Fabarm Team

Άντε ίσως να πω οτι είναι λίγο αζύγιστη και ελαφρώς βαριά
Δοκιμάζοντας την L4S και την XLR composite μαζί την μία μετά την άλλη στον Καλκαντζάκο θα έλεγα ότι η XLR είναι πολύ αζύγιστη και όχι λίγο. Η διαφορά ήταν τόσο έντονη σε εμένα που την απέκλεισα αμέσως την XLR. Ήταν μέρα με την νύχτα. Σε αντίθεση η l4s είναι πολυ καλοζυγισμένη. Από τα αυτογεμή που έχω επωμίσει τα τελευταία 3 χρόνια 3 είναι αυτά που μου άρεσαν περισσότερ στο ζύγισμα και στην αίσθηση που βγάζουν στα χέρια. Η Vinci η l4s και ασφαλώς η Raffaello που είναι όνειρο αλλά και πολύ πιο ακριβή από τα άλλα 2.

Για τα τσοκ δοκίμασε αυτό https://protool.gr/permatex-80078-graso-grafith-fialh-anti-seize-236-ml

Last edited:
Καλησπερα στην παρεα της fabarm. Για δωστε, αν γνωριζετε, μια βοηθεια: υποψηφιοτητα αγορας N2 ELOS SPORTING 76CM. 90/10% στατικο κυνηγι /σκοπευτηριο. Ευχαριστω εκ των προτερων.
καλημέρα...την έχω 5 χρόνια...παρα πολύ ευχαριστημένος σκοπευτήριο και κυνήγι...
το μόνο αρνητικό χαλαρώνει το χτένι στο κοντάκι ανά διαστήματα...
Καλησπερα στην παρεα της fabarm. Για δωστε, αν γνωριζετε, μια βοηθεια: υποψηφιοτητα αγορας N2 ELOS SPORTING 76CM. 90/10% στατικο κυνηγι /σκοπευτηριο. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλημερα σε ολους!
Παιδια για πείτε οποιος γνωριζει για αυτο το οπλο.Εντυπωσεις κριτικές γνωμες θα βοηθήσουν παρα πολυ!
Fabarm, μοντέλο Elos B, κατασκευασμένο στην Ιταλία το 2009, αλληλεπίθετο δίκαννο, διαμετρήματος 12, με μηχανισμό επί σκανδάλης, μονοσκάνδαλο με επιλογέα πάνω στη ραχιαία ασφάλεια, με αυτομάτους εξολκείς, με κάννες δοκιμασμένες στη χρήση ατσάλινων σκαγιών, μήκους 71 εκατοστών, με διευρυμένους αυλούς διαμέτρου 18,7 χιλιοστών (tribore plus), με θαλάμες magnum μήκους 76 χιλιοστών και εναλλασσόμενες συσφίξεις. Το όπλο αναγράφει δοκιμασία πιέσεων 1630 bars. Ο ξυστός – πάπια του όπλου είναι τύπου shnabel. Το κοντάκι είναι πιστολέ με ελαστικό πέλμα, συνολικού μήκους 36,8 εκατοστών. Το βάρος του όπλου είναι 3.290 γραμμάρια.
Screenshot_2024-09-19-10-18-55-386-edit_com.android.chrome.jpg

Καλημέρα στην παρέα,
Έριξα κάτι 30gr με την l4s και είχα 3 εμπλοκές σε μια μέρα. Όταν έβαλα 32 gr, δεν ξαναέκανε εμπλοκή. Περίεργο γτ δεν μου το έχει ξανακάνει ποτέ κ έριχνα τα ίδια φυσίγγια κ πέρσι.

Καλημέρα στην παρέα,
Έριξα κάτι 30gr με την l4s και είχα 3 εμπλοκές σε μια μέρα. Όταν έβαλα 32 gr, δεν ξαναέκανε εμπλοκή. Περίεργο γτ δεν μου το έχει ξανακάνει ποτέ κ έριχνα τα ίδια φυσίγγια κ πέρσι.
Ποια φυσίγγια ήταν συνάδελφε?

Του ρουμελιωτη τα 30gr. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να φταίει το φυσίγγι κ μου έκανε εντύπωση.
Αφού τα έριχνες και πέρυσι χωρις πρόβλημα πιθανών να παίζει κάτι με το όπλο λόγω πιο χαμηλών πιέσεων σε σχέση με τα 32γρ.
Κάτι παίζει λογικά με τον κύκλο λειτουργίας δεδομένου βέβαια ότι το όπλο είναι σωστά καθαρισμένο.
Είναι περσινά τα φυσίγγια η φετινή παρτίδα?

