Μια ερώτηση απορία ρε παιδιά.
Σήμερα μ έκανε ένα νούμερο που δεν το ξανασυναντήσα σε άλλο επανιελ.
Μου το έκανε ο Ερμής ένα Σεττερ που είχα ξεροκέφαλο πολύ παλιά.
Οταν τελειώσαμε την βόλτα μας και γυρίσαμε στο αυτοκίνητο και μέχρι να βγάλω νερό και δοχείο να πιει, πήρε ένα ντόρο στον δρόμο πάνω (από αλλά σκυλιά όπως αποδείχτηκε) και έφυγε καμιά 800+μετρα και έφτασε στο τέλος του δρόμου.
Εκεί συνάντησε άλλον δρόμο και έφυγε αλλά τόσα μέτρα περίπου δεξιά και βρήκε κάτι Σεττερ ενός συναδέλφου άγνωστου.
Ευτυχώς ήμουν σε πλάγια και είδα που πήγε.
Για σφυρίχτρα και φωνές για να γυρίσει όσο ήταν σε απόσταση να ακούσει ούτε λόγος.
Δεν έδινε σημασία.
Αν δεν ήμουν ψηλά ίσως να το έψαχνα ακόμα.
Πήγα μετά με το αυτοκίνητο μέχρι εκεί και τον μάζεψα.
Το περίεργο είναι πως ενώ είναι υπακούο και σκυλί που δεν φεύγει απ την εμβελεια της σφυρίχτρας σήμερα ξέφυγε.
Υπόψιν το σκυλί είναι θηλυκό και δεν πήρε κανένα άλλο που "εσερνε".
Είχε κάτι ανάλογο κανένας να μου πει τι το έπιασε;
Σήμερα μ έκανε ένα νούμερο που δεν το ξανασυναντήσα σε άλλο επανιελ.
Μου το έκανε ο Ερμής ένα Σεττερ που είχα ξεροκέφαλο πολύ παλιά.
Οταν τελειώσαμε την βόλτα μας και γυρίσαμε στο αυτοκίνητο και μέχρι να βγάλω νερό και δοχείο να πιει, πήρε ένα ντόρο στον δρόμο πάνω (από αλλά σκυλιά όπως αποδείχτηκε) και έφυγε καμιά 800+μετρα και έφτασε στο τέλος του δρόμου.
Εκεί συνάντησε άλλον δρόμο και έφυγε αλλά τόσα μέτρα περίπου δεξιά και βρήκε κάτι Σεττερ ενός συναδέλφου άγνωστου.
Ευτυχώς ήμουν σε πλάγια και είδα που πήγε.
Για σφυρίχτρα και φωνές για να γυρίσει όσο ήταν σε απόσταση να ακούσει ούτε λόγος.
Δεν έδινε σημασία.
Αν δεν ήμουν ψηλά ίσως να το έψαχνα ακόμα.
Πήγα μετά με το αυτοκίνητο μέχρι εκεί και τον μάζεψα.
Το περίεργο είναι πως ενώ είναι υπακούο και σκυλί που δεν φεύγει απ την εμβελεια της σφυρίχτρας σήμερα ξέφυγε.
Υπόψιν το σκυλί είναι θηλυκό και δεν πήρε κανένα άλλο που "εσερνε".
Είχε κάτι ανάλογο κανένας να μου πει τι το έπιασε;