Κουκλάκι ειναι μακη,εύχομαι τα καλύτερα!γυρίζει μυρίζει
ερωτευμένος όπως και όλοι στην οικογένεια μ αυτό το ζώο
ποτέ δεν είχα τόσο καλό χαρακτήρα σε σκύλο πιστεύω να γίνει και καλή κυνηγός.......τέλη Οκτώβρη θα έχω τα πλήρη συμπεράσματα
screen shot on pc
Να σου ζήσει Μάκη! Πολύ "δεμένο" ζώο φαίνεται, απόδειξη τόσο των καλών γονιδίων της αλλά και της πολύ καλής διατροφής, άσκησης και ποιότητας ζωής που της εξασφαλίζεις...γυρίζει μυρίζει
ποτέ δεν είχα τόσο καλό χαρακτήρα σε σκύλο πιστεύω να γίνει και καλή κυνηγός.......τέλη Οκτώβρη θα έχω τα πλήρη συμπεράσματα
screen shot on pc
Δημήτρη κουκλίτσα η μικρή. Μακάρι φέτος μα είναι η χρονιά σας.H μικρη μου τωρα 2 ετων ρε πως περναει ο καιρος!!!!που πιστευω φετος θα ειναι η χρονια της
https://imgur.com/a/4gloIi1
Σαββα τύχη και καλοτυχη να είναι. Να'σαι γερός και δυνατός να αλωνίζει τα βουνά και τα λαγκάδιαΕυτυχώς ένας ξαδερφος μου βρήκε από φίλο του μια μικρουλα!
Για αρσενικό έψαχνα, θηλυκό μου βγηκε. Πολύ παιχνιδιαρα και υπναρου.
Να ρωτήσω και με την ευκαιρία. Η μικρή δεν έχει ουρά κι απ'οτι μου είπε ο ξάδερφος, την εκοψε ο ιδιοκτήτης. Γιατί την έκοψε, υπάρχει κάποιος λόγος; Το ζωο δεν πονάει όταν την κοβουν;
Φτου φτου Μάκη μου. Μια ομορφιά είναι..γυρίζει μυρίζει
screen shot on pc
ευχαριστώ να σαι καλάΝα σου ζήσει Μάκη! Πολύ "δεμένο" ζώο φαίνεται, απόδειξη τόσο των καλών γονιδίων της αλλά και της πολύ καλής διατροφής, άσκησης και ποιότητας ζωής που της εξασφαλίζεις...
Είναι και μαυρόασπρο που είναι πιο σπάνιο σε σχέση με το ασπροκαφέ... Προσοχή αυτές τις μέρες με τη ζέστη, όπως όλα τα σκυλιά, αλλά ειδικά τα κουτάβια, τα γέρικα και τα μαλλιαρά...
ευχαριστώ Γιάννη να σαι καλάΦτου φτου Μάκη μου. Μια ομορφιά είναι..
Γρηγόρη νομίζω πως τα μαλλιαρά έχουν μεγαλύτερη προστασία από τον ήλιο σε σχέση με τα κοντότριχα! SorryΝα σου ζήσει Μάκη! Πολύ "δεμένο" ζώο φαίνεται, απόδειξη τόσο των καλών γονιδίων της αλλά και της πολύ καλής διατροφής, άσκησης και ποιότητας ζωής που της εξασφαλίζεις...
Είναι και μαυρόασπρο που είναι πιο σπάνιο σε σχέση με το ασπροκαφέ... Προσοχή αυτές τις μέρες με τη ζέστη, όπως όλα τα σκυλιά, αλλά ειδικά τα κουτάβια, τα γέρικα και τα μαλλιαρά...
