Καλά καψίματα δικε μου!!!ποτε θα το κάψουμε;Η τελική μου απόφαση για αγορά όπλου ήταν το fabarm l4s sporting. Το όπλο το παρέλαβα σήμερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχουμε δουλίτσα για να το φέρουμε το όπλο αλλά αυτά είναι ευχάριστα πράγματα.
Καλά καψίματα δικε μου!!!ποτε θα το κάψουμε;Η τελική μου απόφαση για αγορά όπλου ήταν το fabarm l4s sporting. Το όπλο το παρέλαβα σήμερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να το χαρεις μανο κουκλα ειναι το ατημο και αυτη η ρηγα η φαρδια ολλα το λεφτα σε 76 το πηρες ; αν θες μας λες και τη τιμη γιατι μου αναψες φωτιες τωρα και το θεμα ειναι πως θα κορειδεψω τξ γηνεκα μουthinkΗ τελική μου απόφαση για αγορά όπλου ήταν το fabarm l4s sporting. Το όπλο το παρέλαβα σήμερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να το χαρεις μανο κουκλα ειναι το ατημο και αυτη η ρηγα η φαρδια ολλα το λεφτα σε 76 το πηρες ; αν θες μας λες και τη τιμη γιατι μου αναψες φωτιες τωρα και το θεμα ειναι πως θα κορειδεψω τξ γηνεκα μουthink
Δεν έχει ίδια τσοκ σίγουρα...Ξερει κανεις αν η h4 εχει ηδια κανη με το f4s;
Τα τσοκ ειναι τα ηδια 82 χιλ αλλα η κανη δεν ειμαι σηγουροςΔεν έχει ίδια τσοκ σίγουρα...
Ίδιο μήκος, όχι ιδια. Inner η μια hyperbolic η άλλη.Τα τσοκ ειναι τα ηδια 82 χιλ αλλα η κανη δεν ειμαι σηγουρος
Ναι την χαίρεσαι παίχτη! Κούκλα η φαμπαρμ.Η τελική μου απόφαση για αγορά όπλου ήταν το fabarm l4s sporting. Το όπλο το παρέλαβα σήμερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλορίζικο και παντα ματωμενο!!Η τελική μου απόφαση για αγορά όπλου ήταν το fabarm l4s sporting. Το όπλο το παρέλαβα σήμερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλές ντουφεκιες να εχειςΗ τελική μου απόφαση για αγορά όπλου ήταν το fabarm l4s sporting. Το όπλο το παρέλαβα σήμερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....Η τελική μου απόφαση για αγορά όπλου ήταν το fabarm l4s sporting. Το όπλο το παρέλαβα σήμερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάνο καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς.......Η τελική μου απόφαση για αγορά όπλου ήταν το fabarm l4s sporting. Το όπλο το παρέλαβα σήμερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()