τασο βαζαμε και κολα logoΑπλά μου φαίνεται περίεργο Τάσο το πως "στεκόταν" το καψούλι με τόσο μικρο σε πάχος κάλυκα που έχει το flobert
τασο βαζαμε και κολα logoΑπλά μου φαίνεται περίεργο Τάσο το πως "στεκόταν" το καψούλι με τόσο μικρο σε πάχος κάλυκα που έχει το flobert
Τασο τα εχουν ολοιπαρατησει ειναι ακριβα τα φυσιγγακια εμενα μου εχουν πει να μου δωσουν ετσι αλλα χροιαζετε δηλωμα και δεν αξιζη τον κοπο τα ποιο ομορφα ειναι τα τσακιστα με το κοκκορι ειδα ενα remington προσφαταΜου ειπε ενας φιλος οτι στο δικο του φλομπερ που ειναι αγορασμενο αρχες "90 οτι στο στομιο της καννης μπενει ανετα το φυσιγγι κ σταματαει χαμηλα που κανει εξωγκωμα ο καλυκας..
Δυο φλομπερ που ετυχε να δω το φυσιγγι δεν χωραει να μπει στο στομιο της καννης..
Μου ειπε οτι δοκιμασε κ τα δυο αυτα φλομπερ σε χαρτονι στα 10μ περιπου κ το πρωτο εδωσε εμφανεστατα πιο ανοιχτη τουφεκια..
Τι ακριβως γινεται?
Υπαρχουν η υπηρχαν φλομπερ με διαφορετικα τσοκαρισματα?
Καλησπέρα στην παρέα, βρέθηκε σε όχι καλή κατάσταση σε μια αποθήκη ένα φλομπεράκι του πατέρα μου δεκαετίας 70, δυστυχώς δεν υπάρχουν χαρτιά, τότε δεν τα δήλωναν, και θα ήθελα να το δηλώσω για να το κρατήσω. Δυστυχώς μου είπαν ότι χωρίς χαρτιά δεν γίνεται. Εχει κάποιος κάποια ιδέα αν υπάρχει κάποια διαδικασία και πως μπορεί να λυθεί το θέμα;αλλα χρειαζεται δηλωμα
Νομίζω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα. Θα το πας σε έναν οπλουργό (πιστοποιημένο από την αστυνομία) να σου δώσει μια βεβαίωση με τα πλήρη στοιχεία του όπλου, μάρκα - μοντέλο, χώρα και εργοστάσιο κατασκευής, τύπος όπλου, διαμέτρημα, σειριακός αριθμός κλπ. ότι δηλαδή αναγράφουν συνήθως στις ΑΚΚΟ. Τουλάχιστον σε εμάς εδώ αυτό ζητάνε, γενικά για παλιά όπλα, όπου δεν φαίνεται ο κατασκευαστής, ή έχει κλείσει, ή δεν υπάρχει στα αρχεία της αστυνομίας ... Υπάρχει τυποποιημένο έντυπο-βεβαίωση που δίνουν οι οπλουργοί. Μετά θα πας με τη βεβαίωση και το όπλο στο αστυν. τμήμα, μαζί με τα υπόλοιπα γνωστά δικαιολογητικά (παραβολο νομίζω 15€, 2 φωτογραφίες, χαρτί παθολόγου ή νευρολόγου-ψυχίατρου (αν έχει περάσει 3ετία από άλλη φορά αγοράς όπλου ή ανανέωσης ΑΚΚΟ) ... και το δηλώνεις κανονικά, σου βγάζουν ΑΚΚΟ και δεν τρέχει τίποτα.Καλησπέρα στην παρέα, βρέθηκε σε όχι καλή κατάσταση σε μια αποθήκη ένα φλομπεράκι του πατέρα μου δεκαετίας 70, δυστυχώς δεν υπάρχουν χαρτιά, τότε δεν τα δήλωναν, και θα ήθελα να το δηλώσω για να το κρατήσω. Δυστυχώς μου είπαν ότι χωρίς χαρτιά δεν γίνεται. Εχει κάποιος κάποια ιδέα αν υπάρχει κάποια διαδικασία και πως μπορεί να λυθεί το θέμα;View attachment 2099
Σ'ευχαριστώ γιά την απάντηση,Νομίζω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα. Θα το πας σε έναν οπλουργό (πιστοποιημένο από την αστυνομία) να σου δώσει μια βεβαίωση με τα πλήρη στοιχεία του όπλου, μάρκα - μοντέλο, χώρα και εργοστάσιο κατασκευής, τύπος όπλου, διαμέτρημα, σειριακός αριθμός κλπ. ότι δηλαδή αναγράφουν συνήθως στις ΑΚΚΟ. Τουλάχιστον σε εμάς εδώ αυτό ζητάνε, γενικά για παλιά όπλα, όπου δεν φαίνεται ο κατασκευαστής, ή έχει κλείσει, ή δεν υπάρχει στα αρχεία της αστυνομίας ... Υπάρχει τυποποιημένο έντυπο-βεβαίωση που δίνουν οι οπλουργοί. Μετά θα πας με τη βεβαίωση και το όπλο στο αστυν. τμήμα, μαζί με τα υπόλοιπα γνωστά δικαιολογητικά (παραβολο νομίζω 15€, 2 φωτογραφίες, χαρτί παθολόγου ή νευρολόγου-ψυχίατρου (αν έχει περάσει 3ετία από άλλη φορά αγοράς όπλου ή ανανέωσης ΑΚΚΟ) ... και το δηλώνεις κανονικά, σου βγάζουν ΑΚΚΟ και δεν τρέχει τίποτα.
