Καλημερα Αλεξ.Την εχω 11 χρονια σχεδον.Με πολυ σκληρη χρηση,απεριποιητη,αλαδωτη,γενικα παρατημενη καθως δεν ειμαι και ιδιαιτερα επιμελης.Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το οπλο,χωρις εμπλοκες,χωρις το παραμικρο προβλημα απο μερους του και χωρις να εχει την παραμικρη σκουρια η βαση(το τιτανιο εξαιρετικο).Εγω του "δημιουργησα" προβλημα καθως δεν βιδωνα την βιδα της παπιας με το τσοκοκλειδο οπως πρεπει,αλλα με το χερι.Αυτη χαλαρωνε με τις τουφεκιες και η παπια "επαιζε/μπαλατζαριζε" 1εκ περιπου πανω κατω.Αποτελεσμα να σπασει η ενωση της κανης με το πιστονι.Ηταν στην εγγυηση και το αλλαξε η εταιρεια στην Ιταλια δωρεαν.Αυτο ομως εγινε απο δικο μου φταιξιμο.Για μενα παρτη με κλειστα ματια.Βγαζει και τρομερες τουφεκιες με την tribore και τα μαμισια τσοκ.Ουτε aftermarket ουτε τιποτα.Πρεπει να στην παραδωσει με 6 τσοκ κανονικα.5 εσωτερικα και ενα 3αρι εσω-εξω.Ειναι η πιο ελαφρια στην κατηγορια της(71εκ-2800γρ) αλλα ελαφρως εμπροστοβαρης.Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει αυτο.Απλα καλο τσεκ σε οπλουργο οτι δεν εχει προβληματα.Αν εισαι Αθηνα,προτεινω ανεπιφυλαχτα τον Λιακο στον Ασπροπυργο.Πολυ καλος μαστορα και εξειδικευμενος στα fabarm,αφου κυνηγαει μονο με αυτα 25χρονια τωρα.Γιατι ο Λιακος ξερει.....