κλουβί
μαζί με φίλους που πάνε εκπαιδευτικό σε πέρδικα πάω και εγώ ξέχωρα απ αυτούς προσπαθώντας να του δώσω την επαφή με θήραμα και να κόψει το παιχνίδι :)
Οκ κατάλαβα μακη,ευχομαι να σου χαρισει μονο χαρες το μπρερονακι σου ειναι και ασπρόμαυρο οπως μου αρεσει σε μπρετον.well done.

Οκ κατάλαβα μακη,ευχομαι να σου χαρισει μονο χαρες το μπρερονακι σου ειναι και ασπρόμαυρο οπως μου αρεσει σε μπρετον.well done.
ευχαριστώ είναι κουκλίτσα και άριστα φιλικός χαρακτήρας
άρχισε σιγά σιγά να πατάει καλά το βουνό να ανοίγεται 50-60 μέτρα και έχει πολλή καλή επαφή μαζί μου
έχουμε πολλή δουλειά ακόμα ;)

Last edited:
πρώτη φορά έχω δεί τέτοια διάταξη σε χρώματα σας αρέσει;;;; το έχει κάποιος γνωστός φίλου μου και μάλλον θα πάμε να το δούμε από κοντά έτσι για την περιέργεια
Μάκη μου αυτό μόνο επανιελ δεν είναι όπως λεει παραπάνω και ο Χρήστος .
Τον φίλο σου αν δεν τον ενδιαφέρει η μορφολογία τότε πάσο.

Μάκη μου αυτό μόνο επανιελ δεν είναι όπως λεει παραπάνω και ο Χρήστος .
Τον φίλο σου αν δεν τον ενδιαφέρει η μορφολογία τότε πάσο.
κάποιου γνωστού από φίλο μου είναι
κι εγώ δεν θα το ήθελα για δικό μου.....κάτι κάτι στο σύνολο με χαλάει :)

πρώτη φορά έχω δεί τέτοια διάταξη σε χρώματα σας αρέσει;;;; το έχει κάποιος γνωστός φίλου μου και μάλλον θα πάμε να το δούμε από κοντά έτσι για την περιέργεια
Με τη πρώτη ματιά, φαίνεται να έχει κάτι παραπάνω από ροτβαιλερ!.xm.

Με τη πρώτη ματιά, φαίνεται να έχει κάτι παραπάνω από ροτβαιλερ!.xm.
χαχαχαχα έτσι είπα κι εγώ στο φίλο μου <<ροτβάιλερ με επανιέλ.....φερμάρει πριν δαγκώσει>> .sarcastic.
αν το δείτε όμως με προσοχή σαν κουτάβι έχει πολύ καλά στοιχεία για επανιέλ άσχετα αν δεν μ αρέσει :)

Back