Μιας και την είχα μην ακούς υπερβολές όπως μια browning βρομίζει δεν μου εκανε ποτέ εμπλοκές από βρόμα και δεν την καθάριζα μια φορα την σεζόν με πολλά φυσίγγια,άλλου είχε θέμα στον χρονισμό της σκανθαλοθηκηςΕίναι το μοναδικό όπλο η φαμπαρμ που δεν κατείχα ποτέ αλλά έχω δει και ακούσει ότι βρωμιζει πολύ.Το θέμα εμπλοκών είναι κάτι που φέρνει σε Ρεμί σε άλλους κάνει εμπλοκές και σε άλλους δεν έχει κάνει ποτέ.
Αν σου αρέσει πάρτο και μην ρωτάς κανέναΠαιδιά καλησπέρα σε όλους
Θα ήθελα οποίος μπορεί να μου πει τη γνώμη του για Elos b2 note AI που το χουν βαλει έκπτωση -25%! Έχω όπλο αλλά το χω καψούρα να πάρω κ ένα super pose!
Ποιά η τιμή αγοράς Γιώργο?Παιδιά καλησπέρα σε όλους
Θα ήθελα οποίος μπορεί να μου πει τη γνώμη του για Elos b2 note AI που το χουν βαλει έκπτωση -25%! Έχω όπλο αλλά το χω καψούρα να πάρω κ ένα super pose!
Την έχουν 1390 από 1870Ποιά η τιμή αγοράς Γιώργο?
Πολύ καλή τιμή. Αν σου αρέσει πραγματικά πάρτην.Την έχουν 1390 από 1870
Το θες για βασικό η για δεύτερο όπλο?έχεις απόλυτο δικιο κ εσυ κ ο Ηλίας πιο πάνω αλλά καμία φορά είναι ωραιο να ακούς γνώμες για κάτι που το χεις ψιλοκαψουρευτει
Τότε πάρτο με 66 cm κάννες.Για βασικό ελεγα μιας και κυρίως πάω για κυνήγι φέρμας
Μια χαρά οπλακι,σε 66 θα σου είναι τέλειο, ούτε τσοκ χρειάζεται, τίποτα.Για βασικό ελεγα μιας και κυρίως πάω για κυνήγι φέρμας
Ότι καλύτερο παίζει αυτή την στιγμή σε σχέση ποιότητα-τιμήΤην έχουν 1390 από 1870
Έχω το note field που πήρα από τον Στέλιο @Stelios montefeltro , στιβαρό τουφέκι και μου άρεσε και η σκανδάλη του!Παιδιά καλησπέρα σε όλους
Τουφεκιά κέντημα.Έχω το note field που πήρα από τον Στέλιο @Stelios montefeltro , στιβαρό τουφέκι και μου άρεσε και η σκανδάλη του!
Το πήρα πρόσφατα, οπότε δε το έχω κυνηγήσει, έριξα 2 πουλες στο σκοπευτήριο και 2 δοκιμές:
Φυσίγγι lambro tordo 30gr ν9 με 3* στα 30 μέτρα
Φυσίγγι ιδιογομωσης, 45 μέτρα 35γρ.ν4 με 2*
Ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την τιμή.Παιδιά καλησπέρα σε όλους
Πες μας τωρα οτι το ελιωσες κιολας......Ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την τιμή.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Το είχα οπότε δικαιούμαι να έχω γνώμη.