Βαγγέλη η l4s είναι ίδια ποιοτικά με την XLR η κατώτερη?Λιακο ειναι εργαλειο το παιρνεις με κλειστα ματια
Βαγγέλη η l4s είναι ίδια ποιοτικά με την XLR η κατώτερη?Λιακο ειναι εργαλειο το παιρνεις με κλειστα ματια
Για αυτήν είχα διαβάσει κάτι για κούνημα της κάνης και κάτι φλάτζες αλλά δε πολυκατάλαβα. Τι ισχύει Βάγγο;XLARA!!!! View attachment 84169
Νικολα μπορει να ετυχε φιλε.Εμενα οσες μου εχουν ερθει ηταν αριστες ,μηπως ηταν καμια Η4?Για αυτήν είχα διαβάσει κάτι για κούνημα της κάνης και κάτι φλάτζες αλλά δε πολυκατάλαβα. Τι ισχύει Βάγγο;
Από θέμα εμπλοκων;Λιακο ειναι εργαλειο το παιρνεις με κλειστα ματια
προβληματα σε οσες μου εχουν ερθει δεν εχουν παρουσιαστει και δεν εχω ακουσει κατι σοβαρο,Μπορει να εχει τυχει σε αλλους τι να σου πω. Γενικα ειναι αριστο οπλοΑπό θέμα εμπλοκων;
Όχι για XLR είχα διαβάσει. Μπορεί να ήταν ελατωματικό κομμάτι τι να πω.Νικολα μπορει να ετυχε φιλε.Εμενα οσες μου εχουν ερθει ηταν αριστες ,μηπως ηταν καμια Η4?
Να σου δώσω το beretta που βαράει μόνο του?!!!Αν δεν ήταν αυτή η μουτζουρα που βγάζει θα ήταν το όπλο που θα επερνα
Το τουφέκισα σε τρυγόνια και ξετρελάθηκα
Ντινννν ντινννννΝα σου δώσω το beretta που βαράει μόνο του?!!!
Γιωργη η XLR ειναι η ναυαρχιδα της fabarm η Η4 ηταν ενα μοντελο που ηρθε και περασε ετσι απλαΒαγγέλη η l4s είναι ίδια ποιοτικά με την XLR η κατώτερη?
Σε ευχαριστώ πολύ. Καλή χρονια με υγεία!!!προβληματα σε οσες μου εχουν ερθει δεν εχουν παρουσιαστει και δεν εχω ακουσει κατι σοβαρο,Μπορει να εχει τυχει σε αλλους τι να σου πω. Γενικα ειναι αριστο οπλο
Νομίζω ο φίλος έγραψε την καινουρια την l4s οχι την Η4.Γιωργη η XLR ειναι η ναυαρχιδα της fabarm η Η4 ηταν ενα μοντελο που ηρθε και περασε ετσι απλα
Εχεις δικιο τωρα το προσεξαΝομίζω ο φίλος έγραψε την καινουρια την l4s οχι την Η4.
Για μένα είναι το ίδιο καλές και οι δύο και μάλιστα η l4s gray hunter ή η Deluxe είναι και πανέμορφες!!!Βαγγέλη η l4s είναι ίδια ποιοτικά με την XLR η κατώτερη?
πως εσπασε η ραγα ρε φιλαρακι;;; τι ενωης θερμωβαρικαα;;Oταν βαζεις μεσα θερμοβαρικα αυτα ειναι τα αποτελεσματα View attachment 84372
170€ ο καινούργιος αλλά γίνεται και με κόλλημαOταν βαζεις μεσα θερμοβαρικα αυτα ειναι τα αποτελεσματα View attachment 84372
Βαγγέλη εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα, αλλά ο συγκεκριμένος δεν νομίζω να χρειάζεται θερμοβαρικά για να σπάσει!!!Oταν βαζεις μεσα θερμοβαρικα αυτα ειναι τα αποτελεσματα View attachment 84372