Epagneul Breton

θέλω την βοήθεια σας μάγκες

θέλω να αγοράσω ένα πουλοσκύλο είμαι ενδιάμεσα σε
Epagneul Breton
KURZHAAR

κυνήγι ορτύκι και μπεκάτσα

η ερώτηση είναι η εξής
να ψάξω για έτοιμο.?
να αγοράσω κουτάβι.?
αν πάμε για κουτάβι ποσο μηνών πρέπει να είναι και πια είναι η καλύτερη εποχή να το πάρο.. φυσικά τι πρέπει να προσέξω..

η επιλογή για Epagneul Breton έγινε λόγου ότι θέλω ένα να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά μου .

και για το KURZHAAR λόγου ότι κάποια φιλαράκια που έχουνε KURZHAAR βλέπω ότι σηκώνουνε και λαγούς πάει σε τριχωτό δηλαδή αλλα εξίσου φανταστικά σε ορτύκι και μπεκάτσα..

κάθε άποψη δεκτη και πολύτιμη

Last edited by a moderator:
θέλω την βοήθεια σας μάγκες

θέλω να αγοράσω ένα πουλοσκύλο είμαι ενδιάμεσα σε
Epagneul Breton
KURZHAAR

κυνήγι ορτύκι και μπεκάτσα

η ερώτηση είναι η εξής
να ψάξω για έτοιμο.?
να αγοράσω κουτάβι.?
αν πάμε για κουτάβι ποσο μηνών πρέπει να είναι και πια είναι η καλύτερη εποχή να το πάρο.. φυσικά τι πρέπει να προσέξω..

η επιλογή για Epagneul Breton έγινε λόγου ότι θέλω ένα να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά μου .

και για το KURZHAAR λόγου ότι κάποια φιλαράκια που έχουνε KURZHAAR βλέπω ότι σηκώνουνε και λαγούς πάει σε τριχωτό δηλαδή αλλα εξίσου φανταστικά σε ορτύκι και μπεκάτσα..

κάθε άποψη δεκτη και πολύτιμη
Γιάννη καλησπέρα
προσωπική μου γνώμη επανιέλ,όχι γιατί έχω και τα λατρεύω αλλά παλιότερα όταν είχα χρόνο και πολύ λιγότερα κιλά κυνηγώντας φέρμα είχα και κούρτσχααρ και μ αυτό ξεκίνησα απ΄τον πατέρα μου
από χαρακτήρες πιο ανθρωποκεντρικό το επανιέλ με καλύτερα πνευμόνια το κούρτσχααρ πιο δυνατό ίσως λίγο πιο αργό
θα τολμήσω να πώ ότι το επανιέλ κυνηγά μαζί σου ενώ το κούρτσχααρ κυνηγάς μαζί του ;)
σαν επιλογή θα έλεγα κουτάβι 2-2μιση μηνών από γονείς που ΠΑΤΑΝΕ βουνό...όλα τα άλλα έρχονται με υπομονή κι επιμονή
ότι ράτσα και να να πάρεις να θυμάσαι ΕΝΑ:

θηράματα κι εξόδους θέλουν
καλή επιλογή :)

από χαρακτήρες πιο ανθρωποκεντρικό το επανιέλ με καλύτερα πνευμόνια το κούρτσχααρ πιο δυνατό
Πιο δυνατο?.xm...Μαλλον πρεπει να δεις τον δικο μου τι "βιδας" ειναι,με τι εχει τσαμπουκαλευτει στις εξοδους μας και εχει "επικρατησει"..Ναι εκεινο το ασπρομαυρο, μια σταλια που ειχες δει.sarcastic.

Back