D
DrV
Και σε μιa παλιά Altair ενός θείου μου κουνάει, αφού δεν είναι ανησυχητικό κομπλέ τότε
Καλοντούφεκο φίλε μου! Στα όπλα ισχύει ο ''έρωτας με την πρώτη ματιά''Καλημέρα, τελικά η αγορά έγινε σήμερα και πηρα την fabarm H4. Όπως είχα πει μου κάθησε απο την αρχή αυτο το όπλο![]()
Ευχαριστώ, όντος ισχύειΚαλοντούφεκο φίλε μου! Στα όπλα ισχύει ο ''έρωτας με την πρώτη ματιά''
Αφού, απ'ότι καταλαβαίνω, θα την κάνεις φύλλο και φτερόΕχω κάποιες απορίες, πρέπει να την περάσω με λάδι τωρα? επίσης έχει τρία τσοκ, ενα * ενα *** και ενα ****, το full τσοκ γράφει οτι δεν κανει για ατσάλινα, αλλα τα αλλα 2 δεν το γράφουν, όποτε κάνουν? το όπλο και η κάνη έχουν εγκριθεί να ρίχνουν ατσάλινα
Ωραίος ο Χρήστος! Άντε καλά κυνήγια τώρα!Καλημέρα, τελικά η αγορά έγινε σήμερα και πηρα την fabarm H4. Όπως είχα πει μου κάθησε απο την αρχή αυτο το όπλο![]()
είναι φυσιολογικό το εξόγκωμα στο τελείωμα της κάννης όπου χωνεύουν τα τσοκΠαιδιά καλησπέρα κάντε μου μια χάρη , σημερα έπιασα στα χερια το πλαγιόκανο της fabarm , απο εξω στό ύψος των Τσόκ κάνει ενα ελαφρύ εξόγκωμα είναι φυσιολογικό ? είναι λόγω tribore?