Fabarm Team

Ευχαριστώ Γιάννη υπάρχουν ανταλλακτικά?
Καλημέρα , όπως είπαν οι παραπάνω ο τουρης θα έχει αλλά δεν στέλνει απευθείας σε ιδιώτη , πάνε σε ένα μαγαζί που συνεργάζεται με τον τουρη και θα την παραγγείλει . Κανα 100€ υπολόγιζε ίσως και παραπάνω

Καλημέρα , όπως είπαν οι παραπάνω ο τουρης θα έχει αλλά δεν στέλνει απευθείας σε ιδιώτη , πάνε σε ένα μαγαζί που συνεργάζεται με τον τουρη και θα την παραγγείλει . Κανα 100€ υπολόγιζε ίσως και παραπάνω
Την πήρα εγώ 65 αν θυμάμαι και μου την έστειλαν με κούριερ σπίτι απευθείας για την guerini είναι ίδια με της φαμπάρμ.

Έχω πάρει και πιο παλιά σιδηρόδρομο για 368 από αυτόν δίνει κανονικά σε συνεννόηση θα μάθω Δευτέρα αν έχει αλλάξει κάτι

[/QUOTE
Εύκολα έχει ο τούρις η αλλιώς πάρε το βαγγο που γράφει εδώ αν είσαι από Αθήνα να στην αλλάξει.
Είναι για το ξαδερφάκι να πάρω το ανταλλακτικό και θα ανέβω Π.Σ.Κ χωριό να το αλλάξουμε[/QUOTE]

ρε παιδεςςς αυτος ο toyris πωσα θελη να μας τρελανηηηη .think. εβαλα της πρωαλες στην καραμπινα ενα stop πισω απο το κληστρο σε εναν οπλουργο στα μερημου και μου λεη δωσε ενα 10ευρω οκ του λεω δεν παραγκελνης και ενα stop ακωμη να εχω διωτι ξερω οτι ποναη εκη το οπλο στα 3 4 χρονια που θα περασουνε,,,με περνη τηλ εχθες και μου λεη εχη 30 ευρω .hair. να το παραγκηλω κανε κρατη του λεωωω,,να ψαξω σε κατι αλους οπλουργους και μαγαζια που γνωριζο,,,,πριν καμια 7 8 χρονια ειχα αγωραση απο θεσσαλονικη τον γκιουλεκα με 5 ευρω ,,γαμοοο το μωνοπολιω που εχουμεεεε η νταβαδες

ρε παιδεςςς αυτος ο toyris πωσα θελη να μας τρελανηηηη .think. εβαλα της πρωαλες στην καραμπινα ενα stop πισω απο το κληστρο σε εναν οπλουργο στα μερημου και μου λεη δωσε ενα 10ευρω οκ του λεω δεν παραγκελνης και ενα stop ακωμη να εχω διωτι ξερω οτι ποναη εκη το οπλο στα 3 4 χρονια που θα περασουνε,,,με περνη τηλ εχθες και μου λεη εχη 30 ευρω .hair. να το παραγκηλω κανε κρατη του λεωωω,,να ψαξω σε κατι αλους οπλουργους και μαγαζια που γνωριζο,,,,πριν καμια 7 8 χρονια ειχα αγωραση απο θεσσαλονικη τον γκιουλεκα με 5 ευρω ,,γαμοοο το μωνοπολιω που εχουμεεεε η νταβαδες
εγινε θεμα με τα αντακα Σακη,πολλα οπλα απο τουρκια εχουν κοινα απαρτια με fabarm.Ενα διαστημα υπηρχε αδικαιολογητα μεγαλη ζητηση ,το πηραν χαμπαρι τι γινεται και μεσα σε ενα βραδυ πηραν πανω 30%. Βαλε και τη ανατιμηση που γινεται σταθερα καθε χρονο !!!!!!.

Τόσο δύσκολο είναι να κατασκευαστεί το stop .Κάτι τέτοιο χαλούσε και στην 105 Ρεμί ενός φίλου και έκανε εμπλοκές.Θα σου πω παίρνω τηλ το Διαμαντόπουλο προχθές για το εξάρτημα στη γλώσσα της Ρεμί που το πατάμε να κλείσει το κλείστρο ,εξάρτημα που στέκετε με ένα ψιλό πιρακι στη γλώσσα επάνω μια μαλακιά δηλ .Τιμή 15.40 € μου λέει το έχουμε.

Καλημέρα και χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους .

Υπάρχει «ελατήριο» που κρατάει το σιδηρόδρομο; Είναι από ατσάλι ένα μισοφέγγαρο με αυτάκια. Προσπαθώ να ρωτήσω τον @vagosbenelli αλλά δεν δέχεται μηνύματα
δεν ειναι ελατηριο ειναι σαν δακτυλιδη μισοφεγκαρο με αυτακια αυτα σπαζουν τα αυτακιαααα ;)

Back