Franchi Team

καμια γνωμη ρε παιδες για την affinity 3 max 5 εχουμε;;;; σκευτομαι για αγωρα του οπλου .think. ;) .my man.
Χωρίς να την ξέρω αν ήθελα τώρα αυτογεμές η αυτήν θα έπαιρνα η την marochi vero εξάλλου είμαι άνθρωπος των στοχευμένων ρίσκων και της δοκιμής εκτός πεπατημένης που για την Frankie δεν ισχύει γιατί απλά είναι Frankie

καμια γνωμη ρε παιδες για την affinity 3 max 5 εχουμε;;;; σκευτομαι για αγωρα του οπλου .think. ;) .my man.
Δευτερη χρονια που κυνηγαω με την Affinity 3.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το οπλο.Κανενα προβλημα,τοσο λειτουργικα οσο και βλητικα.Κυνηγαω κυριως τσιχλοκοτσυφα και υδροβια.Εχω την elite cobalt και το μονο μειων(για εμενα) ειναι οτι ειναι μπροστοβαρη,σε αντιθεση με την απλη εκδοση που ειναι πολυ πιο ωραια ζυγισμενη.Παρτην αφοβα...

Σάκη καλημέρα! Είμαι κάτοχος της εδώ και 2 χρόνια. Την πήρα με 76 κάνη και ίσια ρίγα, διότι στην ίσια ρίγα συνδυάζεται με τσοκ crio plus ενώ στην υπερυψωμένη με mobile. Είναι απροβλημάτιστο όπλο. Σε σχέση με άλλη affinity που έχω με 66αρα κάνη είναι λίγο μπροστοβαρη, αλλά όχι σε σημείο που είναι κουραστική. Το φιλμ μέχρι τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα!

Σάκη καλημέρα! Είμαι κάτοχος της εδώ και 2 χρόνια. Την πήρα με 76 κάνη και ίσια ρίγα, διότι στην ίσια ρίγα συνδυάζεται με τσοκ crio plus ενώ στην υπερυψωμένη με mobile. Είναι απροβλημάτιστο όπλο. Σε σχέση με άλλη affinity που έχω με 66αρα κάνη είναι λίγο μπροστοβαρη, αλλά όχι σε σημείο που είναι κουραστική. Το φιλμ μέχρι τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα!
σε ευχαριστω φιλεμου ;) εγωθα επωμισω την 66αρα με ριγα υπερυψωμενη,,, και την 71 με ισια ριγα θα δω πως μου καθεται,,περιμενω τελη του μηνα να κανη εισαγωγη ο κυργιας διωτι αυτοςθα ειναι τωρα αντιπρωσοπος;);)

Back