Παλιά μονοβολα για φλομπερ rottweil σε κουτάκι των 50..Τα οποία πράγματι ήταν απαγορευμένα προφανώς γιατί ο "σοφός"νομοθέτης θεώρησε ότι μπορούν να ριχτούν κ από πιστόλι των 9mm..
img upload
Μακη το manuarm είναι?Είσαι ευχαριστημένος?Θέλει να πάρει φλομπερ ένας φίλος και είναι ανάμεσα σε αυτό και το kral με την ρίγα..Του έχω πει για το manuarm που κυκλοφορεί εδώ και αρκετά χρόνια άρα δοκιμασμένο..4 πουλιά μου περάσαν καλά πήρα το ένα.. αλλο πράμα το Flobert νιώθεις πως ρίχνεις με αεροβόλο..
Βίκτορα πως ακριβώς γινόταν αυτό οκ με το όπλο είναι εύκολο για έναν οπλουργό να το μετατρέψει σε κεντρικής πυροδότησης, με τα φυσίγγια όμως τι έκανες, τρύπα στην μέση;Παλιοτερα εβρισκες οπλουργο να στο μετατρεψει σε κεντρικης πυροδοτησης, και μπορουσες να ιδιογομωσεις
Περιμένουμε λεπτομέριες....κυριοι δεν ειναι ετσυ τα πραγματα για την ιδιογωμοση του φλομπερ αλλα ειναι ποιο απλα και αξηζει να κανεις μετατροπη , εγω το εχω κανει χρονια και βαζω τα δικα του φυσιγγια με μονη διαφορα την τρυπα στην μεση που γηνετε πολυ ευκολα λογο μικρου παχους , εχω και μια καλιμπρα φτιαξει απο μπρουτζηνο χοντρο σωληνα και ειναι ολα καλα , για μικροπουλα ειναι μανουλα απο σιταριθρες , τσιχλες κτλ μεχρη 10 μετρα
οχι κανενα πρωβλημα δεν εχει , σε περιπτωση που ειναι λιγο χαλαρο τυληγης το καψουλι με λιγο ντεφλον και το βαζεις μετα στον καλυκατο καψούλι πώς μαγκώνει; Δεν ξεχειλώνει ο χαλκός να φτύνει το καψούλι;