Franchi Team

Καλησπέρα στην παρέα.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, είμαι μεταξύ 48 al και prestige. Ξέρει κανείς προβλήματα η προτερήματα αυτών των δύο; Επίσης έχουν φλαντζες αλλαγής κλισης; (Εχω ήδη μια 304, 390, 1187, ένα falconet . Τώρα μου καρφώθηκε αυτό δεν ξέρω γιατί. ) Ευχαριστώ .
Να σου ξεκαρφωθει έχεις τα καλύτερα ντουφέκια στα χέρια σού.

Καλησπέρα στην παρέα.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, είμαι μεταξύ 48 al και prestige. Ξέρει κανείς προβλήματα η προτερήματα αυτών των δύο; Επίσης έχουν φλαντζες αλλαγής κλισης; (Εχω ήδη μια 304, 390, 1187, ένα falconet . Τώρα μου καρφώθηκε αυτό δεν ξέρω γιατί. ) Ευχαριστώ .
Κατσε αυτού που είσαι πολύ καλές καννες και τα δυο ... ολλα τα άλλα όμως για τον Γιούτσος?????. Θα κάνεις τους οπλουργος συνεταίρους

Δε σταματήσαμε ποτέ να λέμε τι έχουμε βιώσει ακούσει και τι πιστεύουμε.Απλα τρωγομαστε με όμορφο τρόπο ανταλασοντας αποψεις μια τίμια Frankie είναι καλύτερη για μένα από μια υπερτιμημένη beneli
Έτσι όπως το θέτεις τώρα τα λες ωραία.Συμφωνω

Καλησπέρα στην παρέα, σκέφτομαι να αγοράσω μία ημιαυτόματη καραμπίνα και μία από τις επιλογές μου είναι η affinity 3. Γνώμες από κατόχους καλοδεχούμενες...
Από μένα είναι ναι!

Attachments

• ELLADA-EXEIS-TALENTO.jpg
    ELLADA-EXEIS-TALENTO.jpg
    132,1 KB · Προβολές: 13
Καλησπέρα στην παρέα, σκέφτομαι να αγοράσω μία ημιαυτόματη καραμπίνα και μία από τις επιλογές μου είναι η affinity 3. Γνώμες από κατόχους καλοδεχούμενες...
Έχω την elite cobalt σχεδόν ένα χρόνο στην κατοχή μου.πηγαινα για την συνθετική αλλά παρασύρθηκα και πήρα την cobalt.Λεω παρασύρθηκα γιατί είναι με 71 πόντους κανη και είναι μπροστοβαρη.Η συνθετική με 66 πόντους κανη ειναι πολύ καλύτερα ζυγισμένη.Περα από αυτό,από το όπλο δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα,ούτε παράπονο.Οσο την κυνήγησα δεν είδα να υστερεί σε κάτι από την es100 και την 390 που είχα πριν,σε τσίχλα,παπί και αγριογούρουνο.Επισης δεν είδα να διαλέγει φυσίγγια,σχεδόν ότι της έβαλα τα πήγε καλά.Οσους ρώτησα πριν την αγοράσω μου είπαν τα καλύτερα και μπορώ να πω ότι επιβεβαιώνονται!Προσπάθησε να την δεις από κοντά και να την επωμισεις,να δεις πως σου έρχεται και πώς την νιώθεις πάνω σου.Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι υπόλοιπες επιλογές σου αλλά νομίζω σε αυτή την τιμή είναι ίσως η καλυτερη επιλογή!

Πολύ τίμιο. Ωραίο κοντάκι και σκανδάλη. Ρίχνει τα πάντα. Βαφή κάννης όχι τόσο καλή. Ο σιδηρόδρομος (φορέας κλείστρου) πλέον έχει διορθωθεί και δε σπάει. Να πας να τη δείς πρώτα. Πάρε πλαστική.

Σε μια prestige του ανιψιού μου αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα, μετά τη βολή ανεβάζει δύο φυσιγγια μαζί!!είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;;
Αναστολέας αποθήκης είναι φαγωμένος ή έχει πέσει το ελατήριο του. Το θέμα είναι να βρεις ανταλλακτικά γιατί δεν υπάρχουν

Αναστολέας αποθήκης είναι φαγωμένος ή έχει πέσει το ελατήριο του. Το θέμα είναι να βρεις ανταλλακτικά γιατί δεν υπάρχουν
Βγήκε το ελατήριο το ανοίξαμε λίγο το κάψαμε βουτιά σε λάδι και μετά στραβωσαμε λίγο το λαμακι,από τότε δουλεύει σαν καινούργιο!!!

Back