Περαστικά στη σκυλίτσα κύριε Μάκη.. τα κόκαλα φτιάχνονται..29 Ιουλίου η επανιελίτσα μου είχε κάνει πολλές ζημιές στην αποθήκη,μπαίνοντας μέσα την βλέπω πάνω στα ξύλα 1,70 ύψος και της δίνω 1 στον πισινό,
πηδάει τρομαγμένη απογειώνεται άτσαλα και προσγειώνεται σ ένα κομμάτι ελιάς που είχε ρίξει κάτω
αποτέλεσμα κάταγμα πίσω μηριαίου οστού
άμεσα ακτινογραφίες και 4 Αυγούστου χειρουργείο με τοποθέτηση πλάκας και βίδες
το πόδι δεν το πατάει ακόμα αλλά έχουν υποχωρήσει οι πόνοι αρκετά
περιορισμένη σε κλουβί 2μιση τ.μ. με κολλάρο που σήμερα αφαιρέθκε αφού προηγήθηκε την Δευτέρα κόψιμο ράματα και νέα ακτινογραφία που έδειξε καλή
δεν θα πώ πόσα μου έχει στοιχίσει μέχρι τώρα......ούτε άνθρωπος να ήταν
αυτό που έχει καταβάλει η ψυχολογία μου είναι η εικόνα της με το πόδι σηκωμένο,αδυνατισμένη πολύ.η ταλαιπωρία της με το κολλάρο να φάει να πιεί νερό και που κουτούλαγε παντού μ αυτό
στα θετικά πρίν λίγο που βγήκα έξω ακούμπησε το ποδαράκι της κάτω χωρίς να το ζορίσει![]()
Καλη ανάρρωση στο σκυλάκι και καλό κουράγιο σε σένα....29 Ιουλίου η επανιελίτσα μου είχε κάνει πολλές ζημιές στην αποθήκη,μπαίνοντας μέσα την βλέπω πάνω στα ξύλα 1,70 ύψος και της δίνω 1 στον πισινό,
πηδάει τρομαγμένη απογειώνεται άτσαλα και προσγειώνεται σ ένα κομμάτι ελιάς που είχε ρίξει κάτω
περιορισμένη σε κλουβί 2μιση τ.μ. με κολλάρο που σήμερα αφαιρέθκε αφού προηγήθηκε την Δευτέρα κόψιμο ράματα και νέα ακτινογραφία που έδειξε καλή
αυτό που έχει καταβάλει η ψυχολογία μου είναι η εικόνα της με το πόδι σηκωμένο,αδυνατισμένη πολύ.η ταλαιπωρία της με το κολλάρο να φάει να πιεί νερό και που κουτούλαγε παντού μ αυτό
στα θετικά πρίν λίγο που βγήκα έξω ακούμπησε το ποδαράκι της κάτω χωρίς να το ζορίσει![]()
Περαστικα και γρήγορα!!!29 Ιουλίου η επανιελίτσα μου είχε κάνει πολλές ζημιές στην αποθήκη,μπαίνοντας μέσα την βλέπω πάνω στα ξύλα 1,70 ύψος και της δίνω 1 στον πισινό,
Όλα καλά θα πάνε Μάκη και σε λίγο καιρό πάλι θα κάνει τη σβούρα. Μην στεναχωριέσαι ήταν η καμιά στιγμή .29 Ιουλίου η επανιελίτσα μου είχε κάνει πολλές ζημιές στην αποθήκη,μπαίνοντας μέσα την βλέπω πάνω στα ξύλα 1,70 ύψος και της δίνω 1 στον πισινό,
παληκάρια ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας
θετικά δείγματα 6 μέρες....όταν βγαίνει να την ταίσω και να καθαρίσω τον χώρο της πατάει το πόδι όταν ξεχνιέται χωρίς να πονάει![]()
Ανδρέα σ ευχαριστώ νάσαι καλάΕύχομαι και εγώ περαστικά στη σκυλίτσα σου Μάκη.
Επειδή ενδιαφέρομαι για κουτάβι επανιέλ, ήθελα να ρωτήσω πόσο συχνό είναι το φαινόμενο να πηγαίνουν και να τρίβονται σε ψοφίμια και ακαθαρσίες τα σκυλιά αυτής της ράτσας.
Ρωτώ γιατί παλιότερα που είχα με είχε ταλαιπωρήσει πολύ (το έβαζα και στο πορτ-μπαγκαζ το επανιέλ τότε) αλλά δεν ξέρω αν απλά έτυχε ή είναι γενικότερο θέμα.
Ανδρέας
περισσότερο για να γίνουν ένα με το κοπάδι και να μην γίνουν αντιληπτοί. Έτσι μου έχει πει κτηνίατρος στο παρελθόν. Οποιαδήποτε ράτσα κυνηγετικού σκύλου μπορεί να εμφανίσει αυτό το άσχημο συνήθειο.τριβονται σε δυνατές και περιεργες μυρωδιές για να μεταφέρουν στο κοπαδι τη μυρωδιά και να ενημερωσουν τους άλλους.
Επειδή ενδιαφέρομαι για κουτάβι επανιέλ, ήθελα να ρωτήσω πόσο συχνό είναι το φαινόμενο να πηγαίνουν και να τρίβονται σε ψοφίμια και ακαθαρσίες τα σκυλιά αυτής της ράτσας.
Ρωτώ γιατί παλιότερα που είχα με είχε ταλαιπωρήσει πολύ (το έβαζα και στο πορτ-μπαγκαζ το επανιέλ τότε) αλλά δεν ξέρω αν απλά έτυχε ή είναι γενικότερο θέμα.
Ανδρέας
Όπωςτο λέει ο Πάνος. Προσπαθούν να καμουφλαρουν την μυρωδιά τους. Και εμένα το beagle οπου βρει ψοφιμι και κάποιες φορές και σε κοπριες πάει και τρίβεται αν δεν το προλάβω.περισσότερο για να γίνουν ένα με το κοπάδι και να μην γίνουν αντιληπτοί. Έτσι μου έχει πει κτηνίατρος στο παρελθόν. Οποιαδήποτε ράτσα κυνηγετικού σκύλου μπορεί να εμφανίσει αυτό το άσχημο συνήθειο.