Fabarm Team

Αν δεν υπάρχει λόγος σοβαρός δεν υπάρχει και λόγος να την πουλήσεις νομίζω ,αρκετά καλούδια που ούτε σήμερα δεν έχουν πάνω .Προτωποριακό παραμένει .
Για να μην μαζεύονται ρε φίλε, λόγος οικονομικός δεν υπάρχει άμεσος... Μόνο η ευθύνη που έχεις κ η μη χρήση της τόσα χρόνια με έβαλε σε αυτή τη σκέψη... Ο πατέρας δεν κυνηγάει πλέον... Αλλά λίγο που την έπιασα στα χέρια μου κ την κυνήγησα μου άρεσε οπότε για την ώρα παραμένει...

Ωχ ωχ ωχ ωχ την βλέπω όπως ο διάβολος 👿 το λιβάνι 😂😂
Τί σε βρήκε για πες... Μπορεί να το έχεις αναφέρει αλλά δεν το θυμάμαι...
Αυτή μόλις πρωτοαγοραστηκε είχε θέμα με τη γλώσσα κ την τροφοδοσία... Στάλθηκε στον Σωτηρόπουλο που ήταν τότε αντιπρόσωπος της φαμπαρμ κ μόλις γύρισε πίσω λειτουργούσε ρολόι... Το κυνήγησα αυτό το όπλο 2 χρόνια κ θυμάμαι εξαιρετικές τουφεκιές, ωστόσο κάπου εκεί χάλασαν οι βίδες του ρυθμιζόμενου, εγώ ήθελα αλλαγές κ άρχισα να μην τουφεκαω καλά... Γνώσεις δεν είχα κ τότε για μέτρα κτλ, τα έριξα στο όπλο κ συνέχισα με άλλο μέχρι να πάρω τη μ2... Έκτοτε δεν κυνηγήθηκε... Φέτος περάσαμε με το Γιάννη καινούργιες βίδες στο ρυθμιζόμενο, το μάζεψε κ λίγο, του έκανε κ ένα φινίρισμα ο Γιώργος περισσότερο για να το βάλω αγγελία κ λιγότερο για να το κρατήσω... Ωστόσο το ζήλεψα κ του έχω κάνει λίγες τουφεκιτσες... Μου αρέσει...

Αυτή μόλις πρωτοαγοραστηκε είχε θέμα με τη γλώσσα κ την τροφοδοσία... Στάλθηκε στον Σωτηρόπουλο που ήταν τότε αντιπρόσωπος της φαμπαρμ κ μόλις γύρισε πίσω λειτουργούσε ρολόι... Το κυνήγησα αυτό το όπλο 2 χρόνια κ θυμάμαι εξαιρετικές τουφεκιές, ωστόσο κάπου εκεί χάλασαν οι βίδες του ρυθμιζόμενου, εγώ ήθελα αλλαγές κ άρχισα να μην τουφεκαω καλά... Γνώσεις δεν είχα κ τότε για μέτρα κτλ, τα έριξα στο όπλο κ συνέχισα με άλλο μέχρι να πάρω τη μ2... Έκτοτε δεν κυνηγήθηκε... Φέτος περάσαμε με το Γιάννη καινούργιες βίδες στο ρυθμιζόμενο, το μάζεψε κ λίγο, του έκανε κ ένα φινίρισμα ο Γιώργος περισσότερο για να το βάλω αγγελία κ λιγότερο για να το κρατήσω... Ωστόσο το ζήλεψα κ του έχω κάνει λίγες τουφεκιτσες... Μου αρέσει...
Εεεε λεβεντιά μου, οι βιδουλες στο ρυθμιζόμενο είναι για να δοκιμάσουμε,να ταιριάξουμε τα μέτρα,να τις σφίξουμε ΕΚΕΙ και να ξεχάσουμε ότι υπάρχουν!
Αν είμαστε με το αλλενοκλειδο στην τσέπη κι ανά δεύτερο κλαμπανο ξεβιδωνουμε και βιδωνουμε,θα παραδώσουν πνεύμα!
Βιδουλες είναι!🥲

Εεεε λεβεντιά μου, οι βιδουλες στο ρυθμιζόμενο είναι για να δοκιμάσουμε,να ταιριάξουμε τα μέτρα,να τις σφίξουμε ΕΚΕΙ και να ξεχάσουμε ότι υπάρχουν!
Αν είμαστε με το αλλενοκλειδο στην τσέπη κι ανά δεύτερο κλαμπανο ξεβιδωνουμε και βιδωνουμε,θα παραδώσουν πνεύμα!
Βιδουλες είναι!🥲
Μικρός ήμουν γέροντα τότε... Δεν ήξερα... Με παρασέρνε το πάθος της νεανική ηλικίας 😜

Εγώ την πήρα το 2000 καινούρια το έχω ξανά αναφέρει μετά από ένα χρόνο που δούλευε ρολόι με τέντωσε στην εμπλοκή στην αρχή τα σφήνωνε το φυσίγγι μισό μέσα στην αποθήκη μισό έξω δύσκολη εμπλοκή έβγαζα την σκανδάλη για να το επαναφέρω δεν κουνιόταν με τίποτα. Το στέλνω αντιπροσωπεία έρχεται και μετά μου σφήνωνε το μισώ έξω από το κλείστρο διαγώνια το ξανά στέλνω πάλι τα ίδια αγανάκτησα είχα δώσει 100+ ευρώ στ κούριερ στο πήγανε έλα!!! Από τότε ούτε να την ακούω δεν θέλω μου χάλασε μια ολόκληρη κυνηγετική σεζόν με τα πήγανε έλα και της εμπλοκές σε κυνήγια που γινόταν μια φορά στα 20 χρόνια με τόσα θηράματα. Στα θετικά τώρα τέτοια κάνη δεν έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου το όπλο κυριολεκτικά ξύρισε όπου το σήκωνα έκανε απίστευτα σκοτώματα αλλά ως εκεί.

Back