Fabarm Team

Πες μας τωρα οτι το ελιωσες κιολας......
Ποτέ δεν έλιωσα όπλο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω δικαίωμα να πω τι γνώμη μου.

Δεν είναι ζητούμενο για όλους το λιώσιμο.

Κρατησα το πρώτο 10 χρόνια και μετά άλλαζα συχνά.

Αλλά κι εκείνο που κράτησα 10 χρόνια το κυνήγησα αλλά σίγουρα δεν το έλιωσα.

Υπα
Ειναι ωραιος, γι'αυτο τον πειραζουμε κιολας γιατι ξερουμε οτι δεν ειναι ''παραξενος''.
Υπάρχουν δύο ειδών πρότυπα τα προς μίμηση και τα προς αποφυγήν.

Εγώ είμαι ξεκάθαρα το δεύτερο.
Αλλά μπορω να σε μάθω περισσότερα από ένα σωστό πρότυπο.

Διότι είναι πιο σπουδαίο στη ζωή να ξέρεις τι να μην κάνεις απ το να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Ποτέ δεν έλιωσα όπλο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω δικαίωμα να πω τι γνώμη μου.

Δεν είναι ζητούμενο για όλους το λιώσιμο.

Κρατησα το πρώτο 10 χρόνια και μετά άλλαζα συχνά.

Αλλά κι εκείνο που κράτησα 10 χρόνια το κυνήγησα αλλά σίγουρα δεν το έλιωσα.
Στελιο απλα σε πειραζω, σαφως και εχεις δικαιωμα να πεις τη γνωμη σου, ουτε το λιωσιμο ειναι ζητουμενο.

Τουφεκιά κέντημα.

Ακούω εντυπώσεις....
Οι εντυπώσεις είναι θετικές, στιβαρό τουφέκι και μου άρεσε και η σκανδάλη. Ίσως θα πρέπει να ασχοληθώ με το κοντάκι του!
Σε ποια τουφεκιά αναφερεσε;;;
η 1η είναι στα 30 μέτρα με το 3* , Lambo tordo 30gr n9, θα το έβαζα 35μ αλλά τη πάτησα, νόμιζα ότι ήταν τα mezzo.
Η 2η είναι στα 45 μέτρα με το 2* 35γρ. ν4.
Θερμοκρασία 26 βαθμούς κελσίου

Καποιος που να εχει την xlr να μας πει τη γνωμη του για το οπλο?σκεφτομαι να την παρω για γενικο κυνηγι.
Ειχα την xlr waterfowler western, την πούλησα και παρόλο που είχε κάποια θέματακια.... Την αγόρασα ξανά.
1.Κουνάει η κάνη δεξιά αριστερά εάν κρατήσεις την βάση και στριψεις την κάνη.
2.εαν πας σε κάποια με φιλμ παραλλαγής, είναι πολύ ευαίσθητο και φεύγει.
3.εαν πας να περάσεις φυσιγγι απ ευθείας στη θαλαμη από το κλείστρο πολλές φορές μαγκωνει ( θέλει εξοικείωση),κατι το όποιο δεν παρατήρησα σε beretta.
4.η βάση της είναι με cerakote, στο πρώτο όπλο άρχισε να φθείρεται στο 2 χρόνο και μου το ξανά έβαψαν.
5.ειναι λίγο χοντρή η λαβή της για το δικό μου χέρι σε σχέση με την α400 lite που έχω επίσης.

Παντως είναι πολύ εξυπηρετικοι στην αντιπροσωπεία γιατί την πρώτη την είχα στείλει Ιταλία ( την κρατησαν 4-5 μήνες μέχρι να την παραλάβω).

Καποιος που να εχει την xlr να μας πει τη γνωμη του για το οπλο?σκεφτομαι να την παρω για γενικο κυνηγι.

Από άποψης τουφεκιάς άριστο . Τώρα στα συμπραγκαλα πάσχει λίγο . Εμπλοκή δεν νομίζω να δεις ποτέ , τουλάχιστον στο δικό μου όπλο δεν έχω δει . Εγώ αν αγόραζα τώρα θα πήγαινα σε bereta lite

Attachments

• IMG_8385.jpeg
    IMG_8385.jpeg
    1,2 MB · Προβολές: 43
Να σας πω την αληθεια,ειμαι αναμεσα στην xlr και την a400 lite.αλλα δεν μπορω να διαλεξω ποια απ τις δυο?
Εγώ την xlr western waterfowler την αγόρασα ξανά λόγω την υπερυψωμένης ρίγας που μου καθησε πολύ καλά η οποία ξεκινάει από τη βάση της.
Η xlr δεν έχει την ίδια, κατά τα άλλα είναι ομοια όπλα.
Στην a400 lite θα δεις καλύτερες εφαρμογές, πιο εύκολο γεμισμα φυσιγγίων και γενικά ένα πιο δεμένο όπλο.

Να σας πω την αληθεια,ειμαι αναμεσα στην xlr και την a400 lite.αλλα δεν μπορω να διαλεξω ποια απ τις δυο?

Δες και ενα βιντεακι που εχω κανει με λιγες τουφεκιες σε παπιες ... Επισης τι κυνηγια κανεις? Οτι σου αρεσει εσενα περισσοτερο παρε , αξιολογα τουφεκια και τα δυο αλλα σου ειπα απευθειας τα αρνητικα ωστε να ξερεις ..

Back