Αφού τα έριχνες και πέρυσι χωρις πρόβλημα πιθανών να παίζει κάτι με το όπλο λόγω πιο χαμηλών πιέσεων σε σχέση με τα 32γρ.
Κάτι παίζει λογικά με τον κύκλο λειτουργίας δεδομένου βέβαια ότι το όπλο είναι σωστά καθαρισμένο.
Είναι περσινά τα φυσίγγια η φετινή παρτίδα?
Το όπλο καθαρό ήταν, μισό κουτιβειχε ρίξει. Περσινή παρτίδα. Το θέμα είναι το ξαναπήρα τα ίδια γιατί ξεχάστηκα κ δν πήρα 32. Μάλλον θα ρίξω ένα κουτί στον αέρα κ αν το κάνει θα πάει οπλουργο. Ρώτησα μήπως κάποιος έχει κάποια ιδέα κ μπορώ να δω κάτι μόνος μου.

Το όπλο καθαρό ήταν, μισό κουτιβειχε ρίξει. Περσινή παρτίδα. Το θέμα είναι το ξαναπήρα τα ίδια γιατί ξεχάστηκα κ δν πήρα 32. Μάλλον θα ρίξω ένα κουτί στον αέρα κ αν το κάνει θα πάει οπλουργο. Ρώτησα μήπως κάποιος έχει κάποια ιδέα κ μπορώ να δω κάτι μόνος μου.
Το ίδιο συνέβη την προηγούμενη σεζόν με την fabarm του κολλητού μου με τα navaro 30gr. Πηγαίνοντας το στον οπλουργό του είπε να ρίχνει το λιγότερο 32gr. Δεν έχει πλέον πρόβλημα εμπλοκών.

Το ίδιο συνέβη την προηγούμενη σεζόν με την fabarm του κολλητού μου με τα navaro 30gr. Πηγαίνοντας το στον οπλουργό του είπε να ρίχνει το λιγότερο 32gr. Δεν έχει πλέον πρόβλημα εμπλοκών.
Εγώ έχω ρίξει και 28gr χωρίς πρόβλημα και περσι εριξα μονο 30 gr χωρις πρόβλημα.
Γιαυτό μου κάνει εντύπωση τώρα.

Εγώ έχω ρίξει και 28gr χωρίς πρόβλημα και περσι εριξα μονο 30 gr χωρις πρόβλημα.
Για καθαρισε καλυτερα το μαστο τις καννης εκει στις τρυπες λιγο καλυτερα το πιστονι και ξανα δοκιμασε

Θυμαμαι από ότι διάβασα ότι η l4s έβγαζαν ένα θέμα που λυνόταν εύκολα όμως, σε οπλουργο που γνωρίζει το πρόβλημα.Στον Λιάκο νομίζω.
Δεν θυμάμαι όμως το θέμα που έβγαζαν....

Καλημερα σε ολους!
Παιδια για πείτε οποιος γνωριζει για αυτο το οπλο.Εντυπωσεις κριτικές γνωμες θα βοηθήσουν παρα πολυ!
Fabarm, μοντέλο Elos B, κατασκευασμένο στην Ιταλία το 2009, αλληλεπίθετο δίκαννο, διαμετρήματος 12, με μηχανισμό επί σκανδάλης, μονοσκάνδαλο με επιλογέα πάνω στη ραχιαία ασφάλεια, με αυτομάτους εξολκείς, με κάννες δοκιμασμένες στη χρήση ατσάλινων σκαγιών, μήκους 71 εκατοστών, με διευρυμένους αυλούς διαμέτρου 18,7 χιλιοστών (tribore plus), με θαλάμες magnum μήκους 76 χιλιοστών και εναλλασσόμενες συσφίξεις. Το όπλο αναγράφει δοκιμασία πιέσεων 1630 bars. Ο ξυστός – πάπια του όπλου είναι τύπου shnabel. Το κοντάκι είναι πιστολέ με ελαστικό πέλμα, συνολικού μήκους 36,8 εκατοστών. Το βάρος του όπλου είναι 3.290 γραμμάρια.
View attachment 91296
Το ίδιο site διαβάζαμε σήμερα! Εγώ χάζευα λίγο πιο κάτω, το Blaser F3!!

Στο μαστό της κάννης εχει κι ενα λαστιχάκι το οποίο με προσοχή βγαίνει , το χα βγάλει και είχα καθαρίσει το λούκι στο μαστό πιάνει καπνα, εμενα η xlr ρίχνει τα 28 αρια αλλά το πολύ καθε 3 κυνήγια την καθαριζα.

Back