Φίλε ίσως να μην την παλεύω άλλο εγώ με το καθάρισμα έχω και θέμα με τα χημικά πλέονΈλα μωρέ Νικόλα σιγά...αφού δεν έχει και τίποτε άλλο να καθαρίσεις![]()
Αλλά είναι και αυτό το πιστόνι σπαστικό ιδικά άμα έχεις ρίξει πολλά φυσίγγια
Φίλε ίσως να μην την παλεύω άλλο εγώ με το καθάρισμα έχω και θέμα με τα χημικά πλέονΈλα μωρέ Νικόλα σιγά...αφού δεν έχει και τίποτε άλλο να καθαρίσεις![]()
Το όπλο σου λέγεται benelliΦίλε ίσως να μην την παλεύω άλλο εγώ με το καθάρισμα έχω και θέμα με τα χημικά πλέον
Αλλά είναι και αυτό το πιστόνι σπαστικό ιδικά άμα έχεις ρίξει πολλά φυσίγγια
λες Μυρο? να ειναι διλημα μεγαλο Μ2 vs A5 vs breda vs franchi vs berretathinkthinkΤο όπλο σου λέγεται benelli![]()
τ ακούσαμε κι αυτό χαχαχαχαχαχαειναι κ αυτο το συστημα αδρανιας χρακ χρουκ μες στο αφτι πολυ σπαστικο ρε παιδι μου
να παρω ενα δικανο με σταθερα τσοκ να εχω το κεφαλι μου υσηχο
vs berreta
γιατι δεν ακουγετε εστι βρε Βασιλη τουλαχιστων με οσες αδρανιας με συνθετικα μερη εριξα ελεγα κατι θα εξφεντονιστη τωρατ ακούσαμε κι αυτό χαχαχαχαχαχα
Προσυπογράφω πάντως για το δικαννο (άνευ τσοκς ή μη)
Ένα δίκαννο με σταθερά τσόκ η κατανομή και η δύναμη του κάνει να ζηλεύουν πολλά αυτογεμή.λες Μυρο? να ειναι διλημα μεγαλο Μ2 vs A5 vs breda vs franchi vs berretathinkthink
ειναι κ αυτο το συστημα αδρανιας χρακ χρουκ μες στο αφτι πολυ σπαστικο ρε παιδι μου
να παρω ενα δικανο με σταθερα τσοκ να εχω το κεφαλι μου υσηχο![]()
Πολλά ναι,αλλά οχι ολα...Ένα δίκαννο με σταθερά τσόκ η κατανομή και η δύναμη του κάνει να ζηλεύουν πολλά αυτογεμή.
Δεν ακούγεται το σύστημα αδράνειας.γιατι δεν ακουγετε εστι βρε Βασιλη τουλαχιστων με οσες αδρανιας με συνθετικα μερη εριξα ελεγα κατι θα εξφεντονιστη τωρα
μονο μια raffaello pawerbore δεν καταλαβα κατι κ πολυ στις τουφεκιες
αυτη ακομα δεν μου εχει κατσει να τι ριξωΔεν ακούγεται το σύστημα αδράνειας.
δεν ξέρω τι ακουγόταν σ'αυτές ίσως τον ειχε πάρει το επανατατικο στο κοντάκι.
Η affinity που το έχει μπροστά δεν ξέρω αν κουδουναει
Καλώς που το ανέφερες για τις πλαστικές για να το έχουμε υπόψιναυτη ακομα δεν μου εχει κατσει να τι ριξω
αλλα πιστευω οτι ακουγοναι πολυ λογο τον συνθετικον μερων που ειναι κουφια μεσα με ξυλινα μερη δε νομιζω να κουδονιζουν πολυ
τι να κάνω φίλε μου; στα 40μ έχω overkill στις φάσσες με psb1 1.70X33 no6Πολλά ναι,αλλά οχι ολα...![]()
Μπιμπελό είναι το εργαλείο!
Πολύ ωραίο φιλαράκι μου.ευχομαι να είναι αυτό που ηθελες
Καλορίζικο καλοτουφεκο Μύρο, να είσαι γερός να το χαρείς!
Ααα, ρε Μύρο, αυτό είναι πιο όμορφο από ότι το είχα φανταστεί !!! Δε μου είχες πει τις λεπτομέρειες ... Και με στρογγυλεμένη μπάσκουλα, και αγγλέ κοντάκι και πάπια, και ξύλινο πέλμα !!! Με το δίκιο σου το καψουρεύτηκες !!!