Ειναι ωραιος, γι'αυτο τον πειραζουμε κιολας γιατι ξερουμε οτι δεν ειναι ''παραξενος''.Ο Στελαρας είναι είδωλο.
Ειναι ωραιος, γι'αυτο τον πειραζουμε κιολας γιατι ξερουμε οτι δεν ειναι ''παραξενος''.Ο Στελαρας είναι είδωλο.
Ποτέ δεν έλιωσα όπλο.Πες μας τωρα οτι το ελιωσες κιολας......
Υπάρχουν δύο ειδών πρότυπα τα προς μίμηση και τα προς αποφυγήν.Ειναι ωραιος, γι'αυτο τον πειραζουμε κιολας γιατι ξερουμε οτι δεν ειναι ''παραξενος''.
Κέντημα αλλά θα σου πω ότι το κενό αριστερά και κοντά στο κέντρο και λίγο κάτω δε μου αρέσει βέβαια 1 τουφεκιά δε λέει κάτιΤουφεκιά κέντημα.
Ακούω εντυπώσεις....
Νομίζω είπε πολλά μέτρα.Κέντημα αλλά θα σου πω ότι το κενό αριστερά και κοντά στο κέντρο και λίγο κάτω δε μου αρέσει βέβαια 1 τουφεκιά δε λέει κάτι
Στελιο απλα σε πειραζω, σαφως και εχεις δικαιωμα να πεις τη γνωμη σου, ουτε το λιωσιμο ειναι ζητουμενο.Ποτέ δεν έλιωσα όπλο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω δικαίωμα να πω τι γνώμη μου.
Δεν είναι ζητούμενο για όλους το λιώσιμο.
Κρατησα το πρώτο 10 χρόνια και μετά άλλαζα συχνά.
Αλλά κι εκείνο που κράτησα 10 χρόνια το κυνήγησα αλλά σίγουρα δεν το έλιωσα.
Οι εντυπώσεις είναι θετικές, στιβαρό τουφέκι και μου άρεσε και η σκανδάλη. Ίσως θα πρέπει να ασχοληθώ με το κοντάκι του!Τουφεκιά κέντημα.
Ακούω εντυπώσεις....
Και οι δύο μου αρέσουν!!!Στελιο απλα σε πειραζω, σαφως και εχεις δικαιωμα να πεις τη γνωμη σου, ουτε το λιωσιμο ειναι ζητουμενο.
Με χίλια προχωράΚαποιος που να εχει την xlr να μας πει τη γνωμη του για το οπλο?σκεφτομαι να την παρω για γενικο κυνηγι.
Eξαιρετικο!!!!!Καποιος που να εχει την xlr να μας πει τη γνωμη του για το οπλο?σκεφτομαι να την παρω για γενικο κυνηγι.
Ειχα την xlr waterfowler western, την πούλησα και παρόλο που είχε κάποια θέματακια.... Την αγόρασα ξανά.Καποιος που να εχει την xlr να μας πει τη γνωμη του για το οπλο?σκεφτομαι να την παρω για γενικο κυνηγι.
Προχωρά.Καλησπερα στην παρεα της fabarm. Για δωστε, αν γνωριζετε, μια βοηθεια: υποψηφιοτητα αγορας N2 ELOS SPORTING 76CM. 90/10% στατικο κυνηγι /σκοπευτηριο. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Καποιος που να εχει την xlr να μας πει τη γνωμη του για το οπλο?σκεφτομαι να την παρω για γενικο κυνηγι.
Εγώ την xlr western waterfowler την αγόρασα ξανά λόγω την υπερυψωμένης ρίγας που μου καθησε πολύ καλά η οποία ξεκινάει από τη βάση της.Να σας πω την αληθεια,ειμαι αναμεσα στην xlr και την a400 lite.αλλα δεν μπορω να διαλεξω ποια απ τις δυο?
Να σας πω την αληθεια,ειμαι αναμεσα στην xlr και την a400 lite.αλλα δεν μπορω να διαλεξω ποια απ τις δυο?
Πανε και δες τα από κοντά, ταυτόχρονα. Διάλεξε μετά όποιο σου κανει το κλικ.Να σας πω την αληθεια,ειμαι αναμεσα στην xlr και την a400 lite.αλλα δεν μπορω να διαλεξω ποια απ τις δυο?