Fabarm Team

Είναι το μοναδικό όπλο η φαμπαρμ που δεν κατείχα ποτέ αλλά έχω δει και ακούσει ότι βρωμιζει πολύ.Το θέμα εμπλοκών είναι κάτι που φέρνει σε Ρεμί σε άλλους κάνει εμπλοκές και σε άλλους δεν έχει κάνει ποτέ.
Μιας και την είχα μην ακούς υπερβολές όπως μια browning βρομίζει δεν μου εκανε ποτέ εμπλοκές από βρόμα και δεν την καθάριζα μια φορα την σεζόν με πολλά φυσίγγια,άλλου είχε θέμα στον χρονισμό της σκανθαλοθηκης

Παιδιά καλησπέρα σε όλους
Θα ήθελα οποίος μπορεί να μου πει τη γνώμη του για Elos b2 note AI που το χουν βαλει έκπτωση -25%! Έχω όπλο αλλά το χω καψούρα να πάρω κ ένα super pose!
Αν σου αρέσει πάρτο και μην ρωτάς κανένα

Θα ήθελα οποίος μπορεί να μου πει τη γνώμη του για Elos b2 note AI που το χουν βαλει έκπτωση -25%! Έχω όπλο αλλά το χω καψούρα να πάρω κ ένα super pose!
Έχω το note field που πήρα από τον Στέλιο @Stelios montefeltro , στιβαρό τουφέκι και μου άρεσε και η σκανδάλη του!
Το πήρα πρόσφατα, οπότε δε το έχω κυνηγήσει, έριξα 2 πουλες στο σκοπευτήριο και 2 δοκιμές:
Φυσίγγι lambro tordo 30gr ν9 με 3* στα 30 μέτρα

Φυσίγγι ιδιογομωσης, 45 μέτρα 35γρ.ν4 με 2*

Έχω το note field που πήρα από τον Στέλιο @Stelios montefeltro , στιβαρό τουφέκι και μου άρεσε και η σκανδάλη του!
Το πήρα πρόσφατα, οπότε δε το έχω κυνηγήσει, έριξα 2 πουλες στο σκοπευτήριο και 2 δοκιμές:
Φυσίγγι lambro tordo 30gr ν9 με 3* στα 30 μέτρα

Φυσίγγι ιδιογομωσης, 45 μέτρα 35γρ.ν4 με 2*
Τουφεκιά κέντημα.

Ακούω εντυπώσεις....

Ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την τιμή.
Αυτή είναι η γνώμη μου.

Το είχα οπότε δικαιούμαι να έχω γνώμη.

Back