Γρηγόρη νομίζω πως τα μαλλιαρά έχουν μεγαλύτερη προστασία από τον ήλιο σε σχέση με τα κοντότριχα! Sorry
Ολα θα πανε καλα Μακη υπομονη. Ειναι μικρο και αυτη ηταν πρωτη εμπειρια πονου και εντονου φοβου. Προσοχη, φροντιδα, ευχαριστω περιβαλλον και ολα θα πανε καλα! Συντομα να το δεις τρεχει σαν τρελο!29 Ιουλίου η επανιελίτσα μου είχε κάνει πολλές ζημιές στην αποθήκη,μπαίνοντας μέσα την βλέπω πάνω στα ξύλα 1,70 ύψος και της δίνω 1 στον πισινό,
πηδάει τρομαγμένη απογειώνεται άτσαλα και προσγειώνεται σ ένα κομμάτι ελιάς που είχε ρίξει κάτω
αποτέλεσμα κάταγμα πίσω μηριαίου οστού
άμεσα ακτινογραφίες και 4 Αυγούστου χειρουργείο με τοποθέτηση πλάκας και βίδες
το πόδι δεν το πατάει ακόμα αλλά έχουν υποχωρήσει οι πόνοι αρκετά
περιορισμένη σε κλουβί 2μιση τ.μ. με κολλάρο που σήμερα αφαιρέθκε αφού προηγήθηκε την Δευτέρα κόψιμο ράματα και νέα ακτινογραφία που έδειξε καλή
δεν θα πώ πόσα μου έχει στοιχίσει μέχρι τώρα......ούτε άνθρωπος να ήταν
αυτό που έχει καταβάλει η ψυχολογία μου είναι η εικόνα της με το πόδι σηκωμένο,αδυνατισμένη πολύ.η ταλαιπωρία της με το κολλάρο να φάει να πιεί νερό και που κουτούλαγε παντού μ αυτό
στα θετικά πρίν λίγο που βγήκα έξω ακούμπησε το ποδαράκι της κάτω χωρίς να το ζορίσει
μακάρι φίλε γιατί έχω τρελλαθείΟλα θα πανε καλα Μακη υπομονη. Ειναι μικρο και αυτη ηταν πρωτη εμπειρια πονου και εντονου φοβου. Προσοχη, φροντιδα, ευχαριστω περιβαλλον και ολα θα πανε καλα! Συντομα να το δεις τρεχει σαν τρελο!
Κραταμε το πιο πανω και προχωραμε......στα θετικά πρίν λίγο που βγήκα έξω ακούμπησε το ποδαράκι της κάτω χωρίς να το ζορίσει
σε 10 μέρες πάλι Μάριε θα την πάωΠλεον ο γιατρος τι λεει?
Κύριε Μάκη περαστικά και γρήγορα στην σκυλίτσα .29 Ιουλίου η επανιελίτσα μου είχε κάνει πολλές ζημιές στην αποθήκη,μπαίνοντας μέσα την βλέπω πάνω στα ξύλα 1,70 ύψος και της δίνω 1 στον πισινό,
πηδάει τρομαγμένη απογειώνεται άτσαλα και προσγειώνεται σ ένα κομμάτι ελιάς που είχε ρίξει κάτω
περιορισμένη σε κλουβί 2μιση τ.μ. με κολλάρο που σήμερα αφαιρέθκε αφού προηγήθηκε την Δευτέρα κόψιμο ράματα και νέα ακτινογραφία που έδειξε καλή
αυτό που έχει καταβάλει η ψυχολογία μου είναι η εικόνα της με το πόδι σηκωμένο,αδυνατισμένη πολύ.η ταλαιπωρία της με το κολλάρο να φάει να πιεί νερό και που κουτούλαγε παντού μ αυτό
στα θετικά πρίν λίγο που βγήκα έξω ακούμπησε το ποδαράκι της κάτω χωρίς να το ζορίσει
29 Ιουλίου η επανιελίτσα μου είχε κάνει πολλές ζημιές στην αποθήκη,μπαίνοντας μέσα την βλέπω πάνω στα ξύλα 1,70 ύψος και της δίνω 1 στον πισινό,
Περαστικά στη σκυλιτσα σου Μάκη!29 Ιουλίου η επανιελίτσα μου είχε κάνει πολλές ζημιές στην αποθήκη,μπαίνοντας μέσα την βλέπω πάνω στα ξύλα 1,70 ύψος και της δίνω 1 στον πισινό,