Τα όπλα δεν ειναι αυτοκίνητα να εξελίσσονται τόσο γρήγορα, άσε που μερικά μοντέλα είναι σα το παλιό καλό κρασί και είναι πολύ ανώτερα από πολλά μεταγενέστερα.Οσο αναφορά το θέμα βλητικής είναι λαχείο να πετύχεις το άριστο όπλο βλητικα,και τα δύο όπλα που έχεις διαλέξει τα θεωρώ αξιόπιστα και απροβληματιστα , εάν έπρεπε εγώ να διαλέξω ανάμεσα στα δύο πρώτο κανόνα θα έβαζα την ευκολία προσαρμογής του όπλου επάνω μου, δεύτερον την αίσθηση που μου δίνει κρατώντας το και σκοπεύοντας, τρίτον την αισθητική του και τέταρτον και τελευταίο τις γνώμες γνωστών και φίλων.Παντα αγόραζα όπλα με γνώμονα την βλητική και πάντα κατέληγα ότι ένα καλό όπλο βλητικα το καταλαβαίνεις πάντα μετά την αγορά και όχι πρίν.Το είχα ξαναδιαβάσει για τον πολυμερισμό. Υπήρχε τρόπος να αποφευχθεί η είναι βέβαιο ότι θα γίνει? Στο θέμα της κάννης η CG θεωρείται η καλύτερη από άποψη service από πολλούς. Δεν είχα ποτέ αλλά αυτό διαβάζω. Μάλλον αυτό λες και εσύ. Αυτό που με κολλάει είναι ότι ουσιαστικά είναι ένα όπλο του 08' ενώ η maxus του 2021. Αλλιώς δεν θα ήμουν σε προβληματισμό .