Όπως είσαι για liteΝα σας πω την αληθεια,ειμαι αναμεσα στην xlr και την a400 lite.αλλα δεν μπορω να διαλεξω ποια απ τις δυο?
Όπως είσαι για liteΝα σας πω την αληθεια,ειμαι αναμεσα στην xlr και την a400 lite.αλλα δεν μπορω να διαλεξω ποια απ τις δυο?
ΜπερετοπληκτεΌπως είσαι για lite
Το σιγουρο είναι ότι θα δειτε μερικες μελανιες στον ωμο αν με 2950γρ αδρανειας ριξετε δυνατα φυσιγγιαΠάρτε μωρέ μπενελα να δείτε το φως το αληθινο
Άλλο λένε τα παιδιά... Βλέπεις πουθενά να γράφει για benella;Πάρτε μωρέ μπενελα να δείτε το φως το αληθινο
Τράβα για ύπνο ρε.δε θα ξυπνάς το πρωιΆλλο λένε τα παιδιά... Βλέπεις πουθενά να γράφει για benella;
Από μένα αυτά τα βάρη όπλων πάρα πολύ μακριαΤο σιγουρο είναι ότι θα δειτε μερικες μελανιες στον ωμο αν με 2950γρ αδρανειας ριξετε δυνατα φυσιγγια
Ποιο ποιοτικο σαν οπλο πιο ειναι απο τα δυο?Εγώ την xlr western waterfowler την αγόρασα ξανά λόγω την υπερυψωμένης ρίγας που μου καθησε πολύ καλά η οποία ξεκινάει από τη βάση της.
Η xlr δεν έχει την ίδια, κατά τα άλλα είναι ομοια όπλα.
Στην a400 lite θα δεις καλύτερες εφαρμογές, πιο εύκολο γεμισμα φυσιγγίων και γενικά ένα πιο δεμένο όπλο.
Για γενικο κυνηγι το θελω,λιγο τσιχλα περπατητο,καρτερι κανενα παπι κλπ.
Δες και ενα βιντεακι που εχω κανει με λιγες τουφεκιες σε παπιες ... Επισης τι κυνηγια κανεις? Οτι σου αρεσει εσενα περισσοτερο παρε , αξιολογα τουφεκια και τα δυο αλλα σου ειπα απευθειας τα αρνητικα ωστε να ξερεις ..
Πήγαινε να τα δείς και αμέσως θα σου λυθούν η απορίες.Ποιο ποιοτικο σαν οπλο πιο ειναι απο τα δυο?
Στις καραμπίνες #περεταιζμπετερΜπερετοπληκτε
Θα απαντήσω η beretta γιατί έχει δώσει λύση σε μικρόπροβλήματα και δεν μπαίνεις στη διαδικασία να στέλνεις το όπλο για έλεγχο και επισκευή.Ποιο ποιοτικο σαν οπλο πιο ειναι απο τα δυο?
Συμφωνω. Εχει αυτα τα εξτρα που σε βγαζουν απο την διαδικασια να πας να φτιαξεις να κοψεις να προσθέσεις.Θα απαντήσω η beretta γιατί έχει δώσει λύση σε μικρόπροβλήματα και δεν μπαίνεις στη διαδικασία να στέλνεις το όπλο για έλεγχο και επισκευή.
Ποιο ποιοτικο σαν οπλο πιο ειναι απο τα δυο?
Δεν το περίμενα να το ακούσω αυτο από εσάς κυρ.. Ευριπίδη μαςΠάρτε μωρέ μπενελα να δείτε το φως το αληθινο
Μην βιάζεσαι!!Δεν το περίμενα να το ακούσω αυτο από εσάς κυρ.. Ευριπίδη μας
Κοίτα ρε μουρλοτρελε να σου μπει καμιά ιδέα να σπρώξεις την μπαικαλαρα!Πάρτε μωρέ μπενελα να δείτε το φως το αληθινο
Θα το χαρίσω στον μεγάλο.μου το ζήτησε και δε μπορώ ν αρνηθώ.δε πωλείται αυτό μάστοραΚοίτα ρε μουρλοτρελε να σου μπει καμιά ιδέα να σπρώξεις την μπαικαλαρα!