Δεν είναι τιποτα σπουδαίο μικρή όταν ακόμα άντε και μέχρι να χρονίσει ήταν πολύ φιλική με όλους! Μετά με το κυνήγι που βγαίναμε και μόνοι και γενικά έχουμε έναν πολύ ωραίο δεσμό και γερό,τρομερή αδυναμία.Με εμένα σίγουρα δεν έχει θέμα,δηλαδή να της λείπει κάτι.Με κοιτάει σαν θεό,του πατέρα μκυ μαζί στο κυνήγι αν είμαι κοντά και της πει φέρτο με τίποτα δεν θα του πάει καρφί σε εμένα.Αν της μιλάει και είμαι εκείζ εμένα κοιτάει και του γυρνάει κώλο.Όταν ήρθε το γκέγκας και το δουλέψαμε μέχρι να το ξαναδώσουμε και την αφήναμε στο κλουβάκι εκεί πιστεύω της κακοφάνηκε.Ή όταν πήγαινα να ταΐσω το γκέγκας,να το καθαρίσω,του γάβγιζε όλη την ώρα και το φόβιζε.Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν το ήθελε...Από εκεί έγινε έτσι πιστεύω που και πάλι δεν θα έρθει να στην φυτέψει από μόνο του, μόνο αν πας να το ακουμπήσεις ή δεν θα πάει σε άλλα σκυλιά μακριά ειδικά αν της φωνάξω.Μόνο αν έρθουν κοντά μυριστούν μετά θα επιτεθεί ώστε να το διώξει...Ένα σπρινγκεράκι ενός γνωστού μου που σμίξαμε μαζί καρτεράκια φέτος είχαμε μεγάλο θέμα ώσπου τραβήχτηκα κάτω και την έδεσα.Κόντευε να το αφανίσει...Και νευρίασε ο γνωστός και με το δίκιο του, άρπαξε το σκυλάκι του και μου έλεγε πολύ άγρια η δικιά σου...