Λιάκο είσαι θεούλης.Έλα φιλαράκι μου καλησπέρα !!! Λέγε σα ρεσουν τα βιντεο
Λιάκο είσαι θεούλης.Έλα φιλαράκι μου καλησπέρα !!! Λέγε σα ρεσουν τα βιντεο
Ευχαριστώ. Φιλαράκι μου καλοΛιάκο είσαι θεούλης.
Πάλι καλα που κυνηγαει κ ο Λιάκος εδω γύρω και εχει καταπολεμίσει τα βάτα κατα 70%....χε χε χε...Λιάκο είσαι θεούλης.
Αν θυμηθείς σε είχα πάρει τηλ και σου ζήτησα τότε και εγώ την αγορά του sl.Απλως δεν ειμουν στο σωστό timing και δεν ήρθε στα χέρια μου.Σου ευχόμαι γρήγορα και με το καλό.Ευχαριστώ φίλε μου ! Είναι εργαλείο και στη θέση του θα βάλω το browning b525 sl που είχα δώσει και το είχα μετανιώσει
Σε ευχαριστω πολύ φίλε μου ! Ελπίζω μέχρι Τετάρτη να το έχω στα χέρια μουΑν θυμηθείς σε είχα πάρει τηλ και σου ζήτησα τότε και εγώ την αγορά του sl.Απλως δεν ειμουν στο σωστό timing και δεν ήρθε στα χέρια μου.Σου ευχόμαι γρήγορα και με το καλό.
Χαχαχαχαχχα ωραίος ο Κωστής !!!Πάλι καλα που κυνηγαει κ ο Λιάκος εδω γύρω και εχει καταπολεμίσει τα βάτα κατα 70%....χε χε χε...
Καλύτερα που δεν το πήρες γιατί δεν θα το έδινες πίσωΑν θυμηθείς σε είχα πάρει τηλ και σου ζήτησα τότε και εγώ την αγορά του sl.Απλως δεν ειμουν στο σωστό timing και δεν ήρθε στα χέρια μου.Σου ευχόμαι γρήγορα και με το καλό.
Όλα τα πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή μας δεν είναι τυχαία γίνονται για κάποιο λόγο και στην ώρα τους.Απλως εμείς τις ζούμε και άλλες τις ευλογούμε και άλλες που δεν μας ευχαριστουνε ας τις θεωρούμε ως δοκιμασία.Προχωρα φίλε μου ευλογία έρχεται.Καλύτερα που δεν το πήρες γιατί δεν θα το έδινες πίσω![]()
Καλησπέρα φίλε μου.Έλα φιλαράκι μου καλησπέρα !!! Λέγε σα ρεσουν τα βιντεο
Μαλλον ειναι αυτο https://www.youtube.com/@skouterishuntingadventures3048Καλησπέρα φίλε μου.
Μια διεύθυνση για το YouTube;
Μια χαρά είναι αγαπητέΈλα φιλαράκι μου καλησπέρα !!! Λέγε σα ρεσουν τα βιντεο
Παιδιά παρακαλώ για τη βοήθειά σας. Φίλος θέλει να πάρει s.pose κ είναι ανάμεσα σε fabarm elos ( b2 ή n2 δεν ξέρω τις διαφορές μεταξύ τους ) κ σε franchi feeling. Είδε σήμερα από κοντά το b2 κ το feeling κ του έκατσαν καλά κ τα 2. Λίγο περισσότερο το franchi. Επειδή έχει ταβάνι τα 1500€-1600€, τον ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο, μιας κ θέλει να το κρατήσει για πολλά χρόνια. Έτσι προτιμά όποιο κ να πάρει να είναι με ατσάλινη βάση κ όχι από εργκάλ. Επίσης τα κυνήγια του είναι ορτύκι, μπεκάτσα, πέρδικα, φάσσα, σπάνια παπιά. Όποιος έχει κάποιο από τα 2 ας πει κ τα θετικά, αλλά κ τα αρνητικά του αντικειμενικά.
Υ.γ
Θα το γράψω κ στην ομάδα των franchi.
Οι διαχειριστές αν πρέπει να κρατήσουν την μία από τις 2 αναρτήσεις, κατανοητό.
Σας ευχαριστώ
Ευχαριστώ φίλε μου.Μαλλον ειναι αυτο https://www.youtube.com/@skouterishuntingadventures3048
ετσι ειναι τα κυνηγια φιλεμου τα οπλα δεν θα τα λυπασε απλα θα τα πρωσεχηςςςςς,,,,αλιως κρεμασετω να το βλεπης και να λες και να κλαιςςς τι οπλαρααα εχωωωωωΠέρυσι απέκτησα και κυνήγησα το B2 με την ατσάλινη βάση, λίγο ορτύκι, μπεκάτσα, λίγο τσίχλα και τρυγόνι στην αρχή, δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό, μόνο ότι με έπιανε η ψυχή μου να το ταλαιπωρώ μέσα στα πυκνά όταν πήγαινα για μπεκάτσα.
View attachment 96829
Ευχαριστώ πολύΠέρυσι απέκτησα και κυνήγησα το B2 με την ατσάλινη βάση, λίγο ορτύκι, μπεκάτσα, λίγο τσίχλα και τρυγόνι στην αρχή, δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό, μόνο ότι με έπιανε η ψυχή μου να το ταλαιπωρώ μέσα στα πυκνά όταν πήγαινα για μπεκάτσα.
View attachment 96829
εχεις καλό γούστο!!!!Πέρυσι απέκτησα και κυνήγησα το B2 με την ατσάλινη βάση, λίγο ορτύκι, μπεκάτσα, λίγο τσίχλα και τρυγόνι στην αρχή, δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό, μόνο ότι με έπιανε η ψυχή μου να το ταλαιπωρώ μέσα στα πυκνά όταν πήγαινα για μπεκάτσα.
View attachment 96829
Καλησπέρα φίλε μου ! https://youtube.com/@skouterishuntingadventures3048?feature=sharedΚαλησπέρα φίλε μου.
Μια διεύθυνση για το YouTube;
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε ΤάσοΜια χαρά είναι αγαπητέ
και από εικόνα και από περιεχόμενο γενικότερα.
Καλησπέρα φίλε μου ! Ο φίλος σου είναι ο Γιώργος που θέλει να πάρει ποζε;;;Παιδιά παρακαλώ για τη βοήθειά σας. Φίλος θέλει να πάρει s.pose κ είναι ανάμεσα σε fabarm elos ( b2 ή n2 δεν ξέρω τις διαφορές μεταξύ τους ) κ σε franchi feeling. Είδε σήμερα από κοντά το b2 κ το feeling κ του έκατσαν καλά κ τα 2. Λίγο περισσότερο το franchi. Επειδή έχει ταβάνι τα 1500€-1600€, τον ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο, μιας κ θέλει να το κρατήσει για πολλά χρόνια. Έτσι προτιμά όποιο κ να πάρει να είναι με ατσάλινη βάση κ όχι από εργκάλ. Επίσης τα κυνήγια του είναι ορτύκι, μπεκάτσα, πέρδικα, φάσσα, σπάνια παπιά. Όποιος έχει κάποιο από τα 2 ας πει κ τα θετικά, αλλά κ τα αρνητικά του αντικειμενικά.
Υ.γ
Θα το γράψω κ στην ομάδα των franchi.
Οι διαχειριστές αν πρέπει να κρατήσουν την μία από τις 2 αναρτήσεις, κατανοητό.
Σας ευχαριστώ