Δεν έχει ασφάλεια(κόντρα πιρακι από στριμμενη λαμαρίνα)?Σε ντουφεκια πάνω.
Δεν έχει ασφάλεια(κόντρα πιρακι από στριμμενη λαμαρίνα)?Σε ντουφεκια πάνω.
Τι να σου πω...έχω το λαμάκι και το ελατήριο στο χέρι.Λειπει ο πιρος,δεν νομίζω να έχει κάτι άλλο.Δεν έχει ασφάλεια(κόντρα πιρακι από στριμμενη λαμαρίνα)?
Το φαγες το όπλοΤι να σου πω...έχω το λαμάκι και το ελατήριο στο χέρι.Λειπει ο πιρος,δεν νομίζω να έχει κάτι άλλο.
Ευκαιρία,να βγάλεις τα ποζέ.Tην Κυριακή ξεχαρβαλώθηκε η Affinity .Έφυγε ο πιρος στο λαμάκι του αναστολέα της αποθήκης και έγινε μονόκανο.Εχει κάνεις ιδέα που μπορώ να βρώ?
Έλα ντε...τι ήθελα και έμπλεξα με γκλίτσες με κινητά μέρη.Ευκαιρία,να βγάλεις τα ποζέ.
Καλησπέρα Άλεξ. Ο Ναυπλιώτης δεν έχει τέτοιο ανταλλακτικό. Είναι αυτό πού σου είπε ο ΓΙΑΝΝΗΣ, στριμμένη λαμαρίνα. Κοίταξε στον Καλκατζακο στην Αθηνάς μήπως έχει ξεμείνει κανένα. Η άλλη λύση είναι νά σου φτιάξει ένα κάποιος οπλουργος πού ξέρει. Εναλλακτικά τό ίδιο λαμακι έχουν και η montefeltro και η m2 ψαχτο δηλαδή και στην Benelli.Tην Κυριακή ξεχαρβαλώθηκε η Affinity .Έφυγε ο πιρος στο λαμάκι του αναστολέα της αποθήκης και έγινε μονόκανο.Εχει κάνεις ιδέα που μπορώ να βρώ?
Φήμες λένε ότι η Αφφίνιτυ είναι βελτιστοποιημένη για τη χρήση των φυσιγγίων Λάμπρο. Τώρα που θα χρειαστείς ανταλλακτικό, είναι ευκαιρία να ενημερωθείς από πρώτο χέρι.Έλα ντε...τι ήθελα και έμπλεξα με γκλίτσες με κινητά μέρη.
Τι να σου πω...έχω το λαμάκι το ελατήριο και το π@π@ρι στο χέρι
Ρούφα Άλεξ, μήπως θές την σφεντόνα που μου έκανες δώρο;
Αν είναι ασφάλεια ανοιχτή κατά μήκος (έλασμα σε κύλινδρο) θα ψάξω βάση διατομής και διαδρομής σε βιομηχανικά.Καλησπέρα Άλεξ. Ο Ναυπλιώτης δεν έχει τέτοιο ανταλλακτικό. Είναι αυτό πού σου είπε ο ΓΙΑΝΝΗΣ, στριμμένη λαμαρίνα. Κοίταξε στον Καλκατζακο στην Αθηνάς μήπως έχει ξεμείνει κανένα. Η άλλη λύση είναι νά σου φτιάξει ένα κάποιος οπλουργος πού ξέρει. Εναλλακτικά τό ίδιο λαμακι έχουν και η montefeltro και η m2 ψαχτο δηλαδή και στην Benelli.
Ακριβώς έτσι όπως το λες είναι, δεν χάνεις τίποτα να το ψάξεις και εκεί.Αν είναι ασφάλεια ανοιχτή κατά μήκος (έλασμα σε κύλινδρο) θα ψάξω βάση διατομής και διαδρομής σε βιομηχανικά.
Ρωτα τον vagobenelli είναι οπλουργοςTην Κυριακή ξεχαρβαλώθηκε η Affinity .Έφυγε ο πιρος στο λαμάκι του αναστολέα της αποθήκης και έγινε μονόκανο.Εχει κάνεις ιδέα που μπορώ να βρώ?
Παρε Fabarm να ξενιάσεις....κι αυτή απο "F" αρχίζει.....Tην Κυριακή ξεχαρβαλώθηκε η Affinity .Έφυγε ο πιρος στο λαμάκι του αναστολέα της αποθήκης και έγινε μονόκανο.Εχει κάνεις ιδέα που μπορώ να βρώ?
Θα πάρει fenelliΠαρε Fabarm να ξενιάσεις....κι αυτή απο "F" αρχίζει.....
Καλύτερα Fausti.Παρε Fabarm να ξενιάσεις....κι αυτή απο "F" αρχίζει.....
Στις αριστερές benelli ο πιρος μπαίνει από κάτω και συγκρατείται από ασφάλεια σαν φουρκέτα μικρή που είναι σε χαρακιά από την εσωτερική μεριά κάτω από τόν αναστολέα.Τι να σου πω...έχω το λαμάκι και το ελατήριο στο χέρι.Λειπει ο πιρος,δεν νομίζω να έχει κάτι άλλο.
Στις δεξιές μπαίνει από πάνω?Στις αριστερές benelli ο πιρος μπαίνει από κάτω και συγκρατείται από ασφάλεια σαν φουρκέτα μικρή που είναι σε χαρακιά από την εσωτερική μεριά κάτω από τόν αναστολέα.
Τι λες ρε fusti....Καλύτερα Fausti.
Νομίζω πως ναι.Στις δεξιές μπαίνει από πάνω?