Ποιος το λεει αυτο? Μπορεις να το δηλωσης κανονικα το βρηκες στο μπαουλο τωρα και το δηλωνης κανονικα παλια δεν τα δηλωνες τα φλομπερ ,απλως παιρνει η αστυνομια ενα ποσο.Σ'ευχαριστώ γιά την απάντηση,
Μακάρι να τακτοποιηθεί έτσι, που είναι απόλυτα λογικό, εδώ μου λένε γιά κατασχεση και καταστροφή!!!!!
Μακάρι να έχετε δίκιο, η απάντηση που σας είπα δεν είναι κάποιου τυχαίου, είναι από την Ασφάλεια!!! Ετσι ψάχνω τρόπο... Θα το προσπαθήσωΒλακείες... όπως τα λέει ο Στέλιος είναι τα πράγματα
Νομίζω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα. Θα το πας σε έναν οπλουργό (πιστοποιημένο από την αστυνομία) να σου δώσει μια βεβαίωση με τα πλήρη στοιχεία του όπλου, μάρκα - μοντέλο, χώρα και εργοστάσιο κατασκευής, τύπος όπλου, διαμέτρημα, σειριακός αριθμός κλπ. ότι δηλαδή αναγράφουν συνήθως στις ΑΚΚΟ. Τουλάχιστον σε εμάς εδώ αυτό ζητάνε, γενικά για παλιά όπλα, όπου δεν φαίνεται ο κατασκευαστής, ή έχει κλείσει, ή δεν υπάρχει στα αρχεία της αστυνομίας ... Υπάρχει τυποποιημένο έντυπο-βεβαίωση που δίνουν οι οπλουργοί. Μετά θα πας με τη βεβαίωση και το όπλο στο αστυν. τμήμα, μαζί με τα υπόλοιπα γνωστά δικαιολογητικά (παραβολο νομίζω 15€, 2 φωτογραφίες, χαρτί παθολόγου ή νευρολόγου-ψυχίατρου (αν έχει περάσει 3ετία από άλλη φορά αγοράς όπλου ή ανανέωσης ΑΚΚΟ) ... και το δηλώνεις κανονικά, σου βγάζουν ΑΚΚΟ και δεν τρέχει τίποτα.
Δηλωνετε κανονικα οπως τα λεεο ο Στελιο κατασχεση και καταστροφη γινεται οταν ειναι ραβδωτο και αν εχεις στο ονομα σου κι αλλα κυνηγητικα και ειχες αγρασει την τελευτεα διετια δεν χρειαζεται ουτε χαρτι απο γιατροΣ'ευχαριστώ γιά την απάντηση,
Μακάρι να τακτοποιηθεί έτσι, που είναι απόλυτα λογικό, εδώ μου λένε γιά κατασχεση και καταστροφή!!!!!
Το ίδιο θέμα εχω κ γω κ μ είπαν δεν μπορεουν να γίνουν χαρτια αφού δεν υπάρχει άδεια εξ αρχής...και να παω να την παραδώσω για καταστροφη.....φιλάκια τους είπα!!!Στέλιο γνωρίζεις αν ισχύει το ίδιο και για κάννη η οποία είχε αγοραστεί πριν χρόνια σαν 2η για μια 303,,ο φίλος μου είπε ότι δεν τις δήλωναν τότε
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!Καλά μάλλον δεν τα ξέρουν καλά.
αυτό δεν το κατάλαβαΚαι Βάι αξία μπορείς να την δήλωσης σαν δεύτερη στο ίδιο οπλο
αυτό είναι κατανοητό, αλλά η εύκολη λύση είναι να τα βάλουν όλα σε ένα τσουβάλι...κατασχεση και καταστροφη γινεται οταν ειναι ραβδωτο
εσυ να κανεις αυτο που σου ειπαμε ειναι περουσια σου και δηλωνετε κανονικα επιμενω και ειμαι σιγουρος γι αυτοΑυτό είναι το μόνο σίγουρο!
αυτό δεν το κατάλαβα
αυτό είναι κατανοητό, αλλά η εύκολη λύση είναι να τα βάλουν όλα σε ένα τσουβάλι...
https://www.protothema.gr/greece/ar...e-horis-sunepeies-ta-adilota-kunigetika-opla/Μακάρι να έχετε δίκιο, η απάντηση που σας είπα δεν είναι κάποιου τυχαίου, είναι από την Ασφάλεια!!! Ετσι ψάχνω τρόπο... Θα το προσπαθήσω
Παντελή ρώτα και κανένα οπλουργό, μη βασίζεσαι μόνο στους αστυν. της ασφάλειας.η εύκολη λύση είναι να τα βάλουν όλα σε ένα τσουβάλι...
Παύλο δεν ξέρω σίγουρα, αλλά πιστεύω (θεωρώ λογικό) ότι θα ισχύει η ίδια διαδικασία ...Στέλιο γνωρίζεις αν ισχύει το ίδιο και για κάννη η οποία είχε αγοραστεί πριν χρόνια σαν 2η για μια 303,,ο φίλος μου είπε ότι δεν τις δήλωναν τότε