Τους εχω κανει ολους του φιλους φαμπαρμ , μαλλον θα ειμαστε οι τυχεροι της υποθεσης για να μην εχουμε θεματα ! Εκτος απο τον κουμπαρο που εχει την ευρολιον μκ2 η 3 οπου με λιγο λαδι στον σιδηροδρομο παραπανω δεν ειδε εμπλοκη ξανα ειτε καθαρισμενη ειτε ακαθάριστη !
Ετσι για την ιστορια γιατι αυτα κραταω εγω και τα θα τα λεω στα εγγονια μου αν ζησω .
Πέρυσι το καλοκαιρι πρωι πρωι παω για τρυγονια , ε περασε η ωρα και καθομαι στο αμαξι το οποιο ηταν μπροστα στα ηλιοσπορα να κανω ενα τσιγαρο και να φυγω ! Ερχεται ενας κυριος οπου τον πετυχαινα και τα λεγαμε αλλα δεν ειχαμε γνωριστει καλα. Ε πως πιανουμε συζητηση μου λεει τι φυσιγγια ριχνεις? Λεω βρηκα κατι απο πατρα ρουμελιωτης τα οποια πανε πολυ καλα , α μου λεει δεν τα ξερω αυτα αλλα σαν τα μπερετα 32 γραμμαρια δεν εχει φυσιγγι , μην ψαχνεσαι για αλλα . Ε του λεω μια χαρα ειναι για μενα δεν θα αλλαξω για αυτην την σεζον !
Τι οπλο εχεις? φαμπαρμ ! Α λεει αυτα βγαζουν εμπλοκες ! Ναι του λεω αλλα εχω γινει εξπερ και σε εμενα δεν κανει εμπλοκες ! Εσυ τι εχεις? Ε τι αλλο μπενελι , μια ειναι η καραμπινα!
Ξαφνου ερχονται δυο τρυγονια , σκυψε του λεω ερχονται ! Σηκωνω το οπλο ριχνω μια και τα παιρνω και τα δυο , εγω περιμενα να ακουσω και αυτον ! Λεω γιατι δεν εριξες? Ε λεει εχει αυτο το θεματακι με το ΚΛΙΚ , τι κλικ του λεω? Εγω ξερω απο εμπλοκες με τις φαμπαρμ αλλα κλικ πρωτη φορα το ακουω ! Με επιασε το νευρικο !
Παω να παρω τα τρυγονια και οπως γυρναω βλεπω κοιταζει το φυσιγγι ρουμελιωτης που ειχα ριξει , του λεω μην τα κοιτας δεν κανουν ! Δεν ειδες που πηρα τα δυο τρυγονια με μια? Φαντασου τι σκορπισμα κανουν τα σκαγια !
Αλλα επειδη εισαι εξηγημενος και εχεις φυσιγγαρες και οπλαρες παρε τα δυο τρυγονια παρε και ενα κουτακι να το δοκιμασεις και την επομενη να μου πεις εντυπωσεις !
Παρακατω ειναι μετα απο 300? καπου εκει φυσιγγια ! Χαλαλι της το καθαρισμα με αυτα που εχει χαρισει και η βρωμια της!
View attachment 36405