Μήπως κάποιος από εσάς είναι κάτοχος axis s&h να μου πει εντυπώσεις από τουφεκιές και τέτοια πράγματα γιατί μ ενδιαφερει
Φίλε δεν μπορείς να φανταστείς πώς το ζαχαρώνω!
Το έπιασα στα χέρια μου και έπαθα πλάκα!
Μήπως κάποιος από εσάς είναι κάτοχος axis s&h να μου πει εντυπώσεις από τουφεκιές και τέτοια πράγματα γιατί μ ενδιαφερει
Αλέξανδρε, Δημήτρη καλοντουφεκα, να'στε γεροί και δυνατοί να τα χαρήτε..Από σήμερα μέλος του Club με L4S Initial. Φωτογραφίες αργότερα . Είμαι υπό την εποπτεία του συνταγματάρχη και άμα το καταλάβει θα πέσει παντόφλα.
( Προς το παρόν νομίζει οτι πάιζω με την SX3 . ...)
"Από σήμερα μέλος του Club με L4S Initial. Φωτογραφίες αργότερα . Είμαι υπό την εποπτεία του συνταγματάρχη και άμα το καταλάβει θα πέσει παντόφλα.
( Προς το παρόν νομίζει οτι πάιζω με την SX3 . ...)"
Μου θύμισες κάτι που είχα διαβάσει από κάποιον Αμερικάνο.
"Ο μεγάλος μου καημός είναι ότι όταν πεθάνω η γυναίκα μου θα πουλήσει τα όπλα μου στην τιμή που της είπα ότι τα αγόρασα".
Δίπλα στο Τσοτύλι Παύλε. Το τελευταίο του νομού Κοζάνης . Το επόμενο είναι νομός Γρεβενών.Ποιο είναι το χωριό σου Μήτσο ;
Παύλε πόσο κάνει;
Καλοντουφεκο ωραίο όπλο...
αναβαθμηστικε ,μεγια το καινουργιο οπλο
Πάντος ρε παιδί μου η FABARM είναι η μόνη εταιρία σε καραμπίνες που συνεχίζει ακόμη κ βγάζει όπλα που στην πλάκα τους φέρουν κυνηγετικές παραστάσεις.......πανέμορφη η L4S...αναβαθμηστικε ,μεγια το καινουργιο οπλο![]()
Ναι ρε Παύλε καταλάβαμε που μπαίνει
Καλορίζικη, καλοτουφεκη Δημήτρη, να εισαι γερός να τη χαρείς!Από σήμερα μέλος του Club με L4S Initial. Φωτογραφίες αργότερα . Είμαι υπό την εποπτεία του συνταγματάρχη και άμα το καταλάβει θα πέσει παντόφλα.
Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....Από σήμερα μέλος του Club με L4S Initial. Φωτογραφίες αργότερα . Είμαι υπό την εποπτεία του συνταγματάρχη και άμα το καταλάβει θα πέσει παντόφλα.
ε όπου το πολύ ας πάνε και τα 30€ . Εδώ δεν μας χάλασαν τα 990 στα 30 θα κολλήσουμε; ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Μήτσο €30 το μοχλουδάκι από www.ehunter.gr