Ευχαριστώ ...Aντε με το καλο να το παρεις Κωστη
Ευχαριστώ ...Aντε με το καλο να το παρεις Κωστη
Ευχαριστώ, αρσενικό ...ώπα επανιελάκι Κώστα;;;;;; καλότυχο να είναι
αρσενικό θηλυκό;;;;;
Με το καλό Κώστα το καλύτερο δώρο που μπορείς να τους κάνεις, και σε σένα φυσικά.Ειμαι σε αναμονή. Εχτες πηγα και επελεξα ενα και μολις γινει 9 εβδομαδων θα παω να το παρω μαζι με τα παιδιά μου.
ώπα επανιελάκι Κώστα;;;;;; καλότυχο να είναι
αρσενικό θηλυκό;;;;;
Όπα συμπεθεριο βλέπω, από τώρα σας το λέω θέλω κουτάβι θηλυκό.Ευχαριστώ, αρσενικό ...
.... για πρότεινε μερικες, διοτι ειμαι τελείως αρχάριος.Υπαρχουν καια καλυτερες τροφες Κωστη
Δυστυχώς τα κουτάβια που δεν δηλώθηκαν μέχρι την 30η ημέρα από την γέννησή τους δεν μπορούν να αποκτήσουν γενεαλογικό χάρτη (pedigree). Ποτέ. Ο κύκλος της γενεαλογίας αυτής έκλεισε δια παντός.Μια ερωτηση για χαρτια σκυλου.
Συναδερφος κυνηγος εχει γεννα απο δυο επανιελ που εχουν χαρτια αλλα δεν την δηλωσε την γεννα.στον κοε για να βγαλει για τα κουταβια.
Εγω παιρνοντας ενα κουταβι μπορω να το δηλωσω χρησιμοποιωντας τα αντιγραφα ή τους αριθμους των γονιων του κουταβιου;
Θα πρεπει να δηλωθουν και τα υπολλοιπα κουταβια της γεννας;
Ειμαι σε αναμονή. Εχτες πηγα και επελεξα ενα και μολις γινει 9 εβδομαδων θα παω να το παρω μαζι με τα παιδιά μου.
Ευχαριστώ, αρσενικό ...
.... μεχρι στιγμης πηρα ενα κλουβι μεταφορας ferplast atlas 80 και θα το αφησω στα κουταβια και τη μανα μια βδομαδα για να μπαινοβγαινουν μεσα, να μεινει μυρωδια και να εξοικειωθει το κουταβι, ωστε οταν ερθει η ωρα να το παρω να το μεταφερω πιο ευκολα.
Επειδη ειναι το πρωτο μου σκυλί(αρσενικό), θα σας ζαλίσω με ερωτησεις και αποριες!Καλορίζικο και καλά κυνήγια. Όλες οι επιλογές σου είναι πολύ καλές.
Επειδη ειναι το πρωτο μου σκυλί(αρσενικό), θα σας ζαλίσω με ερωτησεις και αποριες!
.... μεχρι στιγμης πηρα ενα κλουβι μεταφορας ferplast atlas 80 και θα το αφησω στα κουταβια και τη μανα μια βδομαδα για να μπαινοβγαινουν μεσα, να μεινει μυρωδια και να εξοικειωθει το κουταβι, ωστε οταν ερθει η ωρα να το παρω να το μεταφερω πιο ευκολα. Απο τροφη εχω αποφασισει royal canin ( αν του ταιριάξει πεπτικά) για τους πρωτους 12 μηνες. Μετα θα δουμε....
Ευχαριστώ... κάπως έτσι το σκέφτηκα κι εγώ....Κωστα χρονια πολλα με την ευκαιρια ,
δοκιμασε αυτην που πηρες και αναλογα πως θα τηννδεχτει τογια σκυλακι ψαχνεις για αλλη.
Αν κανει διαρροιες για παραδειγμα θα πρεπει να την αλλαξεις ή αν δεν την τρωει.
Βλεποντας και κανοντας...
Σοφή απόφαση. Η Υγεία πάνω από όλα και όλα μπορούν να γίνουν στην ώρα τους.Καλησπερα κ. Γιαννη,
ευχαριστω για την απαντηση.
Το ξανασκεφτηκα τελικα με το σκυλακι και το αφησα για αργοτερα σε χρονια το δευτερο σκυλακι.
Ειναι νωρις για διαδοχη μιας και το υπαρχων ειναι 4χρονων και εχει ακομα πολυ μελλον.
Υγεια να εχουμε και τυχη βεβαια.
Αν κατάλαβα καλά έχει προηγηθεί θηλυκό, οπότε μην ανησυχείς οι εμπειρίες σου θα σε βοηθούν, φυσικά όποτε θέλεις βοήθεια και είμαστε σε θέση να στη δώσουμε θα γίνεται.Επειδη ειναι το πρωτο μου σκυλί(αρσενικό), θα σας ζαλίσω με ερωτησεις και αποριες!
... για την τροφή δεν μου κάνατε σχόλιο κ.Γιάννη ....
Να το ψάξω κι άλλο; Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο , σε αναλογία ποιότητα/τιμή, για ξηρή τροφή;
Ευχαριστώ πόλυ για την απάντηση . Είναι το πρώτο μου σκυλι γενικώς , γιαυτό ρωτάω συνέχεια . Στη θεωρία (νομίζω) οτι τα πάω καλά διότι εχω διαβάσει πάρα πολά, ειδικά για τη ράτσα και γενικα για την εκπαίδευση και την ανατροφή.Αν κατάλαβα καλά έχει προηγηθεί θηλυκό, οπότε μην ανησυχείς οι εμπειρίες σου θα σε βοηθούν, φυσικά όποτε θέλεις βοήθεια και είμαστε σε θέση να στη δώσουμε θα γίνεται.
Για την τροφή δεν έκανα σχόλιο γιατί δεν είναι δεοντολογικό. Πάντως, όπως θέτεις την ερώτηση θα απαντούσα, ναι, ψάξε και άλλο. Αν καταλήξεις στη μάρκα που ανέφερες, επίλεξε το starter
Καλα το σκεφτηκα οτι το σκεφτηκεςΕυχαριστώ... κάπως έτσι το σκέφτηκα κι εγώ....
Είμαι σίγουρος γι΄αυτόΣτη θεωρία (νομίζω) οτι τα πάω καλά διότι εχω διαβάσει πάρα πολά, ειδικά για τη ράτσα και γενικα για την εκπαίδευση και την ανατροφή.
Δε σε φοβάμαιΑπό εμπειρία όμως, ειμαι τέλειως αρχάριος....
Παρηγορήσου, το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιοκτητών κυνηγόσκυλων δεν είχε για τον πρώτο σκύλο του ούτε θεωρητική κατάρτιση. Το παράξενο είναι πως αργότερα απόκτησαν εμπειρίες χωρίς να εμπεδώσουν στη θεωρία.Ευχαριστώ πόλυ για την απάντηση . Είναι το πρώτο μου σκυλι γενικώς , γιαυτό ρωτάω συνέχεια . Στη θεωρία (νομίζω) οτι τα πάω καλά διότι εχω διαβάσει πάρα πολά, ειδικά για τη ράτσα και γενικα για την εκπαίδευση και την ανατροφή.
Από εμπειρία όμως, ειμαι τέλειως αρχάριος....