Εύκολα έχει ο τούρις η αλλιώς πάρε το βαγγο που γράφει εδώ αν είσαι από Αθήνα να στην αλλάξει.Ευχαριστώ Γιάννη υπάρχουν ανταλλακτικά?
Εύκολα έχει ο τούρις η αλλιώς πάρε το βαγγο που γράφει εδώ αν είσαι από Αθήνα να στην αλλάξει.Ευχαριστώ Γιάννη υπάρχουν ανταλλακτικά?
Καλημέρα , όπως είπαν οι παραπάνω ο τουρης θα έχει αλλά δεν στέλνει απευθείας σε ιδιώτη , πάνε σε ένα μαγαζί που συνεργάζεται με τον τουρη και θα την παραγγείλει . Κανα 100€ υπολόγιζε ίσως και παραπάνωΕυχαριστώ Γιάννη υπάρχουν ανταλλακτικά?
Την πήρα εγώ 65 αν θυμάμαι και μου την έστειλαν με κούριερ σπίτι απευθείας για την guerini είναι ίδια με της φαμπάρμ.Καλημέρα , όπως είπαν οι παραπάνω ο τουρης θα έχει αλλά δεν στέλνει απευθείας σε ιδιώτη , πάνε σε ένα μαγαζί που συνεργάζεται με τον τουρη και θα την παραγγείλει . Κανα 100€ υπολόγιζε ίσως και παραπάνω
Έχω πάρει και πιο παλιά σιδηρόδρομο για 368 από αυτόν δίνει κανονικά σε συνεννόηση θα μάθω Δευτέρα αν έχει αλλάξει κάτιΚαλημέρα , όπως είπαν οι παραπάνω ο τουρης θα έχει αλλά δεν στέλνει απευθείας σε ιδιώτη , πάνε σε ένα μαγαζί που συνεργάζεται με τον τουρη και θα την παραγγείλει . Κανα 100€ υπολόγιζε ίσως και παραπάνω
Είναι για το ξαδερφάκι να πάρω το ανταλλακτικό και θα ανέβω Π.Σ.Κ χωριό να το αλλάξουμε[/QUOTE]Εύκολα έχει ο τούρις η αλλιώς πάρε το βαγγο που γράφει εδώ αν είσαι από Αθήνα να στην αλλάξει.