Επειδή το ζήτησε ο φίλος @Nick θα βάλω μερικές παλιές για να του φύγει η καψούρα!View attachment 14402View attachment 14403View attachment 14404View attachment 14405View attachment 14406
Και toz 34 μάλιστα. Σ ωραίος
Επειδή το ζήτησε ο φίλος @Nick θα βάλω μερικές παλιές για να του φύγει η καψούρα!View attachment 14402View attachment 14403View attachment 14404View attachment 14405View attachment 14406
Δώσε της καμιά βδομάδα ''αέρα''... Έφυγε από το σπίτι και την μάνα της. Α, και να την ταΐσεις...Μετα απο 20 χρονια με σεττερ και μιας κι ο rex ειναι πλεον 9 χρονων(και με καλαζααρ απο 4 χρονων)ειπα το επομενο κουταβι που θα ασχοληθω να ειναι επανιελ θηλυκο.Εν τελει ενας φιλος μου εδωσε χθες το κουταβι των φωτο,2 μηνων θηλυκο.Τι λετε,αξιζει??Σαν πρωτη αποψη μου φανηκε φοβισμενο,ελπιζω με τη βοηθεια μου να το ξεπερασει σε κανα μηνα το πολυ,διαφορετικα σκεφτομαι να το επιστρεψω ,τι λετε?Oσοι γνωριζουν απο επανιελ πραγματικα θα θελα τις γνωμες τους...
Η πλακα ειναι οτι βλεπεις βιντεο κυνηγετικα κ φαινονται ολα τοσο απλα,τωρα καλαταβαινω ποσο εχουν μοχθησει αυτοι οι ανθρωποι να φτιαξουν τα σκυλια τους!
Θα σου πω εγώ για το δικό μου το τέρας έχω λαμπραντορ(την καρλα)15 μηνών πλέον έχουμε δουλέψει ατελείωτα τοσο σε εκπαίδευση οσο και θηραμα παρά πολλές εργατοώρες για να φτάσει να κάνει αυτά που κάνει τώρα στην ξηρά είναι πολύ καλή ακινησία στο καρτέρι φεύγει με εντολή αν το δει να πέσει δεν γλιτώνει πριν λίγες μέρες ξεκινήσαμε με επαναφορά σε θήραμα στο νερό θα δουλέψουμε και εκεί για να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο,το μυστικό είναι δουλειά και θήραμα ακόμα και τη νεκρή περίοδο!!Σε συνεχεια του δικου μου ποσταρισματος κ μετα απο μια εβδομαδα αδειας απο το μαγαζι κ ενασχολησης με την lizi μου στο βουνο δειξαμε αρκετη προοδο,το ξαφνιασμα απο τις ντουφεκιες ξεπεραστηκε πληρως κ πλεον συνδυαζει την ντουφεκια με πεσμενο θηραμα μετα απο αρκετη προσπαθεια,στις αρχες τις εβδομαδας δεν εκανε καθολου επαναφορα πηρα λοιπον σκοτωμενο ορτυκι της το εβαλα μαλακα στο στομα να το πιασει κ με χαιδεμα να καταλαβει τι πρεπει να κανει!Μετα τις το ετριψα λιγο στο προσωπο να την αγριεψω κ το πεταξα σε ενα χωραφι με ψηλο σταχυ,το βρηκε αλλα οταν το εφερε δεν το εδινε ηθελε να το γλεντησει,αυτο συνεχισε να το κανει μεχρι που της αγριεψα να καταλαβει οτι δεν παιζουμε!Χθες κ σημερα τα εφερνε κανονικα!Ενα αλλο που μου εκανε ηταν οτι στεκοταν πολυ ωρα στα ποδια μου κ δεν ανοιγοταν καθολου(το εριχνα στο οτι ειναι μικρη ακομα κ επιφυλακτικη),σημερα στα μεγαρα ανοιχτηκε λιγο παραπανω κ με χαροποιησε!Το αλλο Σ/Κ σκεφτομαι να παρω παλι 2-3 ορτυκακια κ να της κανω την εκπαιδευση στη φερμα με το καλαμι χωρις να βλεπει το θηραμα!Χρονος λοιπον,υπομονη κ αγαπη!Η πλακα ειναι οτι βλεπεις βιντεο κυνηγετικα κ φαινονται ολα τοσο απλα,τωρα καλαταβαινω ποσο εχουν μοχθησει αυτοι οι ανθρωποι να φτιαξουν τα σκυλια τους!Συγγνωμη αν εγινα κουραστικος,γνωμες κ αποψεις καλοδεχουμενες!
Ακριβως αδερφεΘα σου πω εγώ για το δικό μου το τέρας έχω λαμπραντορ(την καρλα)15 μηνών πλέον έχουμε δουλέψει ατελείωτα τοσο σε εκπαίδευση οσο και θηραμα παρά πολλές εργατοώρες για να φτάσει να κάνει αυτά που κάνει τώρα στην ξηρά είναι πολύ καλή ακινησία στο καρτέρι φεύγει με εντολή αν το δει να πέσει δεν γλιτώνει πριν λίγες μέρες ξεκινήσαμε με επαναφορά σε θήραμα στο νερό θα δουλέψουμε και εκεί για να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο,το μυστικό είναι δουλειά και θήραμα ακόμα και τη νεκρή περίοδο!!
Πολύ ωραία φωτογραφία!!!View attachment 18968
Αυτός ο "μικρός" δαίμονας, στο φυσικό του περιβάλλον. Για τους λάτρεις του Επανιέλ της Βρετάνης...
Τέλεια φωτογραφιαView attachment 18968
Αυτός ο "μικρός" δαίμονας, στο φυσικό του περιβάλλον. Για τους λάτρεις του Επανιέλ της Βρετάνης...