Epagneul Breton

Μια ερωτηση για χαρτια σκυλου.
Συναδερφος κυνηγος εχει γεννα απο δυο επανιελ που εχουν χαρτια αλλα δεν την δηλωσε την γεννα.στον κοε για να βγαλει για τα κουταβια.
Εγω παιρνοντας ενα κουταβι μπορω να το δηλωσω χρησιμοποιωντας τα αντιγραφα ή τους αριθμους των γονιων του κουταβιου;
Θα πρεπει να δηλωθουν και τα υπολλοιπα κουταβια της γεννας;

Μια ερωτηση για χαρτια σκυλου.
Συναδερφος κυνηγος εχει γεννα απο δυο επανιελ που εχουν χαρτια αλλα δεν την δηλωσε την γεννα.στον κοε για να βγαλει για τα κουταβια.
Εγω παιρνοντας ενα κουταβι μπορω να το δηλωσω χρησιμοποιωντας τα αντιγραφα ή τους αριθμους των γονιων του κουταβιου;
Θα πρεπει να δηλωθουν και τα υπολλοιπα κουταβια της γεννας;
Στην κυπρο μπορεις να βγαλεις χαρτια σε οσα απο τα κουταβια θες
Γιαυτο και σου λενε τιμη με χαρτια και χωρις
Ομως δεν το κανει ο αγοραστης
Το κανει ο πωλητης
Εσυ πληρωνεις το κουταβι στην τιμη που συμφωνησατε με χαρτια
Εννοειτε οτι εχεις δει και εχεις ελεξει τα χαρτια των γονεων και επιπλεον εχεις δει και τα χωα στο βουνο
Αλλιως εαν δεν ξερεις του γονεις μεσα και εξω το αξια εχει το χαρτι που θα παρεις

Τους γονεις δεν τους εχω δει εγω αλλα απο πληροφοριες γνωστων μου που τα εχουν δει να κυνηγανε.
Οπως και τον ιδιοκτητη ξερουν πως κυνηγαει και τι σκυλια κανει κατα καιρους.
Αυτος αν και τα σκυλια που εχει εχουν χαρτια για δικους του λογους δεν θελει να τα δηλωσει(μαλλον οικονομικοι).
Η τιμη ειναι συμβολικη δεν εχει σχεση με χαρτια ή οχι.
Αλλωστε ολα τα κουταβια τα πηραν γνωστοι και φιλοι.
Εγω το εμαθα απο συναδερφο και δεν ειχα σκοπο να παρω τωρα αλλα δεν ειναι κακο να εχεις κι ενα δευτερο ως ζευγαρι αλλα και για backup.
Δεν ειναι αυτοσκοπος τα χαρτια αλλα αφου υπαρχουν των γονιων και αφου δεν θελει ο ιδιος να τα δηλωσει ελεγα μηπως μπορω να το κανω εγω.
Αν δεν γινεται δεν πειραζει το σκυλακι παλι το ιδιο θα ειναι.

Τους γονεις δεν τους εχω δει εγω αλλα απο πληροφοριες γνωστων μου που τα εχουν δει να κυνηγανε.
Οπως και τον ιδιοκτητη ξερουν πως κυνηγαει και τι σκυλια κανει κατα καιρους.
Αυτος αν και τα σκυλια που εχει εχουν χαρτια για δικους του λογους δεν θελει να τα δηλωσει(μαλλον οικονομικοι).
Η τιμη ειναι συμβολικη δεν εχει σχεση με χαρτια ή οχι.
Αλλωστε ολα τα κουταβια τα πηραν γνωστοι και φιλοι.
Εγω το εμαθα απο συναδερφο και δεν ειχα σκοπο να παρω τωρα αλλα δεν ειναι κακο να εχεις κι ενα δευτερο ως ζευγαρι αλλα και για backup.
Δεν ειναι αυτοσκοπος τα χαρτια αλλα αφου υπαρχουν των γονιων και αφου δεν θελει ο ιδιος να τα δηλωσει ελεγα μηπως μπορω να το κανω εγω.
Αν δεν γινεται δεν πειραζει το σκυλακι παλι το ιδιο θα ειναι.[/

Μεινε να πει και κάποιος αλλος φιλαρακι πρωτα
Γιατι εγω ειμαι κυπρο
Μπορει να μπορει να το κανει και ο αγοραστης στην Ελλαδα

Ευχαριστώ!
Εγώ την θέλω για μπεκάτσα! Μόνο για αυτό! :)
Και πολυ καλα κανεις:)
Το κυνηγι μας οπως το γουσταρουμε πρεπει να γινεται:)
Ευχομαι και ξερω οτι θα την κανεις ξεφτερι
.well done.

Οταν ομως Μεινει καγκελο σε καμια φτερη στις πρωιμες μπεκατσες τον οκτωβρη σε κανα πλευρο πανω απ το ρυακι η το νεροφαγωμα παρε με τηλεφωνο και θα ρθω να τον πιασω εγω .cool.
Αα και θα γλυτωσω και την σκυλα αλλοως θα την πνιξεις στα φιλια .sarcastic.

Back