Καλησπέρα στην παρέα, σκέφτομαι να αγοράσω μία ημιαυτόματη καραμπίνα και μία από τις επιλογές μου είναι η affinity 3. Γνώμες από κατόχους καλοδεχούμενες...
καταρχας πρεπει να πας να την δεις,ειδα πολλα οπλα πριν καταληξω σε αυτην.εχω την 3 με την χαμηλη ριγα στα 71 εκ κανη,πλαστικη.ειναι πολυ ζυγισμενη,σχεδον κεντρο.η βαφη ειναι ματ για να μη γυαλιζει στον ηλιο.αλλαγες φλατζες της οποια της δοκιμασα ολες ωστε να την φερω εκει που ηθελα,η δικια μου βαραει 50-50.εχω βαρεσει απο 28γρ(απο εκει ξεκιναει και το manual)μεχρι semi magnum κατι μονοβολα για δοκιμες χωρις κανενα απολυτος προβλημα.σε σχεση με τα φιλαρακια που εχουν αλλες μαρκες(δεν αναφερω γτ θα πεσουν να με φανε) εχει τα πιο πολλα σκαγια μεσα στον στοχο και ευθυβολια στα μονοβολα.σε θεμα βαρους μια χαρα,κανω 4 ωρες περπατητο και ειναι σαν να μην το εχω στα χερια.
θεματα που εχω με αυτην να τα λεμε ολα:
σκληρο ελατηριο στην αποθηκη(πλαινο κουμπακι) για να βγει το φυσηγγι(με την χρηση θα στρωσει)
η βαφη στην κανη δεν προστατευει και τοσο πολυ.ειχε μεινει σταγονα πανω της οταν την εβαγα στην θηκη και εβγαλε λιγο σκουρια,την περασα λαδακι,εφυγε η σκουρια αλλα εχει αφησει μια πολυ ελαφρια ασπριλα εκει,πρεπει να στο δειξω για να το δεις δεν φαινεται ετσι απλα.
με τα εργοστασιακα τσοκ κανενα θεμα,με το gemini που εχω πανω εξωτερικο ξεβιδωνει μετα απο 5 τουφεκιες οσο και να το σφιξω.λογικα ειναι θεμα συστολης διαστολης της κανης και οτι δεν περναει στο τσοκ η θερμοκρασια ωστε να παραμινει σφικτο.
πελμα στο κοντακι περνει μονο το γνησιο αν θες να αλλαξεις γτ εναι περιεργο.
δεν εχω κατι αλλο να πω,ειναι vfm το οπλο με πληθωρα ανταλακτικων και 7 χρονια εγγυηση