Σε τι φάση ζεμπεκιάς την έπιασες ρε Χρήστο;Κοντεύει ο καιρός κοπέλα μου!!!View attachment 33625
Σε τι φάση ζεμπεκιάς την έπιασες ρε Χρήστο;Κοντεύει ο καιρός κοπέλα μου!!!View attachment 33625
Μετά από κάθε πράξη ή γενικά αν είναι μαλακό το έδαφος της αρέσει απίστευτα να σκάβει με πολύ μανία.Την χαίρομαι και φυσικά την αφήνω λέγοντάς της μπράβο και τόσο περισσότερο συνεχίζει.Μέχρι και κοτρόνες σηκώνει το τρακτέρ!!!! Πολύ ωραίο και γερό δέσιμο! Αστείρευτη δύναμη και αγάπη!Σε τι φάση ζεμπεκιάς την έπιασες ρε Χρήστο;
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο, τη σπουδαιότητα των σωστών θηλυκών και το ρόλο τους στην μετάδοση των χρήσιμων στο κυνήγι χαρακτηριστικών τους, την έχουν αναγνωρίσει οι σημαντικότεροι εκτροφείς των κυνηγετικών φυλών από τον 17 & 18 αιώνα.Ενα ενδιαφερον άρθρο από σχετικό site
https://lebretonnier.wixsite.com/lebretonnier/post/h-σπουδαιότητα-της-μητρογονικής-γραμμής-στην-επιλεκτική-εκτροφή-epagneul-breton
Νεο αιμα....View attachment 34015Άρχισε το μακελειό….
Αρχίζει ο αγών...Νεο αιμα....
Καλότυχα Δημήτρη, όπως το λες αρχίζει ο αγώνΑρχίζει ο αγών...
Ευχαριστώ Γιώργο. Ευχάριστος ''μπελάς''...Καλότυχα Δημήτρη, όπως το λες αρχίζει ο αγών
Καλότυχα τα μικρά εργαλεία!!!View attachment 34015Άρχισε το μακελειό….
Ευχαριστώ Χρήστο.Καλότυχα τα μικρά εργαλεία!!!
Να τα χαίρεσαι καλότυχαView attachment 34015Άρχισε το μακελειό….
Γερά και καλότυχα φιλαρακι!!!View attachment 34015Άρχισε το μακελειό….
Με υγεια φιλαρακιView attachment 34015Άρχισε το μακελειό….
Όντως τυπάς, τα υπόλοιπα θα δείξει …Με υγεια φιλαρακι
Καλοτυχα!
Εκεινος ο τυπας (υπολογιζω) που μπηκε ολος μεσα στο φαι και λεει ολα δικα μου ειναι ερωτας
Οπως και τα αλλα απλα αυτον ξεχωρισα