Tolis SBE1
Banned
Μητσο αντικιμενικα θελω να απαντησεις ρε φιλε τα αξιζει τα λεφτα της??? Γτ εγω και λιγα ειναι λεω αν κανουμε συγκρισεις
Φυσικα αξιζει τα λεφτα της , ετοιμο στημενο αγωνιστικο οπλο , στα παντα προσεγμενο για μεγιστη αποδοση , μεχρι κ ρυθμιζομενο Poi εχει , δεν εχω ξαναδει τετοιο οπλοΜητσο αντικιμενικα θελω να απαντησεις ρε φιλε τα αξιζει τα λεφτα της??? Γτ εγω και λιγα ειναι λεω αν κανουμε συγκρισεις
Μητσο λόγω ογκομετριας καμια φορα δεν χωράει στον 70αρη καλυκα και ας μην είναι μαγκνουμ το βάρος!Τριμπορε κανη σε 81 εκ με θαλαμη 70 χιλ κ δυο τρια φτιαξιματα ακομα , παρτε διαβολοι βαγια
Εννοεις φορτιο στα σκαγια ; τι να τα κανεις τα φορτια με αυτη την κανη ; αν μπει φυσιγγι ιδιογομωσης σε αυτο το κανουλι θα κλαψουν μανουλεςΜητσο λόγω ογκομετριας καμια φορα δεν χωράει στον 70αρη καλυκα και ας μην είναι μαγκνουμ το βάρος!
Με την 81 εκ και ενα ωραιο πυραυλακι θα ναι πολυ τουμπανο το οπλο αυτο..αντιαεροπορικοΕννοεις φορτιο στα σκαγια ; τι να τα κανεις τα φορτια με αυτη την κανη ; αν μπει φυσιγγι ιδιογομωσης σε αυτο το κανουλι θα κλαψουν μανουλες
Ακριβως Μιλτο , τρομερο τουφεκι , σε ολα απαιχτοΜε την 81 εκ και ενα ωραιο πυραυλακι θα ναι πολυ τουμπανο το οπλο αυτο..αντιαεροπορικο
Μια m2 είναι το όπλο σου ΜήτσοΑκριβως Μιλτο , τρομερο τουφεκι , σε ολα απαιχτο
Εμενα μ αρεσε οτι ειναι σχεδον σε ολα ρυθμιζομενο μεχρι και τα βαριδια για ζυγισμα..γενικα οι xlr πιστευω οτι ειναι η καλυτερη σειρα της fabarmΑκριβως Μιλτο , τρομερο τουφεκι , σε ολα απαιχτο
Ηλια για τα λεφτα της η Μ2 δεν παιζεται , αν εννοεις σκορ στο κυνηγι με ολα τα οπλα το ιδιο ριχνωΜια m2 είναι το όπλο σου Μήτσο
Όποιος ξέρει να ρίχνει, αυτό ακριβώς που λες συμβαίνει!Ηλια για τα λεφτα της η Μ2 δεν παιζεται , αν εννοεις σκορ στο κυνηγι με ολα τα οπλα το ιδιο ριχνω
Το ιδιο κλαμπανισμα εννοω ΗλιαΌποιος ξέρει να ρίχνει, αυτό ακριβώς που λες συμβαίνει!
Το πιασα μητσο!Το ιδιο κλαμπανισμα εννοω Ηλια
Και με τσοκ paradox ,ενδιαφέρον για αυτό που προορίζεται.Για τους λάτρεις των Fabarm, το νέο μοντελάκι της L4S SCOLOPAX RUSTICOLA!!
http://fabarm.com/web/dettaglio-prodotto.asp?i=222
View attachment 13346
Θα σου στείλω το απόγευμα κάποιες που έχω κρατημενες.Υπάρχει κανείς με fabarm l4s που να έχει κάνει δοκιμές με φυσιγγια σε πίνακα, χαρτί κτλ και να τις έχει ευκαιρες? Θα ήμουν υπόχρεος να μου στέλνατε όσοι εχετε. Πιο πολύ για νο σκαγιων από 5 έως 9. Ευχαριστώ..
Ο κύλινδρος έβαλε περισσότερα σκάγια από το demi στα 35 μ? Η κάτι δεν κατάλαβα εγώ σωστά
Ουαουυυ ναι και εγώ αυτό κατάλαβα πάντως. Βέβαια είναι ιδιαίτερο το συγκεκριμένο φυσιγγιο με την βυσματωση με τον αποσπωμενο πατο που αποδίδει με ανοιχτά τσοκ. Ίσως να έφυγε και η τουφεκια λίγο στο demi.Ο κύλινδρος έβαλε περισσότερα σκάγια από το demi στα 35 μ? Η κάτι δεν κατάλαβα εγώ σωστά