Καλημερα σου,μιξ κυνηγω,και καρτερι και καβαλα,αναλογα το μερος,τα 24 γρ δεν με ενδιαφερουν διοτι δεν ριχνω φυσσιγια με τοσα λιγα γραμμαρια,τα γραμμαρια που ριχνω ειναι απο 32 εως 42
Την έχω εδώ και 3 χρόνια. 66 πόντους (αριστερή). Πολύ καλό ζύγισμα και χωρίς προτιμήσεις σε φυσίγγια. Έριξα και 24γρ(Κένταυρος) καμία 10αρια κουτιά χωρίς πρόβλημα. Εμφάνισε την γνωστή πλέον εμπλοκή κάποια στιγμή με την ρύθμιση της γλώσσας. Δευτέρα έφυγε από Αλεξπολη για Τουρή και Παρασκευή την είχα πίσω. Από τότε κανένα θέμα.Καλημερα σε ολους ,σκεφτομαι γαι αγορα της fabarm L4S,κυνηγω λαγο και θα ηθελα τις γνωμες αυτων των φιλων που εχουν το συγκεκριμενο οπλο,εαν ειναι ευχαριστημενοι,εαν αντιμετωπισαν προβληματα ,και γενικα καθε αποψη απο αυτους που την εχουν στην κατοχη τους καλοδεχουμενη
Στην αρχή σχετικά μου το εμφάνισε. Είχα ρίξει περίπου 400-500 φυσίγγια. Ναι είναι γνωστό και εύκολο.Καλημερα Δημητρη,αρα αυτο με το προβλημα στην γλωσσα εινα γνωστο και αντιμετωπιζετε ευκολα απο την εδω αντιπροσωπεια ετσι?περιπου μετα απο ποσες βολες σου το εμφανισε?
Σε ευχαριστω πολυ γαι την απαντηση σου,να υποθεσω οτι γενιακ απο το οπλο εισαι ευχαριστημενος,ποιοτητα τουφεκιαςΣτην αρχή σχετικά μου το εμφάνισε. Είχα ρίξει περίπου 400-500 φυσίγγια. Ναι είναι γνωστό και εύκολο.
Ναι Σάκη το όπλο είναι μια χαρά. Χρειάστηκε να το συνηθίσω λίγο στην αρχή, κυρίως στις κοντινές τουφεκιες. Αρκετά σφιχτό στις κατανομές. Χρειάστηκε να αλλάξω τις προσκοπευσεις μου. Τώρα έχει επάνω ένα κικς ΙΜ και δεν αλλάζει.Σε ευχαριστω πολυ γαι την απαντηση σου,να υποθεσω οτι γενιακ απο το οπλο εισαι ευχαριστημενος,ποιοτητα τουφεκιας
Βγαζουν ομοιομορφες τουφεκιες τα Fabarm. Τα εχω δει σε πινακα, δεν τα εχω κυνηγησει.Καλημερα σου,μιξ κυνηγω,και καρτερι και καβαλα,αναλογα το μερος,τα 24 γρ δεν με ενδιαφερουν διοτι δεν ριχνω φυσσιγια με τοσα λιγα γραμμαρια,τα γραμμαρια που ριχνω ειναι απο 32 εως 42
Μπαααα.....Φίμες μωρέ....Βγαζουν ομοιομορφες τουφεκιες τα Fabarm.
Μην παίρνεις θάρρος. Δεν ειναι και RemingtonΜπαααα.....Φίμες μωρέ....
καπου εκει θα αγοραστει κιολας , πανεμορφοΠερίπου 650-700 θα έλεγα.
Η titan ειναι
Οπλαρα Αλεξ.11 χρονια την εχω απροβληματιστα.Να την χαρεις
Μπα δεν το πιστεύω.χώρις σχόλια!!!!
Ίσως χαχαχαΜπα δεν το πιστεύω.
Συνομωσία είναι όλα...η Fabarm δεν υπάρχει...