Όχι, το έχω μερικά χρόνια.Καινούργιο το όπλο;
Όχι, το έχω μερικά χρόνια.Καινούργιο το όπλο;
Τότε μην το δίνεις σημασία το χτύπημα. Φυσιολογικές φθορές.Όχι, το έχω μερικά χρόνια.
Μέχρι πότε να δίνουμε σημασία στα χτυπήματα?Τότε μην το δίνεις σημασία το χτύπημα. Φυσιολογικές φθορές.
Δεν έχει συγκεκριμένο χρόνο.Μέχρι πότε να δίνουμε σημασία στα χτυπήματα?
Καινούργιο κοσκινάκι μου κ που να σε κρεμάσω..Δεν έχει συγκεκριμένο χρόνο.
Μετά από ένα σημείο όμως αναλόγως την χρήση θέλοντας και μη αποκτάνε "παράσημα" χρήσης, όλα τα όπλα. Προσωπικά δεν με ενοχλούν τέτοια μικρά σημαδάκια. Αντιθέτως δείχουν πως το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί.α
Αν σκεφτούμε ότι έχουν ηλεκτροκολληθεί "καίρια" τμήματα όπλων τότε αυτό μπορεί να είναι πταίσμα......View attachment 95832
Πόσο μ@λ@κ@ς,άσχετος,πρέπει να είσαι για να χρησιμοποιήσεις γωνιακό τροχό στο τρίψιμο των ξύλων του όπλου????
Χωρίς καν να το αφαιρέσεις από τον μηχανισμό με αποτέλεσμα να πάρει ο χάρος και τα μέταλλα!
Κι όμως!!!
Α ναι, ε; Αλλά εγώ είμαι "σβαρνιάρης", ε;Όλα τα εργαλεία,εφόσον χρησιμοποιούνται είναι φυσικό επακόλουθο ότι θα αποκτήσουν σημάδια χρήσης.
Είπα εγώ "σβαρνιαρης"??Α ναι, ε; Αλλά εγώ είμαι "σβαρνιάρης", ε;
Το έγραψες. Το θυμάμαι. Μη με βάλεις να ψάχνω...Είπα εγώ "σβαρνιαρης"??![]()
Εεε...μπορεί....Το έγραψες. Το θυμάμαι. Μη με βάλεις να ψάχνω...
Μην ασχοληθείς καν, σιγά το σημάδι, κυνηγετικό όπλο είναι.Καμία ιδέα πως να το πινελιασω με μαύρο χρώμα να μην φαίνεται τόσο?
Μπράβο ρε Ηλία, στο μυαλό μου είσαι...εκανες τη σωστή ερώτηση, γιατί μου εχει κινήσει κι εμένα το ενδιαφέρον η αληθεια είναι, διοτι ειναι ποιο κομψό απο το AXIS RS12...χε χε!!Παιδιά καλημέρα ,είμαι σε σκέψη για αγορά fabarm n2 allsport δικανο σκοπευτικό ! Έχει κάποιος αυτό το όπλο να μας πει την γνώμη του ;
Παιδιά καλημέρα ,είμαι σε σκέψη για αγορά fabarm n2 allsport δικανο σκοπευτικό ! Έχει κάποιος αυτό το όπλο να μας πει την γνώμη του ;
Ξερω οτι ειναι τιμιο οπλο με ωραιες τουφεκιες το απλο sporting το ειχε γνωστος το ειχε παρει με παλιες τιμες καινουργιο και ηταν αρκετα ελαφρη (καννες 76εκ)σε σχεση με αλλα sportingΜπράβο ρε Ηλία, στο μυαλό μου είσαι...εκανες τη σωστή ερώτηση, γιατί μου εχει κινήσει κι εμένα το ενδιαφέρον η αληθεια είναι, διοτι ειναι ποιο κομψό απο το AXIS RS12...χε χε!!
Είχε και το πιο μικρό πέλμα στην βαλίτσα ;; Οπτικά μου αρέσει και διαβάζω καλές κριτικές ! 2300 η τιμή του ενώ για να πας σε ένα browning θες 3300+Ξερω οτι ειναι τιμιο οπλο με ωραιες τουφεκιες το απλο sporting το ειχε γνωστος το ειχε παρει με παλιες τιμες καινουργιο και ηταν αρκετα ελαφρη (καννες 76εκ)σε σχεση με αλλα sporting
απο κοντακι ευτυχος ειχε ρυθμιζομενο γιατι το παιδι ηθελε αρκετο cast off βεβαια ειχε και το ποιο μικρο πελμα για
ισως σε καποιον με κανονικο υψος η ψηλοτερο να μην θελει πολλα
Φύγαμε για fabarm??? Δύο οπλακια για πάρτη μας?? 76η 81??Μπράβο ρε Ηλία, στο μυαλό μου είσαι...εκανες τη σωστή ερώτηση, γιατί μου εχει κινήσει κι εμένα το ενδιαφέρον η αληθεια είναι, διοτι ειναι ποιο κομψό απο το AXIS RS12...χε χε!!
Δε θυμάμαι αν είχε 2 πέλματαΕίχε και το πιο μικρό πέλμα στην βαλίτσα ;; Οπτικά μου αρέσει και διαβάζω καλές κριτικές ! 2300 η τιμή του ενώ για να πας σε ένα browning θες 